Şimdi Ara

RoyalTek RBT-2100 Bluetooth GPS Alıcısı SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mardin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Elimde başka markanın gps alıcısı olduğundan satmaktayım. kutusu ve içeriği tamdır. Kutu içeriği : GPS alıcısı, Şarj adaptörü, Arac şarj aleti, CD (bilgisayarda kullanılacaksa CD gerekir), Kullanım klavuzu

Pil kapağının dişi kırıktır ama kullanıma kesinlikle engel değildir. Zaten o kapakla hiç işim olmadı benim.

Android telefonunuzun veya tabletinizin GPS özelliği yoksa veya GPS özelliği var ama uydu bulamıyorsa (Benim galaxy ace gibi) bu cihazla hızlı bir şekilde gps uydularına bağlayabilirsiniz. Bunun için Marketten "Bluetooth GPS" adlı uygulamayı indirebilirsiniz (ücretsizdir).

Uygulama linki :https://play.google.com/store/apps/details?id=googoo.android.btgps&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdvb2dvby5hbmRyb2lkLmJ0Z3BzIl0.

Cihazla bluetooth bağlantısı kurmak istediğinizde şifre soracaktır. 0000 giriniz

Böylece telefonunuza kuracağınız Navigasyon programlarını ( İGO, Sygic, Route66... gibi ) çevirimdışı kullanabilirsiniz.

Ayrıca bu cihazla cep bilgisayarınızı veya laptopunuzu da bir navigasyon cihazına dönüştürebilirsiniz.

İpad, ipod ve iphone de de kullanmak mümkün. Özellikle ipod ne İpadın wifi modellerinde dahili GPS modülü olmadığından kullanılabilir. Ama bunun için cihazınızın jailbreaklı olması gerekir. Ve "RoqyBT" adlı uygulamayı cihazınıza yüklemeniz gerekir. Yalnız bunu ben
    denemedim.

Video :http://www.youtube.com/watch?v=zCsLPdPbImo

Hediye olarak da yanında "Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1 ses kartı" gönderilecektir. Ses kartı model numarası SB0570 dir.

FİYAT : SATILMIŞTIR

RoyalTek RBT-2100 Bluetooth GPS Alıcısı  SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TALTAL -- 4 Şubat 2013; 13:32:31 >

• Güncel
  • ses kartı olmadan fiyat düşer mi?
  • Ürün satılmıştır.
  • kargo bekleniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70mai pro gps modulü dahil
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.