Rozetlerimin hepsi tam şu andan sonra ne yapacağım hakkında en ufak fikrim yok. Biraz bahsederseniz sevinirim.
quote:Orjinalden alıntı: efeyavuz mapta dolaıncaki efsane çıksın tebrikler. +100 esane pokeler çıkacak d/s/m çıkarsa haber wer bana
tamam lucario ayrıca yazıom şu an ismimi bi de bişi sorucam efsaneleri nerelerden bulucam bulabilirim ?
quote:Orjinalden alıntı: mymetalmoon tamam lucario ayrıca yazıom şu an ismimi bi de bişi sorucam efsaneleri nerelerden bulucam bulabilirim ? haritalardan tabikide!!!! türüne göre haritalar war!!!!
quote:Orjinalden alıntı: lucario_0071 quote:Orjinalden alıntı: mymetalmoon tamam lucario ayrıca yazıom şu an ismimi bi de bişi sorucam efsaneleri nerelerden bulucam bulabilirim ? haritalardan tabikide!!!! türüne göre haritalar war!!!! yaw onu anladım ama dolaş dolaş bişi çıkmadı dedim heralde yanlış yerdeim
heryerde her mapta çıkar şansın yokmuş ilk rozetimi bitirdiğimde bana o gün 5 tane efsane çıkmıştı biri dark tı
quote:Orjinalden alıntı: mymetalmoon quote:Orjinalden alıntı: lucario_0071 quote:Orjinalden alıntı: mymetalmoon tamam lucario ayrıca yazıom şu an ismimi bi de bişi sorucam efsaneleri nerelerden bulucam bulabilirim ? haritalardan tabikide!!!! türüne göre haritalar war!!!! yaw onu anladım ama dolaş dolaş bişi çıkmadı dedim heralde yanlış yerdeim her adımda çıksaydı oooo.... ben bazen 1gün dolaşıyom bitane bile çıkmıyor
quote:Orjinalden alıntı: efeyavuz gokotas dediğin haritaya bi gittim anında dark efsane çıktı saol hangisi