Şimdi Ara

Rp-Pvp server.uosreborn.com port 1923

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • www.uosreborn.com adresinden serverimiz e ulasabilirsiniz yeni nesil Ultima online Rp-PvP serveridir herkezi bekliorz kaliteli editsiz Bir server olmasını diliorz

ip: server.uosreborn.com
    port 1923

• Uo's rebornun türkçesi olarak Uo'nun "dirişi" olarak yazılan bir server ne kadar ciddiye alınabilirki??
  • Stat Kasamak diye de bir topic var forumda. Arkadaşlar artık UO serverı açmayın ya üzülüyoruz. Siz de emek veriyorsunuz biliyoruz ama.
  • Dirişi nedir yahu
  • Dirişi ne ya iyi güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitiveday

Uo's rebornun türkçesi olarak Uo'nun "dirişi" olarak yazılan bir server ne kadar ciddiye alınabilirki??

Dostum,herşey isim midir ? Bak senin de ismin pozitiveday fakat baş harfi büyük değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: SoPlayboy

quote:

Orijinalden alıntı: pozitiveday

Uo's rebornun türkçesi olarak Uo'nun "dirişi" olarak yazılan bir server ne kadar ciddiye alınabilirki??

Dostum,herşey isim midir ? Bak senin de ismin pozitiveday fakat baş harfi büyük değil..
    Ayrıca serverin isminin "Uo'nun dirişi" ile hiçbir alakası yok

• İlk harfinin büyük olması ile ne alakası var? seninde isminde kelime içinde iki tane büyük harf var.Bana isim dalgası yapmayın.Servera gerekli önem gösterilmemişki ve tecrübesiz insanlar tarafından açılan bir sunucu olduğunu söylemek istedim.Bunların aksi olsaydı "Dirilişi" kelimesini çocukça bir şekilde dirişi olarak yazmazlardı.

Serverın isminin uo dirişi ile alakası yok.Çünkü dirişi yanlış yazılmış.Dirilişi olucaktır o.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.