Bildirim
Rp-Pvp server.uosreborn.com port 1923
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uo's rebornun türkçesi olarak Uo'nun "dirişi" olarak yazılan bir server ne kadar ciddiye alınabilirki?? -
Stat Kasamak diye de bir topic var forumda. Arkadaşlar artık UO serverı açmayın ya üzülüyoruz. Siz de emek veriyorsunuz biliyoruz ama. -
Dirişi nedir yahu -
Dirişi ne ya iyi güldüm -
quote:
Orijinalden alıntı: pozitiveday
Uo's rebornun türkçesi olarak Uo'nun "dirişi" olarak yazılan bir server ne kadar ciddiye alınabilirki??
Dostum,herşey isim midir ? Bak senin de ismin pozitiveday fakat baş harfi büyük değil..
-
quote:
Orijinalden alıntı: SoPlayboy
quote:
Orijinalden alıntı: pozitiveday
Uo's rebornun türkçesi olarak Uo'nun "dirişi" olarak yazılan bir server ne kadar ciddiye alınabilirki??
Dostum,herşey isim midir ? Bak senin de ismin pozitiveday fakat baş harfi büyük değil..
Ayrıca serverin isminin "Uo'nun dirişi" ile hiçbir alakası yok
-
İlk harfinin büyük olması ile ne alakası var? seninde isminde kelime içinde iki tane büyük harf var.Bana isim dalgası yapmayın.Servera gerekli önem gösterilmemişki ve tecrübesiz insanlar tarafından açılan bir sunucu olduğunu söylemek istedim.Bunların aksi olsaydı "Dirilişi" kelimesini çocukça bir şekilde dirişi olarak yazmazlardı.
Serverın isminin uo dirişi ile alakası yok.Çünkü dirişi yanlış yazılmış.Dirilişi olucaktır o.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X