Şimdi Ara

Rp yatırarak en karlı hangi şekilde şampiyon kasılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kutu, indirimleri beklemek,şampiyon paketleri vb hangisi en karlı olur ?

• Rp yatırmak da kesin kararlıysan ip takviyesi alarak kas bence.
  • Oynun başından hiçbir kuvvet seni kaldıramayacaksa, o zaman dilimi için ip takviyesi alman iyi olur bence. Atıyorum 1 hafta sadece ihtiyaç molasıyla ve uyuyarak oyun oynayabilirsen al direk ip takviyesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indirimdeyse çek bence ama sadece 975/6300 olanları indirimdeyken 487 oluyor zaten
  • deniz1076 kullanıcısına yanıt
    Hocam yine de baya zor oluyor 6300 kasana kadar ama en karlısı öyle gibi gözüküyor tamam teşekkürler herkese
  • Rp işini karlı bulmuyorum.
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    Hocam bende alsam sadece güç paketi o da kısa süreliğine olduğu için
  • Bazi chapmler vardir skin olmadan oynanmaz. Benim acimdan bu boyle. Smurf kasiyorsam demonblade tryndamere ve bloodlord vlad olmali. Sende de sampiyonlar varsa kendince cek rp yi acima. Onun disinda tabiki de ip boost. Yari yariya azaltiyor emegini nerdeyse ve bu yabana atilacak bir sure degil. Xp boost almak bana gore genel olarak anlamsiz. Hem bahaneyle daha cok ip kasmis olur insan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Hocam bloodlord vlad kapalı olan mıydı ? Ben de sizin gibi düşünüyorum bazı herolar kostümsüz olmuyor en iyisi ruh sömüren diye biliyordum

• Lee Sin de kostümsüz oynanmıyor. Ip ve exp boost rp harcamak için ideal.
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    Hocam lee sin sevmiyorum :) ip takviyesi ve de güç paketi karlı görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz1076

Oynun başından hiçbir kuvvet seni kaldıramayacaksa, o zaman dilimi için ip takviyesi alman iyi olur bence. Atıyorum 1 hafta sadece ihtiyaç molasıyla ve uyuyarak oyun oynayabilirsen al direk ip takviyesi.

Cevaba bak sujsjdsjdj asosyal herif seni

• 3 katı ip takviyesi olduğu zamanlarda ip takviyesi alırım hep, her oyun 600 üzeri gelir.

hem gün, hem win başına alıp, first win ile 1600 ip aldığımı bilirim. ama yine yine de 3 hero falan anca çekebiliyorum. 25 liraya indirimden rp ile 4 hero çekilir.

kesinlikle ip takviyesine para verme, 7/24 kassan bile değmezsin.

ip ile rün sayfası çekip rün diz

exp leri zaten yarı yarıya düşmüştü, level 30 olmak yarı yarıya kısaldı. 30 olduğunda 15 k ip olur elinde. onla rün dizip rp ile şampiyon al

• Eğer alabiliyorsan tüm 3150'ye kadar olanları alıp 3 er 3 er hextech şamp kristali ile belki 4800 e 300 ip zarar edip belki de 6300 e 1200 ip kar edebilirsin.
  • slmngngr S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben eski çarımda tüm 450 ve 1350 lik şampiyonları tamamlamıştım yan çarıma rp yatırım asıl çarıma şampiyon kutusu atıyordum o da güzel oluyordu hep indirimdeymiş gibi :D
  • irelia
  • Anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Hocam ben eski çarımda tüm 450 ve 1350 lik şampiyonları tamamlamıştım yan çarıma rp yatırım asıl çarıma şampiyon kutusu atıyordum o da güzel oluyordu hep indirimdeymiş gibi :D

oynamadığın gelirse oynamayacağın şampiyona para vermiş oluyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.