Neden Role Playing Game adlı, şu müthiş grafikli oyunda tüm derdimiz kasmak. Level 78 olmak ya da olmamak tamam bu bir mesele ama bir yere kadar. Çok serverda oynadım. Çok da class kastım. Ama heeeep kastım. Sonuç, yok! Sıkıcı... Sıkıcı... Birilerine WTB, WTS, no KS, bilmem kim PK yazmaktan başka bir şey yok. Hah bir de pls Adena diyenlere "no" demek. Ekstradan yaptığım iki şey castle siege ve fishing. Ve de questler. En sonunda konuşamamaktan sıkılıp summonerlara dadandım. Şehirlerde, bahçelerde, zindanlarda soulessımla konuşuyorum, kafayı yedim. Çünkü clanlarda beni kas, nerdesin, para verir misin, burda pk var...vs. hariç bir konuşma da yok.
Düşük expli, adam gibi, zırt pırt kapanmayan, logini sorun çıkarmayan, Valakas gibi yerlerde critical error yapmayan, lagsız bir serverda elf gibi elflerle, cüce gibi cücelerle ve orc gibi orclarla oynamak istiyorum. Kısacası rol yapmak istiyorum. Ama paslaşabiliceğim hiç kimse yok. Birileri bana muhabbetin bol olduğu, hatasız, adam gibi full C4 (haritalar açık kimi serverlarda, yaratıklar yok) server söylerse çok ama çok memnun olurum.
kardes sakin alinma senin söyledigin gibi bir server gören olursa ben burdayim forumunuzun virusu banada haber veririseniz çok sevinirim bıktım dragondan zaten dragonda c4 map ve yaratiklari var her türk senden para ister lvl 70 yaklaşmis adamlarin bile para dilendigini gördüm(istedikleri parada 250k ) karakterler bildigim kadariyla normal sadece th biraz güçlü yapilmiş sub olayinda eski karakterinin tüm özellikleri kaliyor yani insan üstü güçlü karakterler çikiyor muhabbet kısmına gelirsek bulabilirsen banada haber ver( bazilari kendini biliyor onlara laf yok )
olympus u denemelisin bence diğer topicdeki soruna da açıklık getirdim..fazlaca kalabalık değiliz ama muhabbetin ve yardımlaşmanın üst seviyede olduğunu söyleyebilirim..üstelik burda para isteyene değil de yardım için para verene rastlarsın mutlaka orjinalle birebir karakter özellikleri,full c4 map ve monsterlar,günden güne ubdate edilen c4 dropları ve questler,belli bir lvlden sonra hep beraber yapacağımız raid partyleri vaadedebilirim.. istersen bi dene sadece
Teşekkürler! Olympustayım. Karakterimin adı Charon. 5 kişiyiz. Ve ben yine drow seçtim:(
quote:
Orjinalden alıntı: Mentis
Neden Role Playing Game adlı, şu müthiş grafikli oyunda tüm derdimiz kasmak. Level 78 olmak ya da olmamak tamam bu bir mesele ama bir yere kadar. Çok serverda oynadım. Çok da class kastım. Ama heeeep kastım. Sonuç, yok! Sıkıcı... Sıkıcı... Birilerine WTB, WTS, no KS, bilmem kim PK yazmaktan başka bir şey yok. Hah bir de pls Adena diyenlere "no" demek. Ekstradan yaptığım iki şey castle siege ve fishing. Ve de questler. En sonunda konuşamamaktan sıkılıp summonerlara dadandım. Şehirlerde, bahçelerde, zindanlarda soulessımla konuşuyorum, kafayı yedim. Çünkü clanlarda beni kas, nerdesin, para verir misin, burda pk var...vs. hariç bir konuşma da yok.
Düşük expli, adam gibi, zırt pırt kapanmayan, logini sorun çıkarmayan, Valakas gibi yerlerde critical error yapmayan, lagsız bir serverda elf gibi elflerle, cüce gibi cücelerle ve orc gibi orclarla oynamak istiyorum. Kısacası rol yapmak istiyorum. Ama paslaşabiliceğim hiç kimse yok. Birileri bana muhabbetin bol olduğu, hatasız, adam gibi full C4 (haritalar açık kimi serverlarda, yaratıklar yok) server söylerse çok ama çok memnun olurum.
Mentis haklısın bu konuda seni destekliyoruz. Ben halen bazı şeylerin zamanının geçmediğini kanısındayım. Bu konuda benim ufak bir çabam var. Açtığım konu http://forum.donanimhaber.com/m_7988381/tm.htm eger konuyu takip edersen yakın bi süre sonra eger umdugum gibi ilgi olursa senin de sorunlarina çözüm bulabileceginin kanısıydayım :)
ozaman judgemente bekliyorum dilenci dolu... rpg nin zirvesindeyim gece gündüz hatchlingime sövüyorum bi lvl 55 olmadı s......