hangi server o la bende geliyim biraz sıkıldım ip ? venturasta kapalı bu vendettanın betasıda sıkıldım
Vendetta'nın beta'sı çıkmadı. o bahsettiğiniz GTA-Turkey'dir. Vendetta ile bir alakası yoktur. Vendetta RPG V3 test bir aksilik olmaz ise yarın açılması planlanıyor.
gta yi da o multi dosyasını da indirdim şimdi nasıl oynayacam online hiçbir fikrim yok yardım ederseniz sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: llMustyll
gta yi da o multi dosyasını da indirdim şimdi nasıl oynayacam online hiçbir fikrim yok yardım ederseniz sevinirim.
yapmanız gereken sa-mp'ı çalıştırmanız ve ıp kısmına ip'yi yazmanız ve üzerine sağ tıklayıp connect demenizdir. Fakat şuan Türk sunucular ne yazık ki kapalı.
67.228.177.232:7777
Bu sunucuya girerek bakabilirsiniz. Bu sunucu yabancıdır ona göre.
quote:
Orjinalden alıntı: llMustyll
kur o dosyayı sonra sa-mp ikonundan aç biçok server bulabilirsin
79.171.23.167:6699 ip bu arkadaşlar hadi bakalım hayırlı olsun şuan server kitli açılcan direk giriyoruz oyun tamamlanmış 100%
Hadi hayırlı olsun
Vendetta Versiyon III çalışmaları sona erdi arkadaşlar. Resmi IP adresi belirlendi.
79.171.23.167:6699 sunucu İP'si.
Karakter hikayeleri bu hafta içi okunup cevaplar gönderilecek. Az kaldı.
beta ne zmn açılcak?
Bitsede şu 5 gün içinde keşke. GTA IV'ın çıkmasını mı bekliyorlar acaba? Neden olmasın yani R* da adamları vardır multisi için hazırlıyorlardır.
Vendettarpg üzerinden "19 Kasım 2008 ~ Durum Raporu"
Herkese merhabalar.
Bir süredir gerek forum gerekse web sitesi bilgilendirmesinden eksik olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Özellikle bandwidth sorunu yüzünden sunucu taşınması problemi ile uzun bir süredir uğraşıyoruz. Zaman zaman v3 çalışmalarının duraklamasına ve plandaki düzenin bozulmasına sebep olmuştur. Lâkin 19 Kasım 20:00 itibariyle taşınma işlemi başarılı bir şekilde sona ermiştir.
Hikayeler ile ilgili hiç bir sorun yoktur. Daha önceden gönderdiğiniz hikayelerde, şuanda gönderilenlerde hepsi elimizdedir. Lütfen eskiden hikaye gönderen kişiler, hikayelerini yeniden göndermesinler. Hikayeler Perşembe günü öğlen-akşam saatlerinden itibaren yanıtlanmaya başlanacaktır. Olumlu veya olumsuz mutlaka yanıt alacaksınız.
Sunucu Test Süreci perşembe gecesi veya cuma günü yapılacaktır. Kesin açılış ise cuma gecesi veya cumartesi-pazar olarak düşünülmektedir. Oldukça yoğun bir sürece gireceğiz. Bu yüzden gereksiz sorular sorarak, bu sürecin dahada uzamasına sebep olmayınız. Lakin şunuda unutmayınız, önemli olan her soru için bizler buradayız. Yalnızca soracağınız soruyu, yöneltmeden önce bir kere dikkatlice düşününüz. Gereksiz olan hiç bir soru bu süreçte dikkate alınmayacaktır. Verilmeyen yanıtlar için lütfen 2. bir soru daha sormayınız.
Sunucu ip adresimiz: 79.171.23.167:6699 Gaming Türk Ekibine verdikleri düzgün hizmet için ayrıca teşekkür ederiz.
Vendetta RPG Yönetim
Eeee?Onay alan Veya Msj gelen vağmı?
quote:
Orjinalden alıntı: ElengirikliSüpürge
Eeee?Onay alan Veya Msj gelen vağmı?
Görünüşe göre daha yok. Neyse NFS:Undercover bitti indirmesi. Açılanakadar onunla idare edeceğiz azıcık.
banada gelmedi daha bişey
Olumlu cevap alan arkadaşlar var. Şifrem bugün geldi banada. Kabul görmeyen hikayelerde var. Olumsuz cevap alan kullanıcılarada nedeni yazıyor.
siteye girebiliyo musunuz?
Evet açık şuan.
quote:
Orjinalden alıntı: dipcihino
siteye girebiliyo musunuz?
Girebiliyorum. Forum ve portal. Ama hala haber yok. Neyse beklemeye devam.
ya sağa sola dönmüyo karakterim napıcam?? sağa sola basınca düz gidiyo bi yardım
vendettaya girebiliyormusunki saga sola dönmüo ?
quote:
Orjinalden alıntı: dipcihino
ya sağa sola dönmüyo karakterim napıcam?? sağa sola basınca düz gidiyo bi yardım
Belgelerimdeki "GTA San Andreas User Files"i sil öyle girmeyi dene. düzelmesi gerek.