Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
228.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: frenzy

quote:

Orjinalden alıntı: OzCrash

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

Ben İstemezdim

Kısa cevaplar

Bu arada nasıl yaşıyacaz bu yerde ? yani multimi, pc'ye karşımı *

Öncelikle San Andreas'ı kurup üzerine San Andreas Multiplayer'i kuracaksınız. Yani evet sizin gibi internet üzerinden, online olan oyuncular ile oynayacaksınız.

İşte bu güzel oldu. çok eğlenceli olacağına eminim milleti yakıyosun filan arabalarını çalıyosn

• Bu polis, başkan, mafya falan yazıyor onlar moderatör falan mı? Yoksa biz olabiliyor muyuz? Ya da onlar npc gibi birşey mi?
  • Hayran kaldım.Çok güzel bir çalışma.Oyun tama olarak ne zaman hazır olucak acaba ??
  • ilk defa duyuyorum bravo vallaha böyle bişiy kesin sarar adamı
  • Yanlız bu belirtilen özellikler sadece dediğiniz 2 program sayesinde nasıl olacak ben onu çok merak ettim.Yani sa-mpClient üzerindemi bukadar özellik eklenecek yada ayrı bir dosya mı indirmek gerekecek.Ama çok eğlenceli olacağa benziyor
  • Tabiki yaşamak isterim... Oradaki özgürlük gibisi yok...
  • VendettaRPG [%27] olmuş hadi hayırlısı tamamlanmasını dört gözle bekliyoruz
  • Herkese alıntı yaparak cevap yazamıyorum. Forum buna izin vermiyor. onun için - çekerek mesaj göndereceğim arkadaşlar. Kusura bakmayın.

badblood1903

-Evet menuler ve komutlar Türkçedir. Türkçe olmayan komutlarda zamanla Türkçeleşiyor. Vendetta Role Play Game Sunucusunun Profesyonel tasarlayıcıları tarafından.

Selçuk

-Adamları yakmak söz konusu değildir, çünkü sunucu Dm Sunucusu değil, adından da anlaşılacağı gibi Role Play Sunucusudur. Yani bir insanı yaralayacağınız zaman bile Role Play yaparak yaralayabilirsiniz. Sebepsiz yere adam öldürmek, yaralamak ban sebebidir.

S@rKs-PoWeR

- Serverdaki Ailelerin Godfather'ları oyunda admindir. Role Play bilginiz yüksek ise, bu oyunu iyi oynuyabiliyorsanız siz neden Baba olmayasınız ki ? FBI Başkanı adminin seçtiği kişidir. Ama oyun içinde role yaparak, polis ve fbı olabilirsiniz. Bu seçim size kalmıştır. Örneğin polis olmak istiyorsanız, Role Play yapıp, tıpkı gerçek hayattaki gibi polis departmanına başvuru yapıp, yine role play çerçevesinde sunucuda beden, silah ve sözlü sınavına tabii tutulursunuz. Başarılı olursanız stajer öğrenci olarak polis birliğine dahil olursunuz. Serverda herşey Amerika'daki gerçek hayat gibidir.

dmc 12

- ilk katıldığımdan beri soluksuz oynuyorum ve San Andreas'ı seven herkese tavsiye ederim. Çünkü Role Play'in tadını aldığınızda single player size tatsız gelecek

S@rKs-PoWeR

- Bu belirtilen özelliklerin hepsi, sa-mp 2.2 nin içinde servera kurulu bir düzendir. Bu düzeni şuanda geliştiriyorlar ve Versiyon 3 ile beraber daha fazla gelicektir. Sizin yapmanız gereken şey, bir hikaye yazmak, san andreas ve samp ı kurup sunucuya bağlan demektir.

Tam olarak ne zaman hazır olacağını kimse bilmiyor. Hazır olması gerektiğinde açılacaktır. Herşey oturmadan sunucuyu açmak ve sonradan sorunları ile boğuşmak istemiyorlar.

Aynen 7 den 70'e bayan ve bay oyuncuları nefesini tutmuş beklemekte.

Umarım cevap verebilmişimdir. Aklınıza takılan tüm soruları ister burada, ister pm yoluyla sorabilirsiniz. Sunucuya gerçekten gelecek arkadaşlar varsa, her konuda msnden yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 6 Ekim 2008; 17:57:38 >

• İçten cevaplar için çok teşekkür ederim.Kulağa çok hoş geliyor.Gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum.Son olarak birşey sormak istiyorum.Sitede bazı şeyler okudum ama tam anlam veremedim.Oyun ileride belli bir ücret karşılığımı hizmet vermeye başlıyacak acaba ???
  • Hayır sunucu açıldığından beri( Tahmini 8 aydır) tamamen ücretsizdir. Role Playi seven profesyonel bir ekip tarafından ticari kaygı güdülmeksizin açılmıştır. Hiç bir şekilde maddi anlamda bir zorlama söz konusu değildir. Manevi desteğin yanı sıra maddi destekde sağlamak isteyen kişiler için açılmış hesap numaraları vardır. Dileyen kişiler buraya bağış yapabilmektedir. Bağış yapanlar ile yapmayanlar arasında hiç bir şekilde imtiyaz veya çifte standart söz konusu değildir. Bu işi yapanlar çocukluk dönemini atlatmış profesyonel kişilerdir.
  • Valla nediyim dört gözle bekliyorum.Tekrar cevap için teşekkürler.Keşke konuyu daha önce açsaydınızda biraz oyunu oynayabilseydik
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Valla nediyim dört gözle bekliyorum.Tekrar cevap için teşekkürler.Keşke konuyu daha önce açsaydınızda biraz oyunu oynayabilseydik

Sunucu aktifken online süremin hemen hepsini Vendetta kapladığı için açıkcası pek aklıma gelmedi. Sunucunun bakımda olması değişik uğraşlara götürebiliyor insanı. Birde ben oyuna başladığımda pek çok kişi benden önce başlamıştı. Ama şimdi Vendetta'daki tüm oyuncuların levelleri sıfırlandı. Daha önceki paraları silindi. Bu da oyuna yeni başlayacak oyuncular için gayet güzel ve adil olacağını düşündüğüm için sevdiğim forumlarda bu konuyu açma gereği duydum. Role Play i ve birazda olsa San Andreas'ı beğenen oyuncuların bu oyunun başından kalkamayacağından eminim.

• Gta SA çıktığından beri bilgisayarımda yüklü.Bir ara online oynadım ama sürekli kopma sorunları yaşadığım için pek zevk almadım ve sildim.Umarım bunda böyle sorunlar olmaz
  • Bunun için ek dosya indirmemiz gerekiyor mu? Bir de nasıl giriyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenzy

S@rKs-PoWeR

- Serverdaki Ailelerin Godfather'ları oyunda admindir. Role Play bilginiz yüksek ise, bu oyunu iyi oynuyabiliyorsanız siz neden Baba olmayasınız ki ? FBI Başkanı adminin seçtiği kişidir. Ama oyun içinde role yaparak, polis ve fbı olabilirsiniz. Bu seçim size kalmıştır. Örneğin polis olmak istiyorsanız, Role Play yapıp, tıpkı gerçek hayattaki gibi polis departmanına başvuru yapıp, yine role play çerçevesinde sunucuda beden, silah ve sözlü sınavına tabii tutulursunuz. Başarılı olursanız stajer öğrenci olarak polis birliğine dahil olursunuz. Serverda herşey Amerika'daki gerçek hayat gibidir.

İsim karıştı herhalde benim sorumun cevabıydı Teşekkürler oyunu tekrar bitiriyorum kıtlıktan bitince oyuna başlayabilirim zevkli birşey.

• insallah baglantı sorunları gıderılır
  • hevesiniz gecene kadar guzel ama sonra sıkıcı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bu kişiye kalmış bence.Zevk almayı iyi bilmek lazım.Ve kendini tekrar eden şeylerden uzak durmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

hevesiniz gecene kadar guzel ama sonra sikici.

Karakteriniz ile bütünleşirseniz hevesiniz hiç geçmeyecektir. Çünkü sunucuda yemek yemeden tutunda kız arkadaşa, evliliğe kadar herşey var. Tıpkı gerçek hayattaki yaşam gibi, yaşamdan hevesinizi aldığınız oluyorsa tabii bilemem.

Ayrıca imzanızda: "Line Age II'yi Bıraktıracak ilaci Arıyorum." yazmışsınız. Dilerseniz bir denemeyi düşünün.

- Bağlantı sorunu yok, sadece sunucu versiyon güncellemesinden dolayı kapalı durumda. Versiyon 3 yüzde 100 tamamlandığında yeniden aktif olacaktır. Bağlantıda bir sorun yoktur.

• Vendetta RPG v3.0 ( %35 )
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.