Şimdi Ara

RPG Tavsiye?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çok önceden beri bir RPG hastalığım var,map'i geniş olan,sıkmayacak bir oyun arıyorum.
    Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürler.
    Not: Titan Quest 'i indiriyorum şuan

• Skyrim
  • Dragon Age Origins,türkçe yamasıda mevcut hem
  • Skyrim iyidir. çok bugla karşılaşabilirsin ama
  • Çok geniş dünya,sınırsız özgürlük istiyorsan:Skyrim.122 saattir oynuyorum o kadar çok görev var düşün artık.

Diablo tarzına benzer,tepeden bakışlı istiyorsan Dragon age origins,çok güzel oyundur.

Sinematiklerle dolu,tamamen senaryoya odaklanmış istiyorsan Witcher 1 ve 2.Özellikle 2 nin sinematik ve grafik açısından dünyanın en iyisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDare -- 16 Şubat 2012; 2:13:30 >
  • TES V: Skyrim haricinde en yenilerden Kingdoms of Amalur: Reckoning var, tavsiye ederim. 2010'dan kalma olarak da Two Worlds 2 var. Dragon Age: Origins ve Dragon Age 2'yi de tavsiye ederim (ki Origins daha iyidir bana göre) Bunların hepsi geniş haritalara sahiptir.

Hatta biraz daha eskiye giderek Gothic serisine girişebilirsin ama her oyunu bug'lı piyasaya sürüldüğü için mutlaka patch'leri yapmadan girme oyuna. En son Arcania: Gothic 4 çıkmıştı.

Witcher 1 ve 2 de gayet güzeldir ancak geniş haritaya sahip değildir.

Yine birkaç sene öncesinden Risen ve Drakensang: The River of Time güzel oyunlardır, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 16 Şubat 2012; 2:19:29 >
  • Skyrim, Oblivion, Dragon Age
  • Titan Quest'i bitirdikten sonra Sacred dayanabilirsen sen de bizdensin. Ardından Diablo. OK!!!
  • dragon age origins sonra diablo 1 gücün yeterse bu ikisinden sonra sacred 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

Titan Quest'i bitirdikten sonra Sacred dayanabilirsen sen de bizdensin. Ardından Diablo. OK!!!

Şu titan quest nasıl oyundur biraz anlatsanız ona göre indirecem. Öyle bir iki günde bitecek birşeyse hiç uğraşmıyım... Nefret ediyorum öyle senaryoya dayalı oyunlardan. Bir iki grafikle olmuyor bu işler ...

ahh baldur's gate ahh...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vishera -- 16 Şubat 2012; 11:51:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.