Şimdi Ara

RPG yapılırsa...+AÇILDI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    başlangıç digileri: viximon, gummymon ve upamondur.

quote:

quote:

eski mesaj:
    herkese slm ben tuzlukk arama motorlarında buldum digimonun forum rpg'sini yapmışlar ama sonra bakan olmamış forum ölmüş. Yine de zevkli görünüyor bende öyle birşey yapmayı düşünüyorum tabi bunu oynayacak olanlar sizlersiniz nasıl olur gelir misiniz diye sormak istedim size göre açacağım cevaplar plss

+ sadece digimon olması şart değil diğer animeleri de ekleriz avatar, pokemoni harry potter vs...

başlangıç digileri seçiminde son durum:
    1--renamon (1)
    2--terriermon (1)
    3--labramon ()
    4--hawkmon ()
    5--armadillomon (2)
    6--wormmon ()
    7--hopmon ()

bunlardan başka kabul edilmeyecek ve başlangıç digileri In-training modundan başlayacaktır ayrıca her digimonun megası olacak merak etmeyin
    [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 18 Haziran 2008; 18:55:49 >

• Hadi cevap yok mu 22 kişi bakmış ama ben kurmaya karar verdim herkesi beklerim ismi DH olacak en fazla 2 gün içinde bişey olmazsa açılacak
  • olsun olsun
  • benide ADMIN yaparsin demi ... yardimin gerekirse bende yardimci olurum... msnde seni ekledim zaten ..kabul et oradan konusuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turke64 -- 16 Haziran 2008; 20:16:05 >
  • Tabiiki de olsn
  • digimon rp yönetmişliğim var iyi olabilir aslında ama şunu söyliim harry potter anime değil...
  • ok saolun daha yeniyim bu işlerde logo baya uğraştırdı 3 saat falan uyduruk bir logo için uğraştım oyunun ilk bölümü bitmek üzere yani şu an açarsam sadece başlangıç digimonu seçebilecez

+başlangıç digimonları hakkında önerileriniz neler? şunlardan üçünü seçin en fazla oy alanları koyayım:
    1--renamon
    2--terriermon
    3--labramon
    4--hawkmon
    5--armadillomon
    6--wormmon
    7--hopmon

+ileride armor evrimlerini de koyacam (capsule) seçimlerde buna dikkat etmeniz tavsiye edilir

not: bunlardan başka başlangıç digimonu isteğinde bulunmanızı tavsiye etmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuzlukk

ok saolun daha yeniyim bu işlerde logo baya uğraştırdı 3 saat falan uyduruk bir logo için uğraştım oyunun ilk bölümü bitmek üzere yani şu an açarsam sadece başlangıç digimonu seçebilecez

+başlangıç digimonları hakkında önerileriniz neler? şunlardan üçünü seçin en fazla oy alanları koyayım:
    1--renamon
    2--terriermon
    3--labramon
    4--hawkmon
    5--armadillomon
    6--wormmon
    7--hopmon

+ileride armor evrimlerini de koyacam (capsule) seçimlerde buna dikkat etmeniz tavsiye edilir

valla bu işlerden fazla anlamam ama 5
    çabuk yap ha

• quote:

Orjinalden alıntı: Yu$uF YıLmAz

quote:

ok saolun daha yeniyim bu işlerde logo baya uğraştırdı 3 saat falan uyduruk bir logo için uğraştım oyunun ilk bölümü bitmek üzere yani şu an açarsam sadece başlangıç digimonu seçebilecez

1--renamon
    2--terriermon
    3--labramon
    4--hawkmon
    5--armadillomon
    6--wormmon
    7--hopmon

çabuk yap ha

ekledim oyunu verdiğin için saol çabuk oldu

• quote:

quote:

quote:

1--renamon
    2--terriermon
    3--labramon
    4--hawkmon
    5--armadillomon
    6--wormmon
    7--hopmon

çabuk yap ha

ne demek canım+avatarda yardım yapabilirim.grafikten çok az anlarım.ateş su toprak hava ayırırım.
    ok.admin yaparmısın????
    az izlemedik avatarı
    su bükücülere bonus olarak kan bükme filan ver bence.vip gibi bişi olsun.onu alınca su bükücülere kan bükme yeteneği(kan=sıvı)ateş bükücülere ekstra güç,toprak bükücülere dayanıklılık,hava bükücülerede tornado yada hız ver bence.
    nasıl fikirler?

admin yapsana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ho$tingen -- 17 Haziran 2008; 3:16:25 >

• impmon u da başlanğıç digimonu yap...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1--renamon
    2--terriermon
    3--labramon
    4--hawkmon
    5--armadillomon
    6--wormmon
    7--hopmon

çabuk yap ha

ne demek canım+avatarda yardım yapabilirim.grafikten çok az anlarım.ateş su toprak hava ayırırım.
    ok.admin yaparmısın????
    az izlemedik avatarı
    su bükücülere bonus olarak kan bükme filan ver bence.vip gibi bişi olsun.onu alınca su bükücülere kan bükme yeteneği(kan=sıvı)ateş bükücülere ekstra güç,toprak bükücülere dayanıklılık,hava bükücülerede tornado yada hız ver bence.
    nasıl fikirler?

admin yapsana

seni admin yapamam bir sitede bir admin olur devamını pm attım kabul edersen olur

@alperen_aykutalp: listede impmon yok oyunda kendin yakalayabilirsin ama çünkü özelikle koymadım güçlüleri koyunca digimon yakalamanın zevki kalmayacak ve herkeste aynı digi olunca da zevki kalmaz

• tuzlukk sitenin linkini p.m atsana senin siteye bişiler sağlayabilirim yani yardım edebilirim...
  • quote:

1--renamon
    2--terriermon
    3--labramon
    4--hawkmon
    5--armadillomon
    6--wormmon
    7--hopmon

Adminlik atsana

• rpg mi olcakHangi Programla Yapıyonuz bende yapcam arkadaşlarla
  • rp yapıolar forumla
  • Rp forummu Yoksa Rpg oyunumu
  • rpg deil yanlış söledi galiba rp...
  • kardeş başlıkta yanlışlık var RPG değil RP olcak o
  • quote:

Orjinalden alıntı: vortigon

kardeş başlıkta yanlışlık var RPG değil RP olcak o

ben zaten forum rpg si dedim yani frpg aslında diğerleri sitelerine öyle yazmış rp ile rpg arasında bir fark var mı ki belkide frp dir neyse anladınız siz onu

@alperen_aykutalp: siteyi daha nete koymadım bir kaç gün içinde herkese açacağım

+ oylamaya katılıb pls...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.