Şimdi Ara

Rte: ''Bir daha bedelli askerlik kanununa ihtiyaç duyulmayacak sisteme kavuşacağız.'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel gelişme asker sayısında büyük yığılmalar var gerçekten ihtiyaç fazlası. İnsan kaynağımızı farklı yönlerde kullanmak hem devletin yükünü hafifletecek hem de gelişmemize imkan sağlayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

..
    Nick-mesaj uyumu

• Askere gitmesine birkaç gün kalmış bir yedek subay adayı olarak şu aralar 12 ay gözümde inanılmaz büyümeye başladı şahsen, düşünüyorum da ne bileyim lig başlayacak bitecek, havalar soğuyacak ısınacak, ne bileyim arada bir sürü her sene tekrar eden pekçok şey yaşanacak ve ben bunlara arkadaşlarımdan ailemden uzakta şahit olacağım.

Askere gittiğim için üzülmüyorum kesinlikle ama süre çok uzun gelmeye başladı, başına gelen biliyormuş.

Zorunlu askerlik bence bu coğrafyada şart, her erkek vatanını, yaşlısını, çocuğunu, engellisini, kadınını koruyacak seviyede bir askeri eğitime sahip olmalı. Ama ne bileyim işte güzel bir düzenleme ile herkesi memnun etmek mümkün olmasa da çoğunluğu memnun etmek mümkün. Umarım kısa zamanda çözüm bulurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 25 Temmuz 2018; 18:21:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RustyCohle

..
    İmkanım olsa vatandaşlıktan çıkarım ki çıkacağım da 2019 da. Siz vatanı kurtarmaya devam edebilirsiniz o süper erkekliğinizle.

Askerliğim de yaklaşık yarım gün sürdü. Dovizle askerlik sagolsun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.