Şimdi Ara

Rtük Kararları ve D-Smart (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smhhh

quote:

Orijinalden alıntı: nk61

Anlaşmayı bilmeden yorum yapıyorsunuz hala anlatamıyorum bazı şeyleri. Girin biraz araştırın bakın geçen seneki anlaşmanın metnine. Bunu Uefa belirliyor kimse Uefanın izni olmadan ne şifreli ne de şifresiz yayın yapamaz. Azerbaycanla yorumlayamayız çünkü azerilern avrupaya katılan takımı 1-2 tane. Avrupanın birçok ülkesınde aynı ülkemizdeki gbi yayınlanıyor maçlar. Ama hala Muhteşem yuzyılla baglantısı oldugunu ve D-Smartın ihalede para vermeden keyfi şıfreleme yaptıgını dusunen varsa devam etsin. Bilgi kırliliği hat safada.

yanlış biliyorsun hocam, uefa yayın prosedürlerini araştırmıştım sezon içerisinde.

Uefanın olaya yaklaşımı şu şekilde ; "Kimi kanallar şifreli, kimi kanallar ise şifresiz olarak halka maçları izleme olanağı sağlarlar. UEFA'nın koyduğu kurallara göre ise yayıncılar her maç haftası en az bir maçı şifresiz yayınlamak zorundadırlar."

buradan çıkarılan sonuç şu; yayıncı kuruluş tüm maçları şifresiz yayınlayabilir ama tüm maçları şifreli yayınlayamaz, maç olan hafta en az 1 maçı şifresiz yayınlamak zorunda. eüer rtük hepsini şifresiz yayınlıcaksın derse -ki bu uefa'nın şartlarına uyuyor- tüm maçlar şifresiz yayınlanmak zorunda. yalnız şöyle bir durum var, ben buna para ödedim diyip olayı yargıya taşırlar muhtemelen.

kesinlikle smhhh'in dediği gibidir olay.Uefa 1 maç şifresiz olacak garantisi istiyor gerisi uefa'yı ilgilendirmiyor.Araştırmadan bahsedenler en azından vermiş olduğum linke tıklayıp okuma zahmetine girebilirlerdi.

• Daha dün sırf şampiyonlar ligini rahatça izleyebilmek için modül maxi paket aldım şimdi ne olacak acaba geri iadeyi düşünüyorum
  • Siz milliyetin haberinden bahsediyorsunuz ben Uefanın resmi sitesindeki anlaşmadan bahsediyorum. Ama daha yorum yapmıycam herkesin kendi bildiği en doğrusudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçlar şifresiz

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

dediğiniz gibi bundan sonra şifresiz olacak derlerse kaybeden zaten çok iyi durumda olmayan Türk futbolu olur. yayıncı kuruluş çok ciddi miktarda paralar ödüyor klüplere. sadece reklam gelirleriyle olacak iş değil yani

herşey parada olsa... en pahalı 6. lig biziz ama daha geçen sene avrupa ligleri sıralamasında kuzeykıbrıs la 12. sırayı kapmaya uğraşıyorduk.. gelirlerin artmasının bi faydası olmaz parayı kullanamadıktan sonra 3 milyon avro eden bonservise 6 milyon avro, 1 milyon avro eden futbolcuya da 2 milyon avro veririz...
  • an itibariyle Galatasaray'ın maçını izliyorum spiker maçlar şifreli olacak her zaman ve avrupada her ülkede olduğu gibi dedi son noktayı koydu galiba.
  • Şu an Galatasaray-Malaga karşılaşmasını izliyorum spiker yayınların şifresiz olacağına dair yanlış bilgiler var bu sezonda maçlar yine d-smart platformunda yayınlanacaktır dedi.
  • Kapı Gibi Rtük Kararı var d-smart boş konuşuyor üye toplamak için
  • haberler hiç dayanak göstermiyor hepsi copy paste olunca neye inanacağımı şaşırdım , rtük ün sitesine girdim hiçbrşey yok maalesef şifresiz olacaksa karasal yayındada olmalı napacaklar bilemedim açıkcası.
  • Rtük kararından caymazsa eğer gerisi fasa fiso
  • şu an müşteri hizmetleri ile konuşuyorum yayın hakları halen bizde diyor rtük kararı içinde herhangi bir resmi yazıda gelmemiştir gelince resmi ağızdan açıklama yapılır dedi.
  • Eğer RTÜK resmi olarak böyle bir karar vermişse D-smart o yayınları şifreleyelemez. Şu an spiker öyle diyecek tabi üye kaybetmemek adına. Önümüzdeki günlerde belli olur ne olacağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyWalker87 -- 21 Temmuz 2013; 23:30:18 >
  • Beyler la liga yı d smart şifrelimi verecek?

Ntvspordan izliyorduk.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkan

Beyler la liga yı d smart şifrelimi verecek?

Ntvspordan izliyorduk.

dsmart reklamında sene sonuna kadar la liga bedava diyordu dsmart ta olacak büyük ihtimal
  • Eurolig maçlarinin akibetinin ne olacaği hakkinda kimsenin bilgisi var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orijinalden alıntı: emirturkmen

''Türk takımlarının avrupa kupalarında oynadığı bütün maçlar'' yazıyor. Yani ön eleme maçları da şifresiz yayınlanmak zorunda. D-Smart ciddi zarar edebilir.

Ön eleme maçı kupa maçı değildir. Avrupa kupasına katılacak takımı belirleyen maçtır mantıken. Zaten ön eleme maçları şifresiz olursa Lig TV de şifresiz olmalı çünkü o da ülke içinde bir ön eleme mahiyetinde. 18 Takım yarışıyor kazananlar Avrupa kupalarına gitmeye hak kazanıyor. Ön eleme maçının Avrupa kupası maçı sayılıp sayılmayacağı hukuken tespite muhtaç bir konudur.

"6- Avrupa kupalarında (futbol) Türk takımlarının oynadığı bütün maçlar " bu yeterli olmaz mı peki

Ön eleme turu Avrupa Kupası maçı değil ki. Avrupa kupasına katılım hakkı veren bir maç. Böyle değerlendirilirse yeterli olmaz.

ön eleme maçı da bir avrupa maçıdır ve resmi bir maçtır..kararda türk takımlarının avrupada oynadığı tüm maçlar deniyor... yani ayrım yapmamış grup öncesi sonrası vs gibi..

Eleme Avrupa kupası maçı ise Türkiye Süper Ligi'de 18 takım arasında Avrupa'ya gidecek takımı seçmeye yarayan bir ön eleme statüsüne de sahiptir. O zaman Lig maçları da şifresiz yayınlansın.

• Sadece Final maçları şifresiz

RTÜK Başkanı Davut Dursun, 'Final müsabakaları ücretsiz ve şifresiz olacak. Yarı final karşılaşmaları için kurulun tekrar değerlendirme yapması gerekiyor' diye konuştu. Tüm müsabakalar ücretsiz ve şifresiz olacak gibi bir algının maksadını aştığını da kaydeden Dursun, 'Avrupa'da neyse o!' diye aktardı.

http://yenisafak.com.tr/gundem-haber/final-maclari-sifresiz-22.07.2013-544667

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoktuaslan -- 22 Temmuz 2013; 12:40:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

Orijinalden alıntı: kralkan

Beyler la liga yı d smart şifrelimi verecek?

Ntvspordan izliyorduk.

dsmart reklamında sene sonuna kadar la liga bedava diyordu dsmart ta olacak büyük ihtimal

eurolig ve laliga maçları ntvspor smart hd kanalından yayınlanacak bu kanalın sd versiyonu yok maalesef, ayrıca laliga maçlarından haftada 1 tanesini ntvspor yayınlayacak kalanı ntvspor smart hd kanalından yayınlacak kesin bilgidir bu eurolig maçlarıyla ilgli bi bilgim yok maalesef iyi forumlar !
  • dsmart a kapak olsun bea.
  • Dün canlı yayında şifreli yayınlancağı söylenmiş baya bu sezon ekşide öyle yazıyordu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.