Şimdi Ara

RTX 2060 için PSU önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mukarnas

Bu mesaj silindi.
    Hocam Yorumlarınızı gördüm de size bir konuda danışmak istedim şimdi bende seasonicin 850watt modüler psu su var.Ekran kartı olarak msi 2080 trio modeli var. Kasayı 2 3 ay önce toplarken bu psudan gelen tek bir pci express kablosunun ucunda 2 tane 6+2 çıkışı var. Yani tek pci express kablosuyla ekran kartına gereken 2 tane 8 pin bağlantıyı yapmış oldum. Bugun bir arkadaş tek bir pci express kablosuyla ekran kartını beslemen riskli olur deyince aklıma takıldı size danışayım dedim bilmem anlatabildi mi :D

www.hepsiburada.com
    Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/seasonic-focus-plus-850w-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-ssr-850fx-p-HBV000009WYJE?magaza=Hepsiburada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba

9700k, msi z390 gaming edge, 2×8 3200 c16 , msi rtx 2070 gaming z, nxzt h500i kasalı sistem topluyorum. sence bu bileşenlere 600 tl yi gecmeyecek hangi psu alınmalı? 700w yeter mi sence illa 750w mı almam lazım? sinerji üzerinden bakar mısın daha düşük fiyatlı da olabilir. cooler master 700w master lite var ama emin olamadım :\

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinerji üzerinden alabileceğim psu tavsiyesinde bulunabilir misiniz sitemime fazlasıyla yetecek maks 700 tl için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

Bu mesaj silindi.
    Haklısın, yorumu sildim. PSU Tier2 olduğu için hiç araştırmadım direkt önerdim ama dual rail ve kötü cap-con'lu bir güç kaynağı imiş :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.