Şimdi Ara

Rtx 2070 amazon.de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.amazon.de/MSI-GeForce-RTX2070-Armor-Schwarz/dp/B07HFLS65D/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1550323195&sr=1-1&keywords=rtx+2070

Fiyat olarak gözüme iyi göründü.Bazı arkadaşlar amazon.de üzerinden yapılan alışverişler gümrük dahil fiyat olduğunu Türkiye'ye geldiğinde sıkıntı yaşanmadığını söylüyorlardı.Fiyat değerlendirilebilir bence 3.157-TL oluyor.

• Yalnız bir tarafta iade ya da değişim yapmamak için direnen bir satıcı var ve diğer tarafta da koşulsuz iade/değişim imkanı sunan, kargo ücretini sonradan size ödeyen bir satıcı var. Bu koşulda TR' den ürün almak dolandırıcı ve haysiyetsiz satıcıları beslemekten başka bir şey değil

Yani TR' den PC bileşeni almak = Sonu gelmeyen dertler

• Amazon.de üzerinden 17.000 TL' ye yakın alışverişim oldu, dilediğinizi sorabilirsiniz. Amazon.de ile ilgili tecrübe edilebilecek her şeyi yaşadım denilebilir
  • 350 daha verir tr içi 3 yıl garantili alırım çok daha mantıklı

En azından garantiyle işim olunca gidip 20-30 euro almanya ya geri yollamak için kargo parası ödemem.
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI GeForce RTX2070 ARMOR 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx2070-armor-8gb-gddr6-256bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Yalnız bir tarafta iade ya da değişim yapmamak için direnen bir satıcı var ve diğer tarafta da koşulsuz iade/değişim imkanı sunan, kargo ücretini sonradan size ödeyen bir satıcı var. Bu koşulda TR' den ürün almak dolandırıcı ve haysiyetsiz satıcıları beslemekten başka bir şey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 16 Şubat 2019; 17:6:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

Yalnız bir tarafta iade ya da değişim yapmamak için direnen bir satıcı var ve diğer tarafta da koşulsuz iade/değişim imkanı sunan, kargo ücretini sonradan size ödeyen bir satıcı var. Bu koşulda TR' den ürün almak dolandırıcı ve haysiyetsiz satıcıları beslemekten başka bir şey değil

Hocam neyin ne olduğunu ben de çok iyi biliyorum. Sizin gibi ben de amazondan onlarca sistem parçası aldım yüksek meblağlarda.

Garantilik işimiz olduğunda (özellikle evga gpu'larda) söke söke kargo parası ödedik. Geri ödemek firmanın insiyatifine bakıyor.

Sizin bahsettiğiniz koşulsuz iade/değişim imkanı sadece ilk 1 ay amazon (com-de farketmeksizin) tarafından karşılıyor. 1 aydan sonra işiniz aldığınız marka ürünün RMA servisiyle.

Son olarak belirtmek isterim çokça MSI ürünü kullandım, çok nadir servisle işim oldu ama olanlarda da sorunsuz hepsi maksimum 14 işgünü içerisinde çözüldü.

Sizin bahsettiğiniz servis sorunların anca dandirik markaların (dark-xigmatek-everest-frizbi vs) anlaşmalı olduğu teknik servislerde olur.

Uzun lafın kısası avantaj-dezavantaj mevzusu kişiye göre değişmekle birlikte tartışmaya açıktır. Ufak fiyat farkı olan üründe kimse yurtdışını tercih etmez.

• 5 dolar karsiligi 4 yil garanti yapiyor vatan calisanisiniz galiba nerde gorsem yurt disindan almayin vatandan alin gibisinden soyluyorsunuz
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu söyleyeyim Amazon.com için 1 ay ve Amazon.de için 2 yıl o konuda yanlışınız var. İkinci yılını doldurmak üzere olan ekran kartım ve anakartımda yaşadığım sorunlardan dolayı değişimini istedim ve hiçbir zorluk çıkarmadan değişimini yaptılar hatta iade teklif ettiler fakat ben değişimi daha mantıklı buldum.

Onun dışında MSI markasıyla aranız iyi olabilir fakat teknoloji işi tamamen şans işi bunu siz de biliyorsunuz. 4 adet MSI markasının high end monitörü ve 2 adet de anakartı geçti hepsinde de bir sorun yaşadım. Herkesin övüp bitiremediği o markadan ne aldıysam bir sorun yaşadım. Anakartlarına özel olan yazılımlarındaki buglarla da az cebelleşmedim. Yani kalite kontrolü olmayan beş para etmez bir marka kendisi ne derseniz diyebilirsiniz ama aldığım 6 üründe de sorun olması şans falan değil, ürünlerin kalite kontrolünden geçirilmiyor olması anlamına geliyor.

Ek olarak lütfen hangi ülkede yaşadığımızı bilelim, hangi servis ya da satıcı müşterisine sorunsuz iade/değişim imkanı sunuyor şu ülkede? Tüm kusurlu ürünleri TR' ye gönderip mallarına sahip çıkmıyor ürün tedarikçileri. Standartların belirlenmediği bir yerden alışveriş yapmak tekrar diyorum satın alım sonrası hizmet açısından yazı tura atmak gibi bir şey.

Ha ama derseniz ki taksit nedeniyle TR' den almam lazım ona diyecek bir şey yok zaten fakat şu sorunun sorulması gerekiyor o koşulda, para biriktirip paran olunca almak daha mantıklı değil mi borç yapmaktansa? Millet 5000 TL' lik telefonu kredi çekip alıyor onun yerine cebine göre 1500 TL' lik bir şey al değil mi? Konuyu başka bir yere çektim kusura bakmayın ama söylemesem olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 16 Şubat 2019; 17:42:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -QAism-

5 dolar karsiligi 4 yil garanti yapiyor vatan calisanisiniz galiba nerde gorsem yurt disindan almayin vatandan alin gibisinden soyluyorsunuz
    Amazon alışveriş geçmişini atsam gözlerin faltaşı gibi açılır, her hangi bir firmanın çalışanı değilim merak etme.
  • Amazon Almanya'da (amazon.de) satılan elektronik ürünlerin 2 yıl garantisi vardır. Bir sorun çıkarsa ürün ellerine ulaştıktan sonra para iadesi veya değişim (hangisini istersen) yapıyorlar.

Tek sorun 2019 yılı itibariyle kargo ücretleri çok zamlandı. En ucuz PTT ile bile ekran kartını veya güç kaynağını Almanya'ya göndermek en az 150-200 TL tutar. Amazon.de bu kargo ücretini de iade ediyor ancak ilerleyen zamanlarda bu uygulamadan vazgeçerse sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

Öncelikle şunu söyleyeyim Amazon.com için 1 ay ve Amazon.de için 2 yıl o konuda yanlışınız var. İkinci yılını doldurmak üzere olan ekran kartım ve anakartımda yaşadığım sorunlardan dolayı değişimini istedim ve hiçbir zorluk çıkarmadan değişimini yaptılar hatta iade teklif ettiler fakat ben değişimi daha mantıklı buldum.

Onun dışında MSI markasıyla aranız iyi olabilir fakat teknoloji işi tamamen şans işi bunu siz de biliyorsunuz. 4 adet MSI markasının high end monitörü ve 2 adet de anakartı geçti hepsinde de bir sorun yaşadım. Herkesin övüp bitiremediği o markadan ne aldıysam bir sorun yaşadım. Anakartlarına özel olan yazılımlarındaki buglarla da az cebelleşmedim. Yani kalite kontrolü olmayan beş para etmez bir marka kendisi ne derseniz diyebilirsiniz ama aldığım 6 üründe de sorun olması şans falan değil, ürünlerin kalite kontrolünden geçirilmiyor olması anlamına geliyor.

Ek olarak lütfen hangi ülkede yaşadığımızı bilelim, hangi servis ya da satıcı müşterisine sorunsuz iade/değişim imkanı sunuyor şu ülkede? Tüm kusurlu ürünleri TR' ye gönderip mallarına sahip çıkmıyor ürün tedarikçileri. Standartların belirlenmediği bir yerden alışveriş yapmak tekrar diyorum satın alım sonrası hizmet açısından yazı tura atmak gibi bir şey.

Ha ama derseniz ki taksit nedeniyle TR' den almam lazım ona diyecek bir şey yok zaten fakat şu sorunun sorulması gerekiyor o koşulda, para biriktirip paran olunca almak daha mantıklı değil mi borç yapmaktansa? Millet 5000 TL' lik telefonu kredi çekip alıyor onun yerine cebine göre 1500 TL' lik bir şey al değil mi? Konuyu başka bir yere çektim kusura bakmayın ama söylemesem olmazdı
    Elektronik şans işi evet dediğiniz gibi. Ürün gamında konuşursak işler değişir. MSI panellerine ben de sıcak bakmıyorum bazı problemlerden dolayı.

Müşterisine sorunsuz hizmet veren İnventus var şuan TR'de. Onun haricinde über ilgili bir firma yok. Hepsi standart prosüdürde işlem yapıyor.

Son olarak taksit konusu evet bir avantaj, ben de elimde nakit varsa ve ucuzsa yurtdışı tercih ediyorum. Onun harici vade farksız taksite yöneliyorum.

• 5 Dolar karşılığı nerede Global 4 yıl garanti yapıyorlar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Amazon Almanya'da (amazon.de) satılan elektronik ürünlerin 2 yıl garantisi vardır. Bir sorun çıkarsa ürün ellerine ulaştıktan sonra para iadesi veya değişim (hangisini istersen) yapıyorlar.

Tek sorun 2019 yılı itibariyle kargo ücretleri çok zamlandı. En ucuz PTT ile bile ekran kartını veya güç kaynağını Almanya'ya göndermek en az 150-200 TL tutar. Amazon.de bu kargo ücretini de iade ediyor ancak ilerleyen zamanlarda bu uygulamadan vazgeçerse sorun olabilir.
    De ile bilgilendirme için teşekkürler. Kargo konusunda ben RMA'dan örnek verdim. Direkt amazonla dediğiniz gibi.
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Hacimli ve ağır bir ekran kartı İstanbul' dan gönderimlerde 140 TL tutuyor havayolu ile gönderim yapılırsa. Kara yolu 125-130 TL tutuyor ama benim naçizane tavsiyem sayılı şubede bulunan bir güzellik olan Turpex' i tercih etmeniz yönünde. 30 TL fazla tutsun ama çabucak güvenli bir şekilde DHL' in elinde gitsin.(Turpex ile Almanya gönderimlerinde taşıyıcı TR' den itibaren DHL oluyor.) PTT' nin elinde yollanan ürünlerin çalınma riski olduğundan Turpex daha tercih edilesi. Evet, gönderinizin çalınma riski var. Bu koşulda gönderi hangi ülkede kaybolduysa o ülkenin kargo firmasına reklamasyon talebi oluşturulup araştırması yapılıyor şayet çalındıysa fatura bedeliniz üzerinden iade sağlanıyor. Mümkünse kargoyu gönderirken ürünün fiyatını belirtmeyin. Ona göre yolculuk sigortası veriliyor ve bu da fiyatı arttırıyor ama hiçbir şey demezseniz ve oraya bir fiyat girilmezse gönderi çalınırsa fatura bedeli üzerinden sorun yaşatmadan iade sağlarlar. Buna dikkat etmenizi tavsiye ederim, 100 kişiden 99' u dikkat etmez ama önemli bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 16 Şubat 2019; 18:2:33 >

• Reis mali sepete ekleyip devam dedikten sonra you want 4 years protecting plan cikiyor kabul edrsen 3 5 dolar oduyorsun
  • TR için geçerli değil ve o garantiyi sağlayan da Amazon değil.
  • Benim agzimdan tr lafimi cikti reis amazon degilse kimsagliyor peki
  • Selam herkese ben amazon.com üzerinden 2070 boots (1860) olan zotac 2070 sipariş verdim.Şimdi biraz kafam karıştı amazon.com 1 ay amazon.de 2 yıl mı veriyor kesin.Birde bu ekran kartları hemen arızalan parcalar mı ? Bu kadar kolay mı ?

ZOTAC GAMING GeForce RTX 2070 AMP Extreme 8GB GDDR6 256-bit RGB LED Metal Wrap Backplate Graphics Card - ZT-T20700B-10P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.