Şimdi Ara

Rtx 2070 gaming - duke - armor - aero Arasındaki fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arasında fark nedir ciddi fiyat farkları var sadece soğutma ile mi alakası var ? Eğer fanlarla ilgiliyse en ucuzu olan aero yu tercih edeceğim çünkü bi oyun zaten 60 dk yı geçmiyor sonra 10-15 dk ara veriyorum soğutma olayı benim için sorun olmayacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence en azından çift fanlı olanlardan al. Duke olabilir. 1080p'de kullanıyorsan soğutma çok problem olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkankaya585587 F kullanıcısına yanıt
    1 saatlik bf 5 conquest te götürsün yeter işte ultra ayarlarda aero iş görmez mi

• quote:

Orijinalden alıntı: iphoneseci

1 saatlik bf 5 conquest te götürsün yeter işte ultra ayarlarda aero iş görmez mi

İş görmesine görür ama ileride satmak istersen zorlanırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkankaya585587 F kullanıcısına yanıt
    Satma konusu çok önemli değil oyunlarda sorun çıkarmasın yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: iphoneseci

Satma konusu çok önemli değil oyunlarda sorun çıkarmasın yeter
    Çok fiyat farkı yoksa en azından Duke almanı öneririm. Performans olarak da farkları oluyor.

• Sadece heatsink ve pcb farkı yok en önemli fark bazılarının GPU'su farklı;

TU106-400A
    TU106-400

Çoğu kişinin haberi yok ama 2070'lerde iki farklı GPU kullanılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Hacı anlamadım ki :) bf 5 ultrada alacağım fps ne olur armorla karşılaştırdığında bana sıkıntı çıkarır mı armora göre çok mu dandik

• iphoneseci İ kullanıcısına yanıt
    bak dostum, iyi soğutmalı kartları tercih etmelisin, bu her zaman böyle oldu. böylesine güçlü ve ısınan ekran kartları tek fanlı kullanılmamalı.

fanları maxlarsın gürültü çıkarır, üstelik çift fanlı soğutma kadar da etkili olmaz. en azından 10-15 derece oynayacaktır.

nvidianın gpu boost 3 teknolojisi, termal rahatlık olduğu sürece kartın çekirdek hızını boostlar. mesela gtx 1080 aero kartları genelde 1760 mhzde çalışırken, en düşük sınıf çift fanlı versiyonu kendini 1940 mhzye kadar çıkartabilir (overclocksuz)

bu elbette fps farkı yaratır. hele ki bf5 gibi küçük performans artışlarında bile bolca fps artan durumları göz anına alırsak çok da işine gelir

öbür yandan, çok sıcak çalışan bir ekran kartı anakartın da vrmlerini ısıtır, ısınan anakartın sıcaklığı kasanın genel sıcaklığını etkiler, anakart ısınır, işlemci daha çok ısınır, ramler daha çok ısınır. tüm bileşenler daha çok ısınır ve genel ömrü azalır.

aç biraz cebini, al çift fanlıyı, arkana da bakma. püfür püfür çalışsın sistemin. verimden ve ömürden tasarruf olmaz. gpu boost sebebiyle, PERFORMANStan da tasarruf etmiş oluyorsun.

• Anladım hocam ne biliyim işten dolayı çok oynamıyorum zaten hafta içi hergün 2 saat hafta sonuda şöyle böyle işte ne kadar ısınacak 1 saatte :)) hardcore oyun oynayan birisi değilim aralıksız 5-6 saat gibi

• iphoneseci İ kullanıcısına yanıt
    1 saat değil dostum, kartın üzerine %60dan fazla yük binmeye ve %50den fazla elektrik gelmeye başladığı an zaten ısınmaya başlar. max 10 dakikada ulaşacağı max. sıcaklık değerlerine ulaşır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.