Şimdi Ara

Rtx 2070 super mi rtx 2080 super mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    genel değil arkadasın sorusuna gore konusalım bence :)
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    4800 liraya da kart oldugunu dusundugumuzde, arkadas 2080s te yine 3 fanli strix sececek olursa aradaki fiyat farki %45 oluyor. 5000 e arkadasindan rtx 2070s i alacak olsa ikiside 3 fanli strix fark %40 oluyor. Burda objektif yorum nasil yapiyorsunuz bilmiyorum ama yazdigin %15-25 ortalama degeri degil önce misal 10 oyundan cikan sonucla ortalamayi bulup ardindan su kadar fiyat farkina ortalama bu kadar perf artisi denebilir. Adamin eger sevdigi oyunda fark aciliyorsa zaten sormasin direk alsin ordan tasarruf olmaz, bazi oyunlarda fark minimal bazilarinda max %25 mi diyorsun? pubg de %20 max görünüyor arkadasin videosunda kendim hesaplamadim. o da bir oyun bana 2000 lira daha degerli geliyor sizi bilemem. suan baktim kart 6600 degil 7000 lira o8g modeli... 2000 lirayi borsada kazansam bile vermezdim :) konumuz degil ama iki kart arasi vray render performans farkini biliyor musun? oyunlarla alakali degil ama bilgi amacli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    kart ın fıyatından bağımsız yazdım. yazdıklarımı :)

4600 e 2070S var 3 fanlı.5800 ede vatan 2080s sattı. ben bunları karsılastırmıyorum.

arkadas 5000 tl ye 2070s mı yoksa 1600 daha verip 2080s mı aradakı farka değermı demiş. matematik olarak önüne koydum sadece :)

%15 i görmediniz sanırsam. yada atladınız bilemem.

% 15 demek 60 fps oyunda 8 -9 fps demektir. :) kimi küçümser kimi önemser.
    100fps oyunda %15 20 demek 15 20 fps demektir. kimi gereksiz bulur kimi şarttır bana der.
  • İki kart arasında belirgin bir performans farkı yok desem yalan olur😁bütçe elveriyor ise 2080 super al ama bütçe kısmı tamamen sana bağlı ya da acelem yok dersen yeni seriyi bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.