Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Rtx 3060 Satılık 6500 TL Satın Al 29 Şubat 2024 09:40 1 1 Rtx 3060 Satılık 6500 TL Satılık Rtx 3060. İstanbul için elden teslim veya ödeme sonrası kargo ile gönderim yapabilirim. Sorunsuz bir karttır 1 ay öncesine kadar sistemimde kullanıyordum . Farklı bir kart taktım sistemime az da olsa daha fazla performans alabilmek için. Fiyatı uygun tutuyorum. Şimdiden hayırlı olsun alıcı arkadaşa. Sorunuz olursa özelden iletişime geçerseniz sevinirim. Kutu konusunda soru oluyor. Kartın kutusu ve faturası mevcut ancak bulamıyorum. Kartı alacak arkadaşa kutuyu bulduğum taktirde kargo/kurye masrafı tarafıma ait olacak şekilde temin edeceğim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sapphire Pulse RX6600 Satıldı [SATILDI] Rtx 3060 Satılık 6500 TL RYZEN 1600 ve 2200g referans ilanıdır