Sistemimi yenilemek için kasım indirimlerinde neler var diye baktım. Sinerji Bilgisayarda efsane bir fiyat buldum. Alacaklar varsa kaçırmasın. |
RTX 3070 6899 TL
-
-
Efsane fiyat mı ? Ya Sinerji çalışanısın ya da ortağı. Kazık kazık kazık. Kurdan dolayı olan pahalılıktan bahsetmiyorum. Fahiş karla satılmasından, karaborsa pahalılığından bahsediyorum. Ek olarak İtopya'da bile aynı fiyat https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-rtx-3070-eagle-oc-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti//
-
Çöp.
Ref 6800xt oc
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/146600753
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 23 Kasım 2020; 15:18:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
500 dolarlık kart ne ara 900 dolar oldu
-
-
Evet sahibiyim, eheheh nasıl anladın? Ekran kartı alıyordum kendine fiyatını diğer sitelerden daha uygun bulunca paylaştım. Bunda bir sorun göremedim. Gaming OC versiyonunu attım ben okuman yazman yoksa abim öğretmen öğretebilir(?) Düz 6900 TL diyelim İtopya'da fiyatı 7300 TL aradaki fiyat farkı 400 TL daha ucuz. Yazık kafana...
-
Dostum Oyun performanslı bazlı bakmanı önermem:/. Yazılım, ek teknolojiler ve sorunsuz çalışma konusundan bakmanı öneririm. 5700 XT alıp halen daha sorun yaşayan arkadaşları forumda görüyorum. Houdini ve C4D için kullanmayı planlıyorum kart henüz gelmedi.
-
GÜNCEL KUR; 7.87
400$=3149,37₺
%18 kdv 566₺
%20 gümrük vergisi(AB dışından geldiği varsayıldı) 630₺
Total:4346₺
Aracının 2500₺ kâr marjı var haram olsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
400 dolarlık rx 5700 xt 4000 liraya satılıyor.
500 dolarlık rtx 3070 7000 liraya satılıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
550$ dan hesapla 400dolar nerden çıktı
-
quote:
Orijinalden alıntı: destinyanus
GÜNCEL KUR; 7.87
400$=3149,37₺
%18 kdv 566₺
%20 gümrük vergisi(AB dışından geldiği varsayıldı) 630₺
Total:4346₺
Aracının 2500₺ kâr marjı var haram olsun500$ ref tasarım için. Bu kart için 570$ satış fiyatı. Ha o 570$ içinde yetkili satıcılarında karı var. Üzerine +VAT(yani KDV) ekleniyor. Yanlış hatırlamıyorsam ekran kartı ithal edilirken(bireysel siparişler değil ithalat yoluyla olanlardan söz ediyorum) ek bir gümrük vergisi yok. KDV+bandrol ve damga vergisi şeklinde alınıyor. Yani 700$'dan bile satılsa kar elde ediyorlar. Ha tabi karları minimum düzeyde kalıyor orası ayrı. Bir de satış miktarı da az olup stok sorunu da olunca, bir karttan ne kadar çok kar elde etsek mantığıyla maksimum fiyattan satıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ocanayazEvet sahibiyim, eheheh nasıl anladın? Ekran kartı alıyordum kendine fiyatını diğer sitelerden daha uygun bulunca paylaştım. Bunda bir sorun göremedim. Gaming OC versiyonunu attım ben okuman yazman yoksa abim öğretmen öğretebilir(?) Düz 6900 TL diyelim İtopya'da fiyatı 7300 TL aradaki fiyat farkı 400 TL daha ucuz. Yazık kafana...
Yalnız Sinerji'de daha pahalı. Arada 20-30$ lık bir USA fiyat farkı olan modelinde TR'de 200 lira fark olması gayet normal. Ama 570$'lık kartın 900$ üstüne satılmasını efsane bir fiyat diye paylaşıp insanları yanlış yönlendirmek. Sonra TR'deki satıcılar neden fiyatları şişirdikçe şişiriyor. Fahiş fiyatları bile forumlarda sosyal medyada güzel fiyat süper fiyat diye pohpohlayanlar olduğu sürece. 100$lık ürünleri bile 200-300$ satarlar. Ki çoğu firma yapıyor. 100$ lık ürün bakıyorsun burada 200$. Tek distribütör getirdiği içinde istediği fiyatı biçiyor.
-
Fiyatı biraz artmış sanırım kurdan dolayı :/ Yine fiyatı iyi geldi bana
-
Abi gözünü seveyim. Ürün yok yok markalar, yurt dışı firmaları bizi Mısır, ortadoğu ülkeleri ile aynı kefeye koyuyor. Ülkeye pahalıdan gelince adamlar ne yapsın? Ben gördüğüm en ucuz fiyata satılan ürünü koydum. Neden demagoji yapıyorsun? Daha ucuzu varsa aynı model, seri at buraya ağzımı kapat hala gelip kar oranı şu bu diyorsun. Allah akıl fikir versin..
-
iki arkadaş haziranda ekran kartı almaya karar veriyor bakıyorlar 2080 serisi var ve 3000 serisi çıkacak deniyor.biri diyor ki ben beklemeyecem ve vatan indiriminden asus strix 2080 super alıyor 6500 liraya keyfine bakıyor.diğeri diyor ki ben bekleyecem ve o karttan daha ucuz ve çok daha hızlı olacak.5.5 ay oyun oynayamadığını ve stok peşinde sabahladığını saymıyorum kart çıkıyor ne daha ucuz ne de çok daha hızlı oluyor işte hallicesi.o 5.5 ayda da dalga geçiyorlar bu arada kartlar uçacak kaçacak 2080 alanlar keriz ahahaha falan diye işte ne oluyor Allah'ın sopası olmuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ocanayazAbi gözünü seveyim. Ürün yok yok markalar, yurt dışı firmaları bizi Mısır, ortadoğu ülkeleri ile aynı kefeye koyuyor. Ülkeye pahalıdan gelince adamlar ne yapsın? Ben gördüğüm en ucuz fiyata satılan ürünü koydum. Neden demagoji yapıyorsun? Daha ucuzu varsa aynı model, seri at buraya ağzımı kapat hala gelip kar oranı şu bu diyorsun. Allah akıl fikir versin..
Aslında kartlar ülkeye çok daha pahalı gelmiyor. Bizim aç gözlü distribütörler çakallık yapıyor. Hem stok az geliyor nasıl olsa satılacak diye fahiş kar koyuyorlar. Hem de RTX 3000 ve RX 6000 serisi normal fiyatından satılsa RTX 2000 ve RX 5000 serisi elde kalır diye de pahalıya satıyorlar. 570$'lık kartın satış fiyatının 900$+ olmasının hiç bir mantıklı sebebi yok. İşine geldiler mi 300$'lık kartı 310$+kdv olarak bile sattı aynı kişiler. Ellerinde ne kadar 2000 ve 5000 stoğu varsa onlarda fiyat kırmamak için o stoklar eriyene kadar bile 6000 ve 3000 fiyatlarını normale çekmezler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jake Lockleyiki arkadaş haziranda ekran kartı almaya karar veriyor bakıyorlar 2080 serisi var ve 3000 serisi çıkacak deniyor.biri diyor ki ben beklemeyecem ve vatan indiriminden asus strix 2080 super alıyor 6500 liraya keyfine bakıyor.diğeri diyor ki ben bekleyecem ve o karttan daha ucuz ve çok daha hızlı olacak.5.5 ay oyun oynayamadığını ve stok peşinde sabahladığını saymıyorum kart çıkıyor ne daha ucuz ne de çok daha hızlı oluyor işte hallicesi.o 5.5 ayda da dalga geçiyorlar bu arada kartlar uçacak kaçacak 2080 alanlar keriz ahahaha falan diye işte ne oluyor Allah'ın sopası olmuyor.
sorma ya :) hala utanmadan ekran kartı konusunda bekleyın düşecek düşecek diye konu acmıs ınsanları bekletıyor.
hele 2080ti sahiplerine az sallamamıstı. 2080ti sahipleri bir yerleri ile gülüyordur şimdi
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Efsane fiyat mı ? Ya Sinerji çalışanısın ya da ortağı. Kazık kazık kazık. Kurdan dolayı olan pahalılıktan bahsetmiyorum. Fahiş karla satılmasından, karaborsa pahalılığından bahsediyorum. Ek olarak İtopya'da bile aynı fiyat https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-rtx-3070-eagle-oc-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti// |
Benzer içerikler
- intel hd graphics 3000
- üçlü ara bellekleme nedir
- g sync nasıl açılır
- ekran kartı tamiri
- wattman hatası nedir
- rx 9070 xt
- pc ekran kartı öğrenme
- gpu ekran kartı mıdır
- nvidia uygulamasında bir sorun oluştu
- rx 9070
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X