Şimdi Ara

[SATILDI] Rtx 3080 10gb [Arızalı] Açıklamayı Okuyalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Rtx 3080 10gb [Arızalı] Açıklamayı Okuyalım.

Merhaba,

Gainward Phoenix Rtx 3080 10gb kutusu var, blog ve fanlarda hiç problem yok ancak kart ara sıra kitleniyordu ben de bir bilgisayarciya götürdüm açıp baktı Vram arızası olduğunu söyledi ben de aciliyetten başka kart aldim bu da bosa çıktı uğraşmak için pek vaktim olmuyor işin ehli alıp yaparsa kullanır ya da parça niyetine kullanır.

FİYAT: 3bin TL direkt ölü fiyatını yazdım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• kitlenme normal pc ramınden kaynaklıda olabilir. yeni kartınızda denedinizmi donma olmadımı

• quote:

Orijinalden alıntı: gustawa

kitlenme normal pc ramınden kaynaklıda olabilir. yeni kartınızda denedinizmi donma olmadımı

Maalesef Gpu da sorun hocam evet denedim oyun bir anda donuyor ekran kapatıp fanlar %100 e atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Unstoppable -- 23 Aralık 2024; 19:52:25 >
  • Ürün @VETERINARY adlı arkadaşımıza satılmıştır teşekkürler.
  • Arterburner üzerinden MHz kısarsanız muhtemelen sorunu çözersiniz , benim de böyle bir kartım vardı, bir değer MHz üstüne çıkınca kitlenip kapanıyırdu, o değerin altına arterburner ile ayarladım sıkıntısız çalışıyordu, sonra tamirciye yollayıp ram değişimi yapıp sorunu komple çözmüştüm [SATILDI] Rtx 3080 10gb [Arızalı] Açıklamayı Okuyalım. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.