|
RTX 3080 Ti ve RTX 3070 Ti MSI tarafından doğrulandı
-
-
Tanıtacaklarda ne olacak normalini bulamıyoruz -
biz fakirleştirilen bir ülkeyiz, paramız yok! 3030ti falan duyurun türkiye için özel... -
İki konsol fiyatına bir ekran kartına para verip almak pek akılcı bir harcama olmasa gerek -
Sevgili Donanımhaber, acaba şu ne saçmalıktır bir açıklayabilir misiniz?
Dana gibi "Ayrıca bakınız" pop-up'ımsı şeyi neden haber içeriğindeki fotoğrafı engelliyor?!
Buna da mı engel basalım adblocktan nedir yani...
-
Teknik bir sorun. Bildirdim ilgilenecekler hocam. -
Nedendir bilmiyorum ama bu RTX 3000'lerin Ti serisi hayal kırıklığı gibi. Hani o GTX 1080 ve 1080Ti arasındaki fark bunlarda yok. -
miningciler için güzel kartlar. belki şu coin zirvaligi dahada düşerde belki birazdaha az talep olurda piyasa beklenilen den daha erken normale dönüşür. Rüya gibi bir şey dedim farkındayım. -
Kısaca 4000 serisini bekleyenlerdenim
-
Bu saat den sonra ekran kartına para vermem gider series x alır yoluma bakarım -
performans olarakta oyle ahim sahim bir fark beklemeyin. Kesinlikle 3090i gecemeyecek. 3080 ile 3090 arasi bir yerde olacak. buyuk ihtimal 3080 + %10 -
3080ti'nin 3090'dan daha fazla performans göstereceğine inananlardanım. 8800GT, ultra, GTS dönemine benzer bir olay görebiliriz. -
bu yeni seriler lowered hashrate gelecekti değilmi
-
🤣🤣🤣 -
Bu kartlarin olması gereken resmi fiyatının 3 katına satıldığını araştırarak öğrendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorGrandMaster -- 19 Mayıs 2021; 20:58:10 > -
Bu seride mining yapamayan sadece oyun için kullanılabilecek sürümler var, diye duydum. Eski seri mining kartı oldu artık onları unutabiliriz.
-
Doğru duymuşsun Muten Baba ama eksik.. Diğer algoritmalara karşı bir kısıtlama yok,yani bu kartlarla Ethereum kazılamayacak ama diğer coinlerin getirisi olduğu sürece maalesef talep olacaktır. Çözüm tüm algoritmaların kısıtlanmasıydı.Ayrıca kısıtlamayı kaldıran güncellemelerin Nvidia tarafından " yanlışlıkla " yayınlanmayacağını veya hacklenmeyeceğini kim bilebilir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: [F][u][r][k][a][n]Kısaca 4000 serisini bekleyenlerdenim
1080ti 12 gb
2080ti 12 gb
3080ti 12 gb
4080ti 12 gb
5080ti 12 gb
6080ti 12 gb
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sevgili Donanımhaber, acaba şu ne saçmalıktır bir açıklayabilir misiniz? Dana gibi "Ayrıca bakınız" pop-up'ımsı şeyi neden haber içeriğindeki fotoğrafı engelliyor?! Buna da mı engel basalım adblocktan nedir yani... |
İki konsol fiyatına bir ekran kartına para verip almak pek akılcı bir harcama olmasa gerek
|
Benzer içerikler
- iphone zil sesi yapma
- netflix fiyat
- instagram profilime kim baktı
- iphone alarm çalmıyor
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X