Şimdi Ara

Rtx 3090 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben inanmıyorum o site verilerine.

benim sistemde durum bunu göstermekte.

https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/result/1jD1cy/1/general-tasks/2560x1440/

• SaLVaToRe_V kullanıcısına yanıt

Tamam darboğaz yapmadığını gösteriyor işte %9 la. O yüzden sorun teşkil etmez akıcı oyun oynuyor musun o kartla şuan 2K da oynuyorsun.

Tolerans gösteriyor her site farklı gösteriyor da ilk bu vardı buna girdim hemen bi ayar öyle söyledim. Madem işlemcilerle konun vardı açmışın baktım da buraya niye atmadın o konunun linkini.

Daha ayrıntılı bilgi verecekmiş işte ki 5800X3D nin oyun odaklı işlemci olduğunu da bilmediğimi kabul ediyorum zaten ama 5900X önermemi çok gereksiz tepki verdiniz diye o yüzden biraz tepki verdim. 5900X oyun konusunda 800X3D ye göre 1 tık geride olsa da aralarında oynayan en kötü 10 FPS oyunlarda ve 144 hz ile 165 hz arasındaki küçük fark gibi düşünülebilir bu. He fiyat farkına değer mi değmeyebilir ama gene de üzmeyecek bi işlemciydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlowZone -- 8 Ağustos 2023; 22:2:5 >
  • monitörüm bu

amazon
    LG UltraGear 27 inç 27GL63T-B Oyuncu Monitörü FHD, 1920 x 1080, IPS, 144 Hz, 1ms MBR, AMD Radeon Freesync
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B093JDH9SQ/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1
  • adama a320 anakart olmaz dedik çünkü OC ayarı yok biosunda 20 ile biten anakartların. 5800x3d'de zaten OC yok curve optimizer var onun yerine ama 20 ile bitenlerde o da yok. b550 al dedik gitmiş b520 almış araya kaynamış mesajı üstelik msi da değil kombo strike bir şeyler getirdi msi 520'lere ama giga almış onda var mı bu üç kağıt bilmiyorum süpriz. madem bizden iyi biliyorsun neden geldin konu açtın? blok

• Durum güncellemesi Sistemi Topladım
    MSI Rtx 3090 Gaming X Trio
    Ryzen 7 5800x3d
    MSI B550 Gaming Plus
    XPG Dual 16gb x2 Ram 4100 mhz
    MSI Psu Mpg A850G 850w 80plus Gold
    MSI spatium m390 1TB
    MSI mag forge 100m
    MSI mag coreliquid 240r v2 sıvı soğutma
    Sistem parçaları sizce iyimi darboğaz yaparmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PatatoKing P kullanıcısına yanıt
    MSI ram piyasasında bulunsa onuda alıcakmışsınız ;)

• MSI güzel marka bide Itopyadan msi monitör isticem belki full msi diye gönderirler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.