Kızma da benim gördüğüm ennsacma mesajlardan birisi de bu, 6600 sıfır satılmıyor, güncel teknoloji değil, 2.elini kimse iphone 12 fiyatına ittirmeye çalışmıyor , bu nasıl örnek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RTX2080Tİ Helvası 2. kez kavruldu bu sefer finduklu (6. sayfa)
-
-
2. el serbest piyasa. 100.000 tl de isteyebilir insanlar malına. Bu sizi niye geriyor?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Germiyor neden gersin hocam, sonuçta 2.el Passat larda sıfırdan pahalıya satılıyor , dediğin gibi serbest piyasa, mal alıcıya satılır, parası 2.ele yetmeyen sıfır alıyor bu devirde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 30 Ekim 2020; 15:2:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Muten Babakonu sahibi ve forumda onun gibi 2080 ti gömen arkadaşlara kulak asmayın 2080 ti kovalıyor olabilirler ucuz yollu ''
Bu cümleye kadar iyi gidiyordun, burada çamura yattın. 2080Tİ yi ben gömmüyorum, önce 2080Tİ nin çıkış fiyatından ucuza 3080 çıkararak nvidia gömdü , sonra 3070 çıkaradak tekrar gömdü , en sonda AMD gömdü. ANlayamıyormusun RTX200 serisi zaten 100 serisine göre ciddi bir başarımla gelmemişti , devam akrtları gibiydi , RTX 1080 ile 2080 arasındaki performans farkı ile 2080 ile 3080 arasındaki fark bir mi ?
6500TL ile 8000TL arasına satılan ve satılacak (şuanki kurda) , 3070 , 2080Tİ ile hemen hemen aynı performansı sunuyor ama yeni teknoloji. Yani 2 kartta sıfır aynı para olsa kimse 2080Tİ almaz. Burayı anladıysan , 3070 ve 2080Tİ nin sıfırları bu parayken 2.elleri sence sıfırından daha fazla eder mi ? Yada 7K yada altına 3070 satılırken 2070 Super 5000 lira 2080 SUper 5500TL 6000TL eder mi ? GTX1080Tİ 4500TL eder mi ? 2080Tİ 8000TL eder mi ? Burada bu cümleyi kuruyorsan, ozaman bu saydığım kartları fahiş fiyattan iteleyip kendi cebinden beş kuruş harcamadan yeni nesile geçmeye çalışanlarada, serbest piyasa isteyen istediğine satar demeyeceksin , bunlarda piyasada kart yokluğunu fırsat bilen fırsatçılardır diyeceksin..
Bu arada, 2K Monitörün var 2080Tİ kartın var 3080'e geçmen zaten mantıksızmış , hadi geçmişsin garantisi daha uzun süre olan daha performanslı bir kart, fırsatın varken geçmişsin , sonra sattığın adamıda yormuşsun. Anlamsız hareketler silsilesi olmuş. Elinde 2080Tİ olan , keyfekeder kart güncellemek için yani zevki değiştirir kartını zaten , performans için değil. Sen ne istediğini bilmiyormusun ki sonradan bu kadar çaba harcamışsın komple sistemi sattım diyorsun
yazdığımı okumadan hemen cevap yapıştırmsınız zaten yazdıklarınız çoğunu ben yazdığımda açıkladım tabi sizin işinize gelmeyen sizi dokunan lafı alıp başlık gibi oraya yapıştırmışsınız
kaliteli 4k monitörü olmayan 3080 almasın dedim kalkmış benim sistemimi sorguluyorsunuz mantıksızlığınız dizboyu laf sokmak için laf yazmayın aldım begenmedim sattım ne zararım nede karım ben yaşadığım süreci anlattım sizin gibi ölücülük yapmaya çalışmadım siz ne 2080 ti alırsınız nede 3080 siz amd nin ucuz kalitesinde devam edersiniz bu kafa ile
3080 konusu altında hep mesajlarınızı görüyorum ama neden bir kartı alamadınız birde o bende hep merak konusu oldu çok istiyorsanız 3-5 bakmaz alırsınız kartınızı ama ölücülük daha kolayınıza geliyor tabiki
https://www.gamegaraj.com/grup/oem-urunler/
buyrun stokta var ürünler satınalabilirsiniz
-
Ama başlık öyle bir açılmış ki 2080ti artık oyun oynatmayacak, render alamayacak, bugüne kadar da hiç kullanılamadı, hiç faydası olmadı, satılamayacak, satmaya çalışanlar ağlayacak, elinde bu kart olanlar intihara sürüklenecek gibi gibi. Burada kin ve nefret var. Gerilmekten kastım bu. Normal bir başlık değil bu. Ha siz normal diyorsanız peki derim başka da bir şey diyemem.
Yorumunun tutar hic bir yani yok hocam bence bana gıcık oldun azıcık icimi akitayim diye gelmişsin çok kasmayin bukadar ya karşıdakini nerden vursam filan diye gerek yok kaç senedir burdayiz bilen biliyor
Hocam bu başlık, yeni nesil kartların eski nesile göre performans ve fiyat farklılıkları hakkindaki yorumlarım olsaydı sen gelip bu konuya girmezdin mesaj da atmazdin içinde istek de olmazdı, yazdıklarımın doğru olduğunu herkes biliyor ama kimisi farklı yorumluyor, sonra canı sıkılınca bana atıyor filan bunlar problem değil ana tema teknoloji geliştikçe bunun faydası bize oluyor , bunu anlamak lazım, ha birde 2.ele parası yetmeyen sıfır alıyor muhabbeti var da ona girmiyorum artık
Garibim asıl darbeyi rx6800 den aldı. Hem vram de kaybetti hem de performansta
-
Ben yazmışım sen ne yazmışsın link attım ürünü satın aldınızmı siz stoklar çabuk bitiyor acele edin
Nvdia nin fiyat politikasıni gördük , firmalar sagolsunlar yakışanı yaptılar, AMD de bu nasıl olacak onu merak ediyorum şimdi. Fiyat politikasına göre piyasa acayip değişik hallere girebilir. Fiyat dolar bazlı veriliyor ama bizde bunların hepsi hikaye oluyor kafasına göre yazıyor firmalar. Amd burda iyi adım atarsa , 3000 serisi kart satıp AMD ye geçenleri dahi bol bol görebiliriz.
Çöp yazılımlı AMD kart kullanacağıma 2080 Ti kullanırım, ne darbesinden bahsediyorsunuz, aynı nesilin kartları bile değiller. Burada başarısı tatışılacak seri Ampere'dir, 3070 gibi 220W tdp'de güçlü bir kartın bolca kırpılarak bile 2080 Ti üzeri veya denk performans vermesi büyük başarıdır. NVIDIA'nın hatası CC sayısını daha az tutup, zar alanını küçültmek ve daha fazla vram eklemek yerine bu şekilde çıkarması olmuştur bana göre, 3080 ve 3090'ın gücünü tam olarak kullanacak oyunlar çıkmadığı sürece, gerçek gücünü gösteremeyeceklerdir. Bir bakmışsın Cyberpunk 2077'de 6800XT ile 2080 Ti kafa kafaya veya geride, 300W tdp'li kart olarak bırakın da 250W'lık eski nesili geçsin, geçemezse zaten alay konusu olur. Tflops olarak daha güçlü olan 3080'i satıp AMD'ye geçmek, haklısınız AMD çok super kartlar çıkardı. Fidelity FX'i eline yüzüne bulaştırırsa, sorun konuları açılırsa o zaman gör şenliği.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Ekim 2020; 17:14:5 >
-
Nerde bu helvacılar acaba ? Kaç aydır bekliyorlar ? 2022 gibi 10.000tl den yeni kartları bulursanız alırsınız. Noldu o ucuz kartlarla kazık yiyenlere gülecektik hani ? Abi nasıl seviyoruz durduk yere gelin güvey olmayı. Yazın 2000 serisi alanlar felan gülüyordur şimdi.
-
Insanlar, heves'le ucuza RTX 3000 var hihhohoh, 2000 serisnn helvası kavrul'du fln diye sevinirken, bugün gelinen nokta'da, çıktığı dönem'de rtx 2060'lar bile, 2200~2500TL den alınabiliyorken, şimdi aynı fiyatlar'a 1650Super'i eline veriyor'lar, gidiyorsun.
Kısaca bugün; 2000'lerin helvasını kavurup, 3000 serisi kart almak için, ne irmik, ne fıstık, ne'de yağ alacak para arttırılamıyor.
-
Aynen öyle işte. 2080S-2080ti alan adamlarla dalga geçiyorlardı akılları sıra. Yahu adamlar 1 senedir oyun oynuyor neredeyse bu kartlarla. Bu arkadaslar da bekliyor hala. Hayatta en değerli şey zaman parası olup kart alanla dalga geçmek böyle olur işte. Değişmez kural zenginin parası züğürdün...
-
Dünyada pandemi saçmalığı varken ve sen Türkiye gibi bir ülkede yaşarken parası olan adamlara eski nesil diye kart aldırma dı ya herifler. O zamanda yazmıştım olmayan kartın neyini bekleyip alacaksın. Sanki 2080ti felan adam ekmeğinden suyundan kesip alıyor. Tipik bizim milletin olana bok atıp olmayanı sahiplenmesi işte yazık oldu...
-
https://www.incehesap.com/pny-geforce-rtx-3080-vcg308010tfxppb-gaming-ekran-karti-fiyati-47682//
En ucuz stok olan 3080 fiyatı. Helvalar da bedava...
Buda 3070...
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-dual-rtx-3070-8gb-gddr6-256bit-dx12-ekran-karti.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 17 Ocak 2021; 0:23:42 >
-
3000 serisi kart aldım ve 2000 serisinn helvasını kavuracam ve helvalarda benden, dediğin anda direk zarardasın, çünkü o zamanlar 18-22tl ye satılan 5lt yağ bile bugün 75tl olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 17 Ocak 2021; 0:34:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X