Şimdi Ara

Rtx3080 ti psu yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Rica ederim. Hayırlı olsun. Öneriniz için teşekkürler ama Denizli'deyim Rtx3080 ti psu yardım 

Bugün işlerim yoğundu, foruma anca bakabildim.

Dün ben link attığımda başlıkta 850W yazıyordu, hatta attığım link satırına bakarsanız; orada da 850 ibaresini göreceksiniz. Ancak sonradan başlık da değişmiş, link de değişmiş ama ilginç şekilde benim attığım link çalışıyor (açılan sayfanın adres satırına baktığımda otomatikman 750'ye dönüştüğü görüyorum) Rtx3080 ti psu yardım 

PSU elinize ulaştığında haber verirseniz memnun olurum. Merak ettim, hangisi gelecek acaba Rtx3080 ti psu yardım 

• ehhalil kullanıcısına yanıt

Sanırım yanlış yazdılar ama ürün 850 watt gelmesi lazım çünkü öyle yazıyordu.

Hangisi gelirse gelsin her türlü biz avantajlıyız. Ama 850 watt gelse de fena olmaz.

TR prizi geliyor değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt

Ben geçtiğimiz yaz Core Reactor 650W modelini aldım, güç kablosu TR uyumlu geldi. Uyumlu gelmese bile dert edilecek bir şey değil. Zira güç kablosu pahalı bir şey değil, ayrıca alınabilir.

Ürün 850 watt ve tr prizli geldi. Forumdan bir arkadaş daha aldı ve ilanı kaldırmış h.b. 1.099 tl olan ürün 1.950 tl olmuş. 🤪

Sisteme taktım. Çok kaliteli bir ürün. Kabloları örgülü ve yeteri sayıda. Sessiz çalışıyor. Çok beğendim.

Rtx3080 ti psu yardım
    Rtx3080 ti psu yardım
    Rtx3080 ti psu yardım
    Rtx3080 ti psu yardım
    Rtx3080 ti psu yardım

Hayirli olsun, güle güle kullanRtx3080 ti psu yardım 

Biz bu ürünü önerirken, kaliteli oldugundan, ünitesinin corsair RM750/x ile hemen hemen ayni oldugundan, zaten üreten firmanin ikisi icinde CWT oldugundan bahsetmemize ragmen, Adata / XPG olmasindan dolayi marka önyargisi ile bize karsi cikanlar oluyor. XPG hayatta almam, psu diyince CORSAIR alinir, yahut EVGA ve yahut SEASONIC alinir diyenler oluyor bu cok normal. Kimin ürettigi bilinmeyince adam xpg yerine corsair al diyebiliyor misal corsair RM750 yerine kesinlikle Core Reactor 750 alinir, ikisininde 10 yil garantisi var, CR750 de full japon kapasitör, fluidbearing fan ve 16awg pcie eps kablolari var, yahut söyle söylesem daha anlasilir olacak, 12V luk kablolar daha kalin, bu sayede fazla Amper gecisi durumunda isinma veyahut kablo sebebiyle bir sorun yasanmasin ve ikisinide CWT üretiyor :) RM de ise tüm kapasitörler japon degil, kablolarin hepsi standart 18awg, bu sebeplerden RM750 geri kaliyor. Core reactor un rakibi bu durumda RM750x olmus oluyor.

• Evet hocam, bunun rakibi RMx tir ancak bunda mecburen fan durdurma özelliği olmadığı için (birçok insan benim gibi düşünmese de) bu daha güzeldir Rtx3080 ti psu yardım 

@korayakbiyik Gözünüz aydın 850W gelmiş. Rtx3080 ti psu yardım  Hayırlı olsun.

Aynen öyle hocam. Yanliz arkadas baya ucuza aldi, 1099 lira 850w, ilk ciktiginda yine bu fiyatlarda satilmisti. Satici bile sasirmistir ben bu ürünü bu fiyata nasil sattim diyeRtx3080 ti psu yardım 

• kunGFu kullanıcısına yanıt

Evet, bugünkü döviz kurları ile baktığımızda çok çok ucuza aldı Rtx3080 ti psu yardım  Şanslıymış... Ben "acele et" diyerek önerdikten sonra kısa bir tereddüt yaşasa da hemen almaya karar vererek kampanyayı son anda yakaladı Rtx3080 ti psu yardım 

Ankara'da olsam ben de bir iskender kazanacaktım Rtx3080 ti psu yardım  İlk kez böyle bir "teşekkür" aldım. Sağ olsun, kadirşinas bir arkadaşmış. İskender yemiş kadar mutlu oldum.

Teşekkürler. Daha iyisi sizin olsun.

Teklifim daimi geçerli. Bir mukabele.

Zaten forumdan bir arkadaş daha aldı ve ondan sonra ilanı kaldırdılar.

Sanırım satıcı hatasını anladı ama geçmiş olsun Rtx3080 ti psu yardım 

Daha iyisi sizin olsun.

Ha yok hocam biz sevindik, hani gercekten onun muhabbetiydi ehhalil hocamla olan o konusma.. Bendeki psularin sayisi düsünmeyince direk aklima gelmiyor, cünkü yedekler falanda var. Gecende bequiet tan hic guc kaynagim yok diye 1 yillik pure power 10 700w modelini aldim, sonra aaa LITE-ON un 80+gold güc kaynagi mi cikarmis dedim onu da aldim. hemde 24pin atx degil, 6pin. Evet anakartta 6 pin girisi oluyor. Hani nazar gelecek diye sakin bir endiseniz olmasin :)

Sizin olay farklı bir boyuta geçmiş Rtx3080 ti psu yardım 

Koleksiyoner olmuşsunuz. Biz normal ev kullanıcısıyız. 5 yılda bir parça değiştiriyoruz Rtx3080 ti psu yardım 

İyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.