Şimdi Ara

Rubick hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bos olan 2 slotu nasil doldururuz? Dolmuyorsa da ne ise yariyor. Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ..... Envanter mi yoksa skillerdeki mi?

Skillerdekini söylüyorsun bence. Rubick ultisi ile düşmanlarının skillerini çalar. O boşluğa çaldığı skiller geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köpekkedifare -- 16 Kasım 2014; 22:46:18 >
  • puck'ın illusory orbunu çaldığında iki slotta doluyor örneğin, nadir skillerde geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: köpekkedifare

..... Envanter mi yoksa skillerdeki mi?

Skillerdekini söylüyorsun bence. Rubick ultisi ile düşmanlarının skillerini çalar. O boşluğa çaldığı skiller geliyor.

Envanter degil hocam. Caldigi skillerin yerlestigi 2 slot. Her caldiginda ilkinin yerine yerlesiyor, hani dedim agh falan cikinca belki slot yukselir doldurabiliriz. Olmadi 5 sn cd indiriyor. Ama o 2 slot dolmuyor anasini satiyim, strateji yaapmiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

quote:

Envanter degil hocam. Caldigi skillerin yerlestigi 2 slot. Her caldiginda ilkinin yerine yerlesiyor, hani dedim agh falan cikinca belki slot yukselir doldurabiliriz. Olmadi 5 sn cd indiriyor. Ama o 2 slot dolmuyor anasini satiyim, strateji yaapmiyoruz.

yukarıda cevapladım, bir kaç skillde geçerli
  • yukarıda zaten bahsedilmiş morphling'in morph skilli, techies'in ultisi gibi bazı skiller için 2 slot var orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

quote:

yukarıda cevapladım, bir kaç skillde geçerli

Tam yazarken attiniz mesaji, tesekkur ederim cevap icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.