Bildirim
Rubinum Metin2 Ana Konu (SERVER GERİ AÇILDI vol2) (3. sayfa)
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu konu sayesinde başladım ben de oyuna 77lv oldum 1 tane p açabildim hala oyunda bilmediğim çok şey var lonca varsa eğer gelmek isterim ben de oyun hakkında daha çok bilgi almak için, oyundaki nickim Rosea -
farm yapmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı. wom2deyken beni bilen bilir. farmdan nefret ederdim. farmsiz 50kkk yapmistim
https://i.resimyukle.xyz/xzcKG.png
Bu da pazarım :
https://i.hizliresim.com/lWPyDk.png
forumdaki resim ekle çalışmıyor. o yuzden link ile verdim ss leri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69F3BB092 -- 26 Temmuz 2017; 9:12:35 >
-
Cevirisi saglammi oyunun gorevler falan acik mi kapali mi ? Birde online durumu iyimi pazarlar canli mi? Cok sey sordum kusura bakmayin cevaplarsaniz sevinirim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: samochu
Cevirisi saglammi oyunun gorevler falan acik mi kapali mi ? Birde online durumu iyimi pazarlar canli mi? Cok sey sordum kusura bakmayin cevaplarsaniz sevinirim :)
%100 Türkçe dil desteği yok ama bir çok şeyi anlarsınız oynarken sıkıntı çekmessiniz bu ne demek diye.Görevler açık.Online durumu 2.5-3.5k arasında degişiyor.Pazarlar canlı koyduğunuz itemin fiyatı normal bir fiyatsa anında gidiyor. -
-
-
-
Teşekkürler darısı başına -
farmladıgınız yeri işgal eden varsa büyülü silah sura açın çözmeyi g1 yapın yeterli -
-
-
-
Oyunu kurdum ama clientte ''start game'' tıkladığımda oyun açılmadı bir türlü
Edit:Sorunu aşarsam bir tane okçu geliyor.
Edit2:Sorunu aştım ve oyuna girdim.Her yer pazar ve oyuncu kaynıyor.Tr günlerini hatırladım duygulandım.Güzel servera benziyor.Şu ameliyatı olayım da oynayabileceğim tek oyun metin2 olacak galiba zaten.Klanda yer varsa okçunuz olurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLnino -- 1 Ağustos 2017; 22:2:56 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: eLnino
Oyunu kurdum ama clientte ''start game'' tıkladığımda oyun açılmadı bir türlü
Edit:Sorunu aşarsam bir tane okçu geliyor.
Edit2:Sorunu aştım ve oyuna girdim.Her yer pazar ve oyuncu kaynıyor.Tr günlerini hatırladım duygulandım.Güzel servera benziyor.Şu ameliyatı olayım da oynayabileceğim tek oyun metin2 olacak galiba zaten.Klanda yer varsa okçunuz olurum
Bende okçuyum Ama sıkıntı değil. Aktif oynayacak , beraber güçlenebileceğimiz herkese kapımız açık.
@Maxou Demin gördüm chatten sattığını . Fiyat soracaktım iyiki sormamışım :DD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 2 Ağustos 2017; 0:54:30 >
-
Dünden beri Giriş yapıldı'da kalıyor oyun bi tek bana özgü bir sorun mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: börklüce mustafa
Dünden beri Giriş yapıldı'da kalıyor oyun bi tek bana özgü bir sorun mu?
Genel bir sorun oyun hala kapalı hatta şuan hesap ismi veya şifre yanlış demeye bile başladı.Sonu iyi gözükmüyor ama bakalım. -
Farmer açmak çok gerekli mi yoksa lv kasarken yang da kasılıyor mu?? -
quote:
Orijinalden alıntı: eLnino
Farmer açmak çok gerekli mi yoksa lv kasarken yang da kasılıyor mu??
Yüksek level beta iç itemlerinin fiyatları 10-11kkk bulabiliyor.Sadece bir item için binlerce 105 level kasman lazım ki o para biriksin.O yüzden farmer şart.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X