Şimdi Ara

Ruh hali ve Sağlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ruh halim ve sağlığım çok düşük ne yapmalıyım
    Ruh hali %18
    Sağlık %26

• ilk olarak hastane yat
    çıkıncada önceliğini spor yapmak(vea dinlenmek) yap vede 15-20 tane hamster al
    Hamsterların ihtiyacını her karşıladığında tanesinden %1 ruh sağlığı artar
  • Bu konu kaç kez açıldı. Bir sürü tartışıldı araştır biraz. Ama ben yinede açıklayayım. Sağlık için eğer Temel YOga yeteneğin yada Temel Dövüş Sanatları yeteneğin varsa (5 yıldız) ve sağlığın %65 in üzerindeyse spor yap. Her güncellemede yaklaşık %6 sağlık gelir(tabi çığır açan bir spor salonunda buluncan). Ruh hali için en iyi yol evcil hayvanlar yaklaşık 20 tane alırsan şimdilik işini görür. örn benim 50 tane fln var ruh halim %95 %100 arasında gidip geliyor. Bide alkollü içeceklerle artırma yolu var. Ama içtikten hemen sonra düşüor ruh halin. Düzgün Alkol Kullanma 5* olursa düşmez diyenler var. ben kendimde denedim pek bi fark etmiyor. Örn bira içiyorum ruh halim %6 artıyor. Sonra ruh halim %3 düşüyor sağlıkda %4 civarı düşüyor. Yani karın %3 ruh hali -%4 sağlık

• teşk. ama hamsterları koycak yerim yok ist. evim doldu ank. evim doldu üstümdede nerdeyse yer yok aslında çok eşyamda yok ama ağırlıkları fazla
  • evini değiştir artık son çare
  • Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Allah rahmet eylesin.

saol ama daha ölmedim yardım eden herkese teşekkürler hastaneye yattım şimdi daha iyiyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

Bu konu kaç kez açıldı. Bir sürü tartışıldı araştır biraz. Ama ben yinede açıklayayım. Sağlık için eğer Temel YOga yeteneğin yada Temel Dövüş Sanatları yeteneğin varsa (5 yıldız) ve sağlığın %65 in üzerindeyse spor yap. Her güncellemede yaklaşık %6 sağlık gelir(tabi çığır açan bir spor salonunda buluncan). Ruh hali için en iyi yol evcil hayvanlar yaklaşık 20 tane alırsan şimdilik işini görür. örn benim 50 tane fln var ruh halim %95 %100 arasında gidip geliyor. Bide alkollü içeceklerle artırma yolu var. Ama içtikten hemen sonra düşüor ruh halin. Düzgün Alkol Kullanma 5* olursa düşmez diyenler var. ben kendimde denedim pek bi fark etmiyor. Örn bira içiyorum ruh halim %6 artıyor. Sonra ruh halim %3 düşüyor sağlıkda %4 civarı düşüyor. Yani karın %3 ruh hali -%4 sağlık

+100000

• quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

Bu konu kaç kez açıldı. Bir sürü tartışıldı araştır biraz. Ama ben yinede açıklayayım. Sağlık için eğer Temel YOga yeteneğin yada Temel Dövüş Sanatları yeteneğin varsa (5 yıldız) ve sağlığın %65 in üzerindeyse spor yap. Her güncellemede yaklaşık %6 sağlık gelir(tabi çığır açan bir spor salonunda buluncan). Ruh hali için en iyi yol evcil hayvanlar yaklaşık 20 tane alırsan şimdilik işini görür. örn benim 50 tane fln var ruh halim %95 %100 arasında gidip geliyor. Bide alkollü içeceklerle artırma yolu var. Ama içtikten hemen sonra düşüor ruh halin. Düzgün Alkol Kullanma 5* olursa düşmez diyenler var. ben kendimde denedim pek bi fark etmiyor. Örn bira içiyorum ruh halim %6 artıyor. Sonra ruh halim %3 düşüyor sağlıkda %4 civarı düşüyor. Yani karın %3 ruh hali -%4 sağlık

Ne kadar para gider bunun için ?

• o oyunda içki felan yokmu biraz kafa dağıt.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMeanMachine

o oyunda içki felan yokmu biraz kafa dağıt.

Sağlık getiriyor mu?
  • içkiler ruh halini arttırır düzgün alkol kullanma yeteneğin yosa sağlığın düşer
  • Hastaneye yat %40 olunca çıkarsın sonra otelde dinlen sağlığın yükselir ruh hali için içki iç yükselir diğer gün sağlık düşer otelde dinlenirsin yükselir sonra spor yaparsın yüksek kalır..
  • ruh halini artırmak için ilk önce hastaneye gidin ordan taburcu oldukdan sonra önceliklerinizi spor yapmak yapın veya gidin bakkaldan yiyecek alın yemek yemeniz sizin ruh halinizi arttıracaktır
  • meditasyon ve yoga
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.