Şimdi Ara

RUHSATTAKİ KAMYONET YAZISI DEĞİŞTİRİLEBİLİRMİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
142.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynen daha önce pek yaptıran olmadığı için onlarda tam olarak fiyat söyleyemiyorlar
  • Bu konu açıklığa kavuşmadan kapanacak gibi anlaşılan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesbi

Bu konu açıklığa kavuşmadan kapanacak gibi anlaşılan.

Arkadaşlar

Bu konu beni de ilgilendiriyor. Kamyonet tipi Renault Express (1998 Model) hususi kullanıyorum. Yıllık Vergisi 500 TL civarında oldu. Ruhsatını hususiye çevirmeyi düşünüyorum. Son Mesajda konu açıklığa kavuşmadı diye bir haber vardı, ama arada tarih farkı olduğundan, belki şimdiye kadar bir arkadaş birşeyler öğrenmiştir diye yazıyorum...

Eğer bildiğiniz bir şey var ise, lütfen açıklık getirin arkadaşlar..
  • bu işin 5 yıllıkla felan alakası yok. hususiye çevirmek için devlet kasko bedeli üzerinde %37 ötv alıyor.. bu sebeplede 2004 model multix in kasko raiş bedeli 17000 TL olduğunu var sayalım 6300 TL sadece OTV ödersiniz.. yani şunu söylemek istiyorum eğe bu iş bırakın 1500 TL yi eğer 2-3 TL ye hallolmuş olsaydı, ticarilerin hepsi kango alırdı.. sora bence kango aile için kullanıldığında berbat bir araba..
  • Renault Express 98 Model (Kamyonet- kapalı kasa) arabamı hususiye çevirmekten vazgeçtim. Trafik takipçi arkadaş, bandrol miktarında (yılda 500TL) ve her yıl vize alma durumunda bir değişiklik olmayacağını söyledi. O halde hususi olmuş kamyonet veya ticari araç olmuş, farketmiyor. Zaten serbest bir işte kullanmıyorum, yani tamamen özel kullanıyorum. Şimdi arabayı satmaktan başka alternatif kalmadı, zira araba durduğu yerde bana çok pahalıya patlıyor. Aslında arabamdan çok ta memnunum, dizel olduğu içi çok ekonomik, içersini kamping gibi yaptığım için de çok kullanışlı. İstersen http://forum.donanimhaber.com/m_30236227/tm.htm bir göz at:
  • arkadaşlar aynı sorun bendede vaar ford fiesta alıcam van arac husisi kamyonet diye geciyo bu aracın
  • Hususi olunca nasıl vize ya da vergi olayı değişmiyor anlamadım ???
  • ACİLLLLL cevap bekliyorum
    benim aracım ford fiesta van 2006 model ve ruhsatta hususi kamyonet yazıyor. bunu otomobil olarak değiştirmem mümkünmü sonuçta aile için kullanıyorum ve araç kamyonette deill.. zaten nasıl bir mantıktır ki fiestaya kamyonet denmiş çözemiyorum lütfen yardımcı olun sırf kamyonet yazılı oldugundan sigortasını hayli yüksek ödüyorum(300 lira olması gerek sigorta 800 lira) çıldırmak üzereyimmm lütfen ACİLLLL cevaplar bekliyorum yardımcı olurmusunuz
    konu hakkında bilgisi olan varsa yanıtlarınız nedirr???
  • arkadaşlar boşuna uğraşmayın hususi taksiye çevirme şansınız yok..,
  • mitsubishi L300 araç ruhsatta 5 kişi yandan camlı kamyonet olarak geçiyor bunu ruhsatta panelvan yada af çok amaçlı otomobile çevirebilmek için neler yapmak gerekir ?
  • Bu konularda; işte otomobilden minibüse - ticariden husisiye dönüşüm gibi işlerde birini tavsiye edeyim. 0535 256 44 73 ararsanız size yardımcı olur güvenilir bir proje firması.

TSE onaylı işler bunlar mühendislik firmaları bu işi yapmakta verdiğim numara da bu işi yapan iyi bir mühendislik firması. Kendim proje yaptırdım arkadaşlarımınkini de yaptılar araç proje konusunda bulabildiğim en bilgili insanlar bunlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.