Şimdi Ara

Ruhum sıkılıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bundan yaklasık 20 gün önce tatile gittim çok eğlenceli güzel vakitler geçirdim ancak tatilden sonra istanbula döndüğümde içim sıkılmaya ruhum daralmaya başladı evde duramaz yemek yiyemez hale geldim içim tarif edilemez şekilde sıkılıyor normal bir can sıkıltısı falan değil lütfen bir yol gösterin bana

• quote:

Orijinalden alıntı: goldenali

Selam arkadaşlar bundan yaklasık 20 gün önce tatile gittim çok eğlenceli güzel vakitler geçirdim ancak tatilden sonra istanbula döndüğümde içim sıkılmaya ruhum daralmaya başladı evde duramaz yemek yiyemez hale geldim içim tarif edilemez şekilde sıkılıyor normal bir can sıkıltısı falan değil lütfen bir yol gösterin bana

Donem donem herkese olur buyuk bi sey oldugunu dusunerek daha cok katmerleyeceksin sıkıntini. Ben canim sıkıldiginda hep boyle olmayacak ya hangi problem gecmiyo ki Allah sagligimizi elimizden almasin sevdiklerimizle sinamasin yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kendimi elim ayağım tutuyor aklım başım yerinde falan filan die teselli edip ali sana rahat mı batıyor ulan diyorum ama tık demiyo bu sıkıntı bir de tarif edebilsem gece sıkıntı geldiğinde duvarlar hapis oluyor sanki bana
  • Derdini bilmedigine emin misin peki ufacik bisey de olsa biseyleri takiyo olmayasin

• quote:

Orijinalden alıntı: kayra_dd

Derdini bilmedigine emin misin peki ufacik bisey de olsa biseyleri takiyo olmayasin

aslında galiba bana acı veren geçmişi özlemek biraz tatilde dinlediğim müzikleri istanbulda dinleyince bana acı veriyor :) galiba geçmiş bana acı veriyor ve bu problem baş gösterdiğinden beri yalnız kalmaktan korkuyorum bazı yakınlarım uzaklara ve annem babam köye gidiyor diye yalnız kalmaktan korkuyorum arkadaşların yokmu dersen dolu ama geldiğimden beri hiç birinin yanındayken zevk almaz hale geldim eskiden olsa annem babam gidio ev bana kaldı diye bayram ederdim şimdi nie böyle oldu bilmiyorum acıkcası

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kayra_dd

Derdini bilmedigine emin misin peki ufacik bisey de olsa biseyleri takiyo olmayasin

aslında galiba bana acı veren geçmişi özlemek biraz tatilde dinlediğim müzikleri istanbulda dinleyince bana acı veriyor :) galiba geçmiş bana acı veriyor ve bu problem baş gösterdiğinden beri yalnız kalmaktan korkuyorum bazı yakınlarım uzaklara ve annem babam köye gidiyor diye yalnız kalmaktan korkuyorum arkadaşların yokmu dersen dolu ama geldiğimden beri hiç birinin yanındayken zevk almaz hale geldim eskiden olsa annem babam gidio ev bana kaldı diye bayram ederdim şimdi nie böyle oldu bilmiyorum acıkcası

Birine bir problemimi anlattigimda derdin bu olsun yaa dediklerinde cok kizardim ama sahiden derdin bu olsun :-) :-) ergenus problemlerine benziyo gececek gececek uzulmeee

• hahaha ergenus dönemini geçeli oldu baya ama bakalım saol kardeş bu arada
  • quote:

hahaha ergenus dönemini geçeli oldu baya ama bakalım saol kardeş bu arada

Ne bilim benim bi kardesim var caninin skkin olmadigi birgun yok gun gecmesin ki benimle kavga etmesin kafasina yeni bisi takmasin ablasi olarak.ona ergenus deme hakkim var da sana dememeliydim sorry rica ederim ne zaman istersen derdinin cok kucuk oldugunu soyleyebilirim

• umarım ki öyledir...
  • Slm arkadaşım bence spor yap.Spor sana herşeyi unutturur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEWER1627

Slm arkadaşım bence spor yap.Spor sana herşeyi unutturur.

Canım hiç bişey yapmak istemiyor sadece yürümek yürümek yürümek akşam oldugunda bacaklarım ağrıyor :D ve baya kilo verdim zayıf yapım olmasına rağmen
  • bi check up yaptır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NEWER1627

Slm arkadaşım bence spor yap.Spor sana herşeyi unutturur.

Canım hiç bişey yapmak istemiyor sadece yürümek yürümek yürümek akşam oldugunda bacaklarım ağrıyor :D ve baya kilo verdim zayıf yapım olmasına rağmen

kardeş inanırmısın bende aynı durumdayım.Spor ve müzikle ayakta duruyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.