Şimdi Ara

RULES OF SURVİVAL ACILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NETEASE GAMES YAZISI GELİYOR GİDİYOR OYUN ACILMIYOR ... LÜTFEN YARDIM
    PC ÖZELLİKLERİ :
    pentium (r) dual-core cpu e5300 2.60 ghz
    2gb ram
    dx sürüm 11
    asus p5kplam-se anakart
    ekran kartı yok onboard
    bu pc ile sorunsuz league of legends oynuyorum fakat rules of survival acmıyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rules of Survival PC Açılmıyor: Nedenleri ve Çözümleri

"Rules of Survival"ı PC'nizde açamadığınızı mı fark ettiniz? Bu yaygın bir sorundur ve çeşitli nedenleri olabilir. Bu sorun giderme kılavuzunda, "Rules of Survival PC açılmıyor" hatasının nedenlerini inceleyeceğiz ve bunları çözmek için adım adım talimatlar sunacağız.

Nedenler:

• Sistem Gereksinimleri Karşılanmıyor: "Rules of Survival"ın çalışması için belirli sistem gereksinimleri vardır. Sisteminizin bu gereksinimleri karşıladığından emin olun.
    • Bozuk Oyun Dosyaları: Oyun dosyalarının bozuk olması, oyunun açılmamasına neden olabilir.
    • Antivirüs Yazılımı Çatışması: Antivirüs yazılımınız, "Rules of Survival"ın açılmasını engelleyen yanlış pozitifler üretebilir.
    • DirectX Sorunları: "Rules of Survival", DirectX'i kullanır ve DirectX sorunları oyunun açılmasına engel olabilir.
    • Çakışan Yazılım: Diğer yazılımlar "Rules of Survival" ile çakışarak açılmasını engelleyebilir.

• Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin: "Rules of Survival"ın sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun. Gereksinimleri karşılamıyorsanız, oyun düzgün çalışmayacaktır.
    • Oyun Dosyalarını Doğrulayın: Steam'de oyunun kitaplığınıza gidin, "Rules of Survival"a sağ tıklayın ve "Özellikler"i seçin. "Yerel Dosyalar" sekmesine gidin ve "Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula"yı tıklayın.
    • Antivirüs Yazılımını Devre Dışı Bırakın: Antivirüs yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin. Bu sorunu çözüyorsa, oyunu oynamak için antivirüs yazılımınızda bir istisna oluşturmanız gerekebilir.
    • DirectX'i Güncelleyin: DirectX'in en son sürümünün yüklü olduğundan emin olun. Microsoft'un web sitesinden en son DirectX sürümünü indirip yükleyebilirsiniz.
    • Çakışan Yazılımları Kaldırın: "Rules of Survival" ile çakışabilecek diğer yazılımları kaldırmayı deneyin. Özellikle oyun optimizasyon yazılımları veya arka planda çalışan sistem yardımcı programları sorun yaratabilir.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra "Rules of Survival"ın hala açılmıyorsa, geliştiricilerle iletişime geçmeyi düşünün. Sorununuza özel bir çözüm sağlayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Onboard ta olsa sürücüsünü bulup güncelle açılır. Bende öyle açıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.