Şimdi Ara

Rum tarafından PSP Alınırmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben kıbrısta yaşıyorum ve PSP almayı düşünüyorum.Burada çok pahalı ve Türkiyeden getirmek veya Rum tarafından sipariş etmek gibi iki seçenek var.

TC vatandaşı olduğum için benim gidip inceleme şansım yok ama getirttiğim bröşürlerde yazan:150 ingiliz sterlini yani yaklaşık 350 ytl falan yapıyo.Yüksek ihtimal 2.6 versiyon olur heralde.İki adet oyun koruma kılıfı ve ekran koruyucusu hediye olarak geliyor.Broşür aldırdığım yer bizim vatan bilgisayar gibi büyük bir mağaza.

Şartlar nasıl sizce riske girip alınırmı yoksa 3-5 falan fazla verip türkiyedenmi getirteyim.Kararsız kaldım fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

• Bence türkiyeden getirt.Bırak gavurla alışverişi.Problem çıkmaz inşallah.Sen bilirsin yine de.
  • seçekler iyi gözüküo ama yane yanındaki aparatlara falan bakılırsa iyi yane 350 ye gliosa burda da kaçakları aynı para yane genede senin seçeneğine kalmış dostum
  • turkiyeden getir daha ucuza bile bulursun.400 e 1.5 bile bulursun.
  • Rum tarafından bedava gelse almam ......................rumlar
  • 1.50 bulman çok zor fakat 2.00 falan belki bulabilirsin türkiyede.
  • Çok doğru söylemiş arkadaşlar 'gavurdan' alma, tr'den al... Zaten 'Sony' de gavur markası değil, elhamdullillah müslim...

• salla gavuru. bizim milletimizin insanı kazansın
  • rum tarafından gelecek psp ye elim değse 40 yıl zemzemle yıkasam temizlenmez
  • bende var bak 1.50 psp istersen
  • ben kıbrısta yaşıyorum ve sizden daha çok nefret ediyorum onlardan siz merak etmeyin ama sonuçta makul oluyo diye fiyat düşündüm ama kendim seçemicem ve değiştirme,garanti gibi olanaklardan yararlanamıcam.o yüzden TR den alıcam.

ilginize teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: @XEL

bende var bak 1.50 psp istersen

Renkdaş nerdenendin sen*?
  • bursa.ilan burda bak ->http://forum.donanimhaber.com/m_6941626/tm.htm kargo için fiyatta bişeyler yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @XEL -- 8 Mayıs 2006; 17:51:41 >
  • bence al gitsin uğraşmaya deymez türkiyeden alıcana bişi fark etmez bence
  • 150 ingiliz sterlini değil o 150 cyp yani kıbrıs lirası. ingiliz sterliniyle kıbrıs lirasının simgeleri aynıdır. ben girnede sordum karta 10 taksit 550 ytl (value pack). oyunlarda 85 ytl.
    bu arada 1 kıbrıs lirsı 3 ytl yani 450 ytl olur.

www.sonycyprus.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrarimx -- 18 Mayıs 2006; 2:55:42 >
  • arkadaşım madem 2.60 gelecek rum dan 350 ytl ye çok rahat bulursun buradada 2.60
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferrarimx

150 ingiliz sterlini değil o 150 cyp yani kıbrıs lirası. ingiliz sterliniyle kıbrıs lirasının simgeleri aynıdır. ben girnede sordum karta 10 taksit 550 ytl (value pack). oyunlarda 85 ytl.
    bu arada 1 kıbrıs lirsı 3 ytl yani 450 ytl olur.

www.sonycyprus.com

hocam sen girnedemisin
    ben girnede yaşıyorum
    nerde sordun?
  • birader sen hala rum tarafından psp mi almaya çalışıyorsun. dünyada en son konsol rum tarafında kalsa gene rum tarafından almam.
  • rum tarafından alsan noolcakki sonuçta bizim sony üretmiş aynı psp fiyatıda iyi hemde 2 oyun bundan iyisi can sağlığı bence rum pspsi diye bişi yok hiç kaçırma arkadaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 1 Ağustos 2006; 12:21:48 >
  • arkadaşlar psp çok ucuzladı bilginize bu arada 7 senelik hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.