Şimdi Ara

Rumeli'deki Savaşçıma Tavsiyeleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yine ben ve yine yardım istiyorum . Ben savaşçımı herşeyiyle yazıyım sizde bana yardımcı olun olur mu . Neyse lafı uzatmadan savaşçıma geçiyorum. Ha bu arada bu chara para vermeyeceğim önceki konularımdan hatırlıyorsunuzdur ban yedim gitti ep'ler. Neyse savaşçıma geçiyorum.

Statü:
    Hp: 63
    Sp: 3
    Str: 34
    Dex: 11
    ======
    Skiller: (Berbat)
    Hava Kılıcı: M1
    Öfke: 5
    Kılıç Çevirme: 1
    Hamle: 1
    Üç Yönlü Kesme: 1
    ============
    Seviye: 26 Arkadaşça
    ==============
    İtemler: (Bunlar Da Berbat)
    Kılıç: Geniş Kılıç +6 (Çeviklik +8, Kritik Vuruş Şansı +10%, Canlılık +6) Ninjadan Koruyan Taş +0
    Kask: Demir Kask +5 Efsunsuz
    Kalkan: Savaş Kalkanı +3 Efsunsuz
    Küpe: Gümüş Küpe +5 Efsunsuz
    Kolye: Bakır Kolye +3 (Max. SP +20)
    Bilezik: Gümüş Bilezik +5 Efsunsuz
    Zırh: Aslan Plaka Zırh +5 Efsunsuz
    ======================
    557.181 Yang (Fakirim )
    ===================
    At: 2 Tane Madalyonum Var Ama Samanım Yok O Yüzden At Almadım
    =============================================
    ...Önerilerinizi Dört Gözle Bekliyorum...
    ...Herkese İyi Günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcevsq126 -- 10 Mart 2013; 12:37:40 >

• Elindeki 500k para ile +6 18 lvl zirh kalkan ve ayakkabi bas atini al boylece daha kolay metin bulursun haraket hizina dikkat et 2. koyde metin kes durmadan metin keserek kasil dedigim itemlerle kolay metin kesersin 2. Koyde kes hergun at gorevini yap saman kolay bulunur dert etme guzel bklari ve taslari piyasa arastirmasi yaparak iyi fiyata sat paranla piyasayi bilmeyenlerin sattigi cok ucuz itemler oluyor bazen bot pazarlarida ucuza koyar onlari al ve normal fiyata sat sonra iyi bir para yaptiktan sonra en az +7 demir kask ve besgen kalkan al ve en az +9 26 lvl zirhi al en az 25 ortalamalida bir dolunay kritik ve canavar tasli zirhindada hiz tasi olsun metin keserek 35e kas acele etme o sirada at lvlini gelisir 35te zirhlarsin zirhladiktan sonra soda kesebilecegin kadarini toplayip kes ve arada 40 lvle kadar metin kes 40 lvl metinleri kolaydir ezik slot cikar ork disi gorevini soda kasildigin icin kolay yaparsin artanlari sat sonra yavastan +9 gumus ve abanoz al sonra 1500 hp deri cizme ve kolye al 41 oldugunda kulede +7 syk al +9 demir kask al ilk masterin hava kilici 17de acilmassa yasli kadina git sifirla 17de ac 2. masteri ofke yap metin ve wslerde ise yarae 17de master olmassa gozlem bandi al sakin sp kaybetme car batar gerci 105 lvl siniri gelicek 5 master acarsin ama sen 105 olana kadar kim ole kim kala aklina takilan olursa sorabilirsin statude hp fulle sonra str sonra dexi fulle bi saman yapip evlenirsen metin keserken yardimci olur ve exp kaybetmessin samanida metine getirince uzak tutarsin biraz slotlar vurmasin savasci yatarsa sehir atarsin yuzuge basip exp kaybetmeden metini kesmeye devam edersin arada kule yapinca kuleye cik sansin yaver giderse 1 aya dediklerimi yaparsin bol sans iyi oyunlar he bu arada oyunda hala bot varmi yoksa temizlendimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önerilerin İçin Teşekkürler. Botlar Yine Var Ama Pek Kalmadı Diyebilirim. Tek Tük . 6 Gündür Metin2 Oynamıyorum Bu Yazıyı Yazdığımın Akşamı 30 Level Oldum. Dolunay Kılıcı Basmayı Denedim Beceremedim. Para Kalmadı. Bende Dedim 30 Level Adam 20 Levelin Kılıcıyla Mı Gezer. Balık Tutmaya Başladım. Damar Bulursam Kazıyorum. Böyle Böyle Biriktirerek Senin Dediklerini Yapmayı Düşünüyorum.
  • Ha Bu Arada Birşey Sormayı Unuttum Ben Rumelide Oynuyorum Ya... Bu Efsunlu Geniş Kılıcı Satmayı Denesem Kaça Gider Sizce?
  • elinde boş char varmı
  • Beyler Şu Oyuna Bi Şey Ediyim, Mola Veriyim Dedim. Bayağı Oldu Oynamayalı. Mola Şart Tabi Her Zaman Oyun Olmaz ki. GusttavoLima Maalesef Elimde 1 Tane Hesap Var O Da Bu. Bu Arada Önerilere Devam Oyunu Bırakmadım Onu Diyim De...
  • arkadaşım bana da çok lazım da kimse vermiyor işte
  • Bende metin2 ye ara verdim yazın başlıyıcam grifondayım sen gel grifona takılırız senle 73 lwl sura 61 lwl şamanım var tam hatırlamıyorum ama belki şaman 63te olabilir neyse kırmızı bayrağım herkesi beklerim yazın başlıyıcam sararsa 99a kadar durmak yok :)oyunda bilgiliyim sorun olduğunda sorabilirsin ama fiyatlarda bana gelme 1 seneden fazladır oynamıyorum.Arada girip çıkıyorum o kadar
  • Konuyu hortlattım ama artık Metin2'yi bıraktım. İllüminati oyununu niye oynayayım canım. Kapatın konuyu şu oyunu görmek istemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.