Ben bu run uo yu anlamadım bi de ip port fln yazıyo onlar ne nasıl indircez run uo serverı nı run uo yu anlatır mısınız biraz?
Run uodaki herhangi bir servera bağlanmak için razor ve uogateway gibi giriş programlarına sahip olmanız gerekir.Uo gatewayda uo gateway'ın sitesine kayıtlı olan serverlar yer alır.Orada tıklayıp hiç ip port yazmadan bağlanabilirsiniz.Razorda ise ilk karşınıza çıkan yer ip ve port bölümüdür.Bu bölüme servera bağlanmak için gerekli olan bağlantı bilgilerini(ip ve portu) yazıdıktan sonra tamam diyerek bir uo clienti açarız.Gelelim run uoya.
Run Uo.Spheredan farklı olarak genelde PvM(Player vs Monster)ye dayalıdır.Ancak pvpside zevklidir.Sphere'ın nası olduğunu bilmediğim için herhangi bir kıyaslama yapamıcam.Ancak gwenel olarak skill kombinasyonları ve büyüler spheredan daha farklı işlediğini biliyorum.Ayrıca setlerde ve silahlarda +15 vs ibareleri bulunmamakla beraber daha karmaşık olan ve size actionda kolaylık sağlayacak olan özellikler bulunmaktadır.
Öğrenmek istediğin veya merak ettiğin bişi varsawww.avalon.gen.tr/forum runuo hakkında buradan bilgi alabilirsin:D(biraz geç oldu saat okadar şeyi yazamam şimdi)
UO gateway ve razor u indircek bi link verseydiniz.