Bildirim
Rune King Thor runs the gauntlet (3. sayfa)
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Apple MacBook Pro Laptop, M4 Pro çip, 14 çekirdekli CPU ve 20 çekirdekli GPU’ya sahip: 16.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 24GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama; Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/Apple-MacBook-Laptop-%C3%A7ekirdekli-GPUya/dp/B0DLHDRCVY/
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynen o anlama geliyor. Süperman wolwerın'den üstün wolwerıne süpermani öldürür diyebilir misin ? Hayırquote:
Orijinalden alıntı: Green_Lantern
Rkt den üstün olması hiç bir saldırısından ölmeyeceği anlamına gelmiyor. Burdaki sıradan bir Rkt değil zaten.
Bir de sıradan rkt değil derken ? Sadece çift mijolnirli rkt işte. -
Aynı hikaye.. -
Niye ? Thor kendini sınırlamadan tüm gücüyle bir God blast atsa ; Silver surferı felan rahatça indirir. Biz Thor >>> SS diyormuyuz ?
Sıradan RKT değil işte.
Çift Mjollnir + Kendini sınırlamama = 2x God blast
Magic Belt = 2x RKT
Buda 4x God blast yapar. Normal Thor'dan x100 kat güçlü olsa Rkt ki daha güçlü.
Yani x400 God blast felan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green_Lantern -- 22 Kasım 2018; 19:34:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Thor god blasti ss'e veya süperman'e denk getirebilecek olsa >> deriz zaten.quote:
Niye ? Thor kendini sınırlamadan tüm gücüyle bir God blast atsa ; Silver surferı felan rahatça indirir. Biz Thor >>> SS diyormuyuz ?
Sıradan RKT değil işte.
Çift Mjollnir + Kendini sınırlamama = 2x God blast
Magic Belt = 2x RKT
Buda 4x God blast yapar. Normal Thor'dan x100 kat güçlü olsa Rkt ki daha güçlü.
Yani x400 God blast felan.
Yani normal 400 god blast eder diyorsun ? 400 god blast mi yoksa White phoniex mi diye sorarsan ben white phoniex derim.
Not: White phoniex İmperiex prıme'den daha güçlü ve imperiex prıme bıg bang'in gücünü sahip o yüzdem god blast pek etkiliyeceğini de sanmıyorum.
-
400 (Ama 400 bak) GOD blast?quote:
Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi
Thor god blasti ss'e veya süperman'e denk getirebilecek olsa >> deriz zaten.
Yani normal 400 god blast eder diyorsun ? 400 god blast mi yoksa White phoniex mi diye sorarsan ben white phoniex derim.
Not: White phoniex İmperiex prıme'den daha güçlü ve imperiex prıme bıg bang'in gücünü sahip o yüzdem god blast pek etkiliyeceğini de sanmıyorum.
Alıntıları Göster
Karşıda ki de White Phoniexquote:
Orijinalden alıntı: MichaelTownley
400 (Ama 400 bak) GOD blast?
Alıntıları Göster -
400 kat daha güçlü diyor.
Bide ben 100 kat güçlü dedim. En az hesaplamayı ysptım.
Ki Odin bile Thor'dan değil 100 kat en az 10.000 kat felan daha güçlü. Rkt base halinde Odini zorlayan Mangogu tek dokunuşta indiriyor.
Ben bu hesaplamayı 4 milyar kata kadar çıkarırım. Ama neyse 400 kat da yeter bayıltmaya.
Ki Odin bile Thor'dan değil 100 kat en az 10.000 kat felan daha güçlü. Rkt base halinde Odini zorlayan Mangogu tek dokunuşta indiriyor.
Ben bu hesaplamayı 4 milyar kata kadar çıkarırım. Ama neyse 400 kat da yeter bayıltmaya.
Death Seed Sentry vs Thanos
Sentry alacağını düşünüyorum öldüremez ama nakit edebilir. Aslında Thanos orta seviye de yada rahat döver Sentry de emin değilim.
White phoniex blac racer'dan bile güçlü ki black racer white phoniex'i bayıltamaz rkt mi bayıltacak ?quote:
Not: Hocam sizde bir thor odin'e god blast atsa ölür diyorsunuz bir odin thor'dan 10.000 kat daha güçlü diyorsunuz. Şimdi biz hangisine inanalım.
Bu arada rkt çok abartıldı bir franklin richards bile değil. -
Aynen abartıldı biri diyor marvel evrenin in %90 ına tek atar diyen kişiler var
Haha..... -
Atamaması için bir sebep yok.. -
Eee ? Sadece God blastdan yola çıkacaksak Thor galactus seviyesi diyelim ha ?
Odindeki genel güç thorun kat kat fazlası.
-
8 de kalır -
Ben de öyle düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: Guest-BBC886F5C
8 de kalır
Ben rkt'yi ultimate nullifierlı full fed galactusla bile bir tutmam, Neyse herkezin kendi fikri bu konuda 8 de kalırquote:
Orijinalden alıntı: Death Seed Sentry
Aynen abartıldı biri diyor marvel evrenin in %90 ına tek atar diyen kişiler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X