Şimdi Ara

Runes of Magic (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
170.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekden Çok Güzel.Türk Serveri Denince Herhangi Bir Oyuna " Hile, Küfür vs vs " Gelir Ancak Bu Oyunda Öyle Birşey Yok.Çok şükür Bu Günleride Görebildik
  • Herkese iyi günler..

Arkadaşlar ben 2 gün önce bu oyunu indirmeye başladım daha yeni patchleri bitti. Ancak oyuna girdiğim zaman "IPS from region cannot login" hatası alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar

Edit: Sanırım sorunu hallettim fakat şimdide account ismi veya şifre hatalı diyor ne yapmalıyım

Edit: Tamamdır oyundayım adım Izci Renideyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wanton -- 21 Eylül 2010; 13:55:56 >
  • 7GB indirmeye değer mi bu oyun
  • güzel oyuna benziyo dual class sistemi hosuma gitti ayrıca kendi evimizi falan yapıyoduk oyundan arklar falanda gelebiliyomu bizim eve

oyun inşallah 7gb client ın hakkını verir

bide account aldım free account ama işte para yatır o cins bişiler diyo yoksa itemshop u kullanaman tarzı oyuna sonadan da para yatırabiliyoruz dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 27 Eylül 2010; 13:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoSöDoKöKo

hocam veya hocalar
    amma runes of magic oynayan varmış...amerkan serverından bahsedince bir sürü özel mesaj yağmış ne olacak nasıl olacak diye
    bir olayı şöyle özetleyeceğim....umarım açıklayıcı olur....ama pek kısa bir özet olmayacak

1 - öncelikle runes of magic in türkçe hali olan sonsuz macera ile orjinali arasında görevler ve kullanılan itemlar açısında çok ciddi fark var....ekran görüntüleri büyük kısımda aynı olsa bile farklar var.....türklere özel filan diye yapılmış ama bence FİYASKO!!!.....türkçe diye oynarsanız bilemem ama bence orjinalini oynayacak kadar herkeste ingilizce vardır....ya da zaten bu tip oyunun meraklısı bu oyunu oynar daha öncede türkçe oynamayan için hiç sorun olmaz......türkçe diye runes of magici in YANDAN YEMİŞİNİ oynayıp sinirlenmeye gerek yok....zaten sonsuz macera da oyuncu kalitesi acaip düşük, çoluk çocuk sürekli para ve yardım dileniyor, küfürün bini bin para....oyun yönetiminde iş yok....sonsuz maceranın oynandığı serverdada iş yok....yani kısaca türkçe yandan yemiş runes of magic olan sonsuz macerayı sonsuz bir şekilde TAVSİYE ETMİYORUM...

2 - geriye en mantıklı tercih olan orjinal hali ile RUNES OF MAGIC kalıyor......WOW (world of warcraft) a verecek parası olmayan için iyi bir tercih denebilir.....runes of magic de world of warcraftın yandan yemişi ama her neyseeee

3 - runes of magic i orjinal olarak oynamak için önce yüklemeniz gereken programı altta ki linkten indiriyorsunuz....boyu 5 gigabyte fillan uzun sürebilir....
    http://frogster.vo.llnwd.net/o9/FOG/rom/Runes_of_Magic_3.0.1.2153_YuLeech/FOGDownloader-RoM_3_0_1_2153.exe
    yukarıda linkten program yükleme programını indiriyorsunuz....sonra bunu çalıştırıyorsunuz ve program bilgisayarınıza indirlmeye başlıyor
    yükleme bitince programı kuruyorsunuz....ama ilk kurulumlardan sonra güncelleme ve yeni ekler yüzünden ikinci üçüncü ve dördüncü şeklinde ardarda yeni indirme işlemleri başlayabilir....normaldir....ilk kurulum aşaması UZUN SÜRÜYOR.....sabirlı olun....

4 - AMERİKA SİTESİNDEN yanihttp://us.runesofmagic.com/us/index.html adresinden yada daha kısasıhttps://account.frogster-america.com/ adresinden kendinize AMERİKA SERVERLERİ İÇİN bir kullanıcı hesabı yaratın.... (nasıl yapacağını çözemeyene açıklarım...veya bilen arkadaşlar cevap verir....aslında kolay...dert etmeye gerek yok)

5 - AMERİKA serverları için kullanıcı hesabı yaratıp daha sonra oyun yükleme ve kurma işlemleri bittikten sonra oyunu çalıştırdığınızda size REGION ile bölgenizi soracak siz buna USA diyeceksiniz ve oyun dilinizide LANGUAGE kısmında English seçerek oyuna başlayacaksınız.

6 - Oyuna başlamak için SERVER seçimi kısmında iki ana sınıf server var....biri PVE olarak geçen oyuncunun aslında görev tamamlayıp makina ile savaştığı kısım ........... birde oyuncuların birbiri ile kapıştığı PVP denilen kısım......KESİNLİKLE PVE SEÇEMENİZİ ÖNERİYORUM.....çünkü PVP kısmını becerememişler....sorun ve buglar var....world of warcrafttaki PVP ile aralarında uçurumlar kadar fark var.....aman PVP den uzak durun derim....PVE İYİDİR

7 - SERVER SEÇİMİNDE 4-5 server var PVE için ama benim önerim en son açılan AMERİKA (US) serverlardan biri olan RENİ dir....server olarak makina daha yeni ve kaliteli diyorlar....ayrıca çok aşırı kalabalık değil.....amerikan serverlarında oynamanın bir avantajıda oyuncuların ciddi bir miktarda çoğu kuzey amerikada oturanlar olduğundan ve aramızdaki saat farkından ötürü bizim saatimize göre sabahları server kalabalık asla değil....avrupa serverlarında yoğunluktan öyle takılmalar oluyordu ki bazı zor görevleri gece geç saatlerde yapardık......ayrıca türk oyuncular tek bir serverda toplanırsa ileride zor görevler için adam bulma ve guild (klan) oluşturma konusunda büyük avantajınız olur.....kısa önerim AMERİKA serverı ve RENİ dir......(YENİ den aklınızda kalsın.....YENİ RENİ)

reni de geçenlerde bir sorun oldu ve bir güne yakın oyuna giremedik....bu sırada oyuna girmek isteyenlerde sorun çıkmış neden giremedik diye mesaj atmışlar.....o sorun geçti....birde runes of magic de belli aralar ile en az haftada bir kere server bakımları olur ve o zamanlarda yine oyuna giremezsiniz....RUNES OF MAGİC SİTESİNİN ANA SAYFASINDAN DUYURULAR KISMINDA SERVER BAKIMLARI NE ZAMANMIŞ MUTLAKA KONTROL EDİN...BOŞUNA BEKLEYİP ENDİŞE ETMEYİN.....

8 - son olarak karakter / ırk seçiminde önerim (tamamen kişiseldir...herkesin oyun tarzına göre beğenileri farklı olabilir.) birincisi ELF WARDEN/MAGE ve ikincisi HUMAN MAGE/WARRIOR ve üçüncüsü HUMAN MAGE/PRIEST tir.....ya da HUMAN MAGE/SCOUT olabilir.... ama unutmayın herkes farklı bir karakter ile oynamayı sevebilir....yine de kısa bir süre azar azar tüm karakterleri deneyin derim...oynamayı en beğendiğiniz iki tane seçin ve onlar ile zamanınızı harcayın.....özel mesajlarda en rahat ilerleme level alma ve kolay adam öldürme isteyen (onların ağzı ile yazdım) DPS (vuruş gücü) yüksek ve savunma anlamında da güçlü karakter olarak benim önerim ELF WARDEN/MAGE dir....benimde bir sürü karakterim var ama en hızlı ve rahat level aldığım ELF WARDEN/MAGE olmuştur......

son olarak forumdan kurduğunuz türk guildlerini duyurmayı unutmayın...!!!!!!!!!!!!

iyi oyunlar....bol şanslar.....

Daha Güncel Bi Sürüm Yokmuydu Mübarek 1,5 Saatdir Bi Uptade Dir Gidiyo Oyunun İlk Sürümü Galiba Bu

• quote:

Orijinalden alıntı: MrEmq

quote:

Orjinalden alıntı: MrEmq

bune dir ya bu olay bendenmi kaynaklanıyo yoksa oyundan mı oyuna girdim okadar çok takılıyo oynamak dahi mümkün deil
    ilk ekran kartından sandım ekran kartım [Atı Radeon HD 2400 pro] ama daha önceki ekran kartımla oyunu full grafikdede oynaya biliyordum bunda en düşüğe getirsem dahi oyun hala takılıyor.
    2.si oyunda karakterimin kafası gözükmüyor yane hayalet gibi gözüküyor diğer karakterler içinde geçerli.?

bu sorun benden mi kaynaklanıyo yoksa oyundan mıdır.

ekran kartı: Atı Radeon HD 2400 pro
    Ram: 2gb
    Vista Ultimate

İşte kafa böyle gözükmüyor.

Bu sorun benim arkadaşımdada var yardımcı olursanız sevinirim
    İyi Günler..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

güzel oyuna benziyo dual class sistemi hosuma gitti ayrıca kendi evimizi falan yapıyoduk oyundan arklar falanda gelebiliyomu bizim eve

oyun inşallah 7gb client ın hakkını verir

bide account aldım free account ama işte para yatır o cins bişiler diyo yoksa itemshop u kullanaman tarzı oyuna sonadan da para yatırabiliyoruz dimi ?

Arkadaşların evini ziyaret edebilir,oyun bedava item shopu var istediğin zaman kullanmak üzere elmas satın alabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: PsyCh0-P

quote:

Orijinalden alıntı: MrEmq

quote:

Orjinalden alıntı: MrEmq

bune dir ya bu olay bendenmi kaynaklanıyo yoksa oyundan mı oyuna girdim okadar çok takılıyo oynamak dahi mümkün deil
    ilk ekran kartından sandım ekran kartım [Atı Radeon HD 2400 pro] ama daha önceki ekran kartımla oyunu full grafikdede oynaya biliyordum bunda en düşüğe getirsem dahi oyun hala takılıyor.
    2.si oyunda karakterimin kafası gözükmüyor yane hayalet gibi gözüküyor diğer karakterler içinde geçerli.?

bu sorun benden mi kaynaklanıyo yoksa oyundan mıdır.

ekran kartı: Atı Radeon HD 2400 pro
    Ram: 2gb
    Vista Ultimate

İşte kafa böyle gözükmüyor.

Bu sorun benim arkadaşımdada var yardımcı olursanız sevinirim
    İyi Günler..

Ticket atın SS ile birlikte en fazla 2 gün içinde yanıtlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 10 Ekim 2010; 22:16:51 >

• selam arkadaşlar oyunu yükledim siteye kayıt oluşturduktan sonra şöyle bir uyarı alıyorum araştırdım ama bi sonuca ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim..

ips from this region cannot login diye uyarı çıkıyor ne yapmam lazım..
  • sende avrupaya girmeye çalışanlardansın. Az araştırma yap nedenini bulursun. EU serverlarna girmek için Vpn proglarına başvurman gerekiyor yada Tr serverinda oynarsın yada USA (usa bende çok lag yaptı hatta bizde tavsiye etmem kişisel kanaatime dayanarak)
    Google dan ''Rom dan türkler banlandı'' diye arattırman yeterli olacaktır :D
  • bu oyun youtube videolarda hep 1. f2p olarak gösteriyorlar ben sonsuz macerayı denemeiştim ama çok sıkıcı buldum runes of magic biraz daha farklıymış ve yaklaşık 3gb fark var 2si arasında bu oyunun esas versiyonunu deneyenler ne düşünüyor acaba indirsem mi çünkü 15. msj ile son msj arasında 2 yıl fark var pek tutulmadı galiba
  • yahu su oyundaki pve serverında nasıl pvp oluyor arena falan mı var yoksa hiç yokmu ayrıca elf ve human arasında savaş mı var yoksa ırk farkı gözetmeksizin yapılan pvp mi var ayrıca oyudnda gerçek para ödemeden ilerlemek mümkün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_tiger

yahu su oyundaki pve serverında nasıl pvp oluyor arena falan mı var yoksa hiç yokmu ayrıca elf ve human arasında savaş mı var yoksa ırk farkı gözetmeksizin yapılan pvp mi var ayrıca oyudnda gerçek para ödemeden ilerlemek mümkün mü

Arena mevcut. Elf human arası savaş var mı bilmiyorum ben elfler gelmeden önce başladım oyuna fakat elfler ve humanlar bir parti içerisinde olabiliyor sanırım savaş yok aralarında. ırk farkı göstermeksizin pvpler var. Oyunda gerçek para ödemeden ilerlemek münkün. Fakat 50 lvllerde fln yani sanırım max. lvl 60 zaten. biz 2 haftada oluyorduk, oyunun daha fazla tadını almak için o lvllerde binekler alabilirsin silahlar fln var shoplarda.
  • ben de chapter 1 zamanında eu da başlayanlardanım,bırakalı uzun zaman olmuştu ama geçenlerde forumda bu topici gördüm ve acayip canım çekti ve yeniden başlamaya karar verdim renideyim ben de nick : Feelthepain
  • Bir yardımsever, setlere bu şekilde özellik basmayı biraz detaylı açıklayabilir mi?

[
  • Şimdi buradaki adam 3 tane fusion stone alıp(üçüde aynı özelliklere sahip olacak) Stamina 1,Flame 1,Mist 1 bu üç taşı kolayca bulabilirsin ama tavsiyem özellik basarken 2 özellikli taşlardan bulmaya çalışman olacak Stamina 1,Flame 1 gibi.Sonra bu taşların her birini kullanmak istediğin özellikteki eşya ile birleştiriyorsun mesela sadece Eruption VII özelliğine sahip bir eşyanı fusion stonelardan biri ile birleştiriyorsun,elinde Stamina 1,Flame 1,Mist 1 ve Eruption VII özellikli 1 tane mana stone tier 3/4 (birleştiridiğin eşyanın tier ı hangisiyse) oluyor.Aynı işlemleri öbür 2 fusion stone içinde yapıp 3 adet mana stone elde ediyorsun.Sonra elde ettiğin 3 mana stone ilede özellik eklemek istediğin eşyayı(eşyanın hiçbir özelliği olmaması gerekli ki eklediklerin geçerli olsun) birleştiriyorsun.Bu şekilde toplam 6 tane özellik (stat) ekleyebilirsin en fazla,aynı özellik bir daha eklenemeyeceği için Stamina 1,Flame 1,Mist 1 bir kez yazılacak,ve sarı özellikleri eklemiş olacaksın.

Eğer bu yeşil özellikler olmasın hepsinin sarı eklemek istiyorum dersen purrifed fusion stone(item shoptaki) kullanman gerekiyor.Yinede tam anlamak için 1-2 uyduruk eşya ile deneme yap derim sistemi daha iyi anlamak için.

• hayatımda gördügüm en dakdik en basit oyunlardan birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psc3

hayatımda gördügüm en dakdik en basit oyunlardan birisi.

Bunu yazan kişinin loong oynaması ironik değilde nedir
  • dostum soyle bir söz vardır zevkler ve renkler Tartışılmaz diye tamam? Oyunu sevmedim sevmek zorunda değilim Post kasma boşuna
  • Sana kendi yazdığın bir cümleyi alıntı yaparak(oyun isimlerini değiştirip) cevap veriyorum o zaman
    quote:

OYunu yeterince Kötülediyseniz,Hadi Loong konusuna by by.

Ve haklısın neden muhatap olup cevap veriyorum ki,neyse bu son olsun..
  • oyunu neden kötü bulduğumu soylersen. + sistemi olan hic bir oyuna sıcak bakmamşımdır ve pvp si kotü geldi
    Ayrıca azıcık daha göze hoş gelen skill efekleriyle pvp si ve arayüzü değişmesiyle Nasıl Olur bilemem.
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.