Şimdi Ara

Runes of Magic (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.866
Cevap
6
Favori
170.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben en serverinde de oynamak istiyorum biri bana yardım edebilir mi hiçbir bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verbolive -- 1 Ağustos 2013; 18:54:57 >
  • Türkiye sunucusu kapanıyormuş galiba.
  • O değilde, şu iki ay içerisinde toplam 3-5 oyuna baktım ve hepsi kapanıyor.
    RaiderZ, SUN, ROM yakında Allods kapanabilir.
    Bunlar yüzünden WoW-LoL harici bir şey oynayamıyorum lan her şey kapanacak gibi geliyor
  • Hortlatıyorum. 2-3 yıl önce ne oynardım bu oyunu 24 saat başından kalkmıyordum. Aradan baya geçti o sıralar da arada bir tekrar bakıyordum oyuna kopmamıştım tam.Sonra AeriaGames'e geçti ve oyun bitti. Oyunu oynayan kalmamıştı kimse yüzüne bakmıyordu. Şu an GameForge'a geçmiş ve hala da yüzüne bakan yok. Ortamı görmek için indirdim Varanas'ta tek kişiyim Online değil Offline olmuş oyun bildiğin. Anlamadığım şey oyun neden kapanmıyor. Oyuncusuz oyun mu olur ya dandik metin2 pvp serverlerinin bile daha fazla oynayanı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DeathMark- -- 22 Ocak 2014; 19:39:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

Hortlatıyorum. 2-3 yıl önce ne oynardım bu oyunu 24 saat başından kalkmıyordum. Aradan baya geçti o sıralar da arada bir tekrar bakıyordum oyuna kopmamıştım tam.Sonra AeriaGames'e geçti ve oyun bitti. Oyunu oynayan kalmamıştı kimse yüzüne bakmıyordu. Şu an GameForge'a geçmiş ve hala da yüzüne bakan yok. Ortamı görmek için indirdim Varanas'ta tek kişiyim Online değil Offline olmuş oyun bildiğin. Anlamadığım şey oyun neden kapanmıyor. Oyuncusuz oyun mu olur ya dandik metin2 pvp serverlerinin bile daha fazla oynayanı var.

Konuya 2014 tarihli bir cvp gördüm sevinçten geberdim :) Bende okuldan sonra kpss kasıyorum ama stres atcak birşeyler aradı bünye Runes of magicin yeri bende ayrıdır sonsuz maceradan sonra tahmin edip aeria ya gecmedim ve sonsuz macera dahi kapanmadan US serverina geçmiştim dün girdim yeniden başlamak için fakat oyun bomboş tek olmakta umrumda değil fakat emek vermek istemiyorum kapanacak bir oyuna :) US serveri hakkında bilgi sahibi olan varmı ortalama güncel oyuncu potansiyeli vs. Ben bunları yazarken gameforge AION inmekte oyunsuz zaman geçiremiyorum :) wow bile sıktı oyuncu olsaydı US ta muhteşem olacaktı...

• quote:

Orijinalden alıntı: AlgorithmX

quote:

Hortlatıyorum. 2-3 yıl önce ne oynardım bu oyunu 24 saat başından kalkmıyordum. Aradan baya geçti o sıralar da arada bir tekrar bakıyordum oyuna kopmamıştım tam.Sonra AeriaGames'e geçti ve oyun bitti. Oyunu oynayan kalmamıştı kimse yüzüne bakmıyordu. Şu an GameForge'a geçmiş ve hala da yüzüne bakan yok. Ortamı görmek için indirdim Varanas'ta tek kişiyim Online değil Offline olmuş oyun bildiğin. Anlamadığım şey oyun neden kapanmıyor. Oyuncusuz oyun mu olur ya dandik metin2 pvp serverlerinin bile daha fazla oynayanı var.

Konuya 2014 tarihli bir cvp gördüm sevinçten geberdim :) Bende okuldan sonra kpss kasıyorum ama stres atcak birşeyler aradı bünye Runes of magicin yeri bende ayrıdır sonsuz maceradan sonra tahmin edip aeria ya gecmedim ve sonsuz macera dahi kapanmadan US serverina geçmiştim dün girdim yeniden başlamak için fakat oyun bomboş tek olmakta umrumda değil fakat emek vermek istemiyorum kapanacak bir oyuna :) US serveri hakkında bilgi sahibi olan varmı ortalama güncel oyuncu potansiyeli vs. Ben bunları yazarken gameforge AION inmekte oyunsuz zaman geçiremiyorum :) wow bile sıktı oyuncu olsaydı US ta muhteşem olacaktı...

Aynen kardeşim oyun bitmiş şu an keşke player olsa da oynasak.

• Heyt be eski günler neydi öyle Acemilik dönemlerimi Ecel de geçirmiştim Sonra Soulsociety ye girdim daha yeni açıldığında orda baya oynamıştım yeni server açılmıştı battalmıydı neydi ordada Nomercy birliğine girmiştim Oyunu 2 sene kadar oynadım baya iyiydi ortam vardı sohbet vardı seviyeli. güzel günlerdi ama geride kaldı
  • Oynayan kaldımı beyler.?
  • Uplayalım bakalım oyun öldümü harbiden la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

Oynayan kaldımı beyler.?

kalmadi galiba :D
  • Şuan rift gibi alternatifler varken bu oyunu kim neden oynasın
  • Oynayın işte ne güzel oyun neden oynamıyorsunuz neden kimse oynamıyor nedeeeeeeeeeeeeen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DeathMark- -- 12 Kasım 2014; 14:26:27 >
  • bugün tekrardan başladım
  • Up Siochian'a bekleriz.
  • quote:

Up Siochian'a bekleriz.

Kac tane server var en yoğun olanı hangisi başlamayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveStorm-TR

quote:

Up Siochian'a bekleriz.

Kac tane server var en yoğun olanı hangisi başlamayı düşünüyorum

22 server var en yoğunlarından biri olan Siochian'da başlayabilirsin ama fazla player bekleme oyunu oynayan kişi sayısı az.
  • madem hortlamış bende nomercy ve soulsociety klanlarında oynadım ozamanlar oynadığım vakit geçirdiğim en güzel oyundu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peroxide -- 1 Aralık 2014; 22:48:54 >
  • Runes of Magic EU serverına 7.dil olarak Türkçeyi getireceklermiş. Forumda anket açacaklarmış yoğun ilgi olursa EU serverlarının yanına Türkiye serverı açacaklarmış (tamamen sıfırdan türkiye serverı değil eu da). 4 sene önceki guildimizi tekrar toparlıyoruz SoulSociety

Runes of Magic
  • 8k each dia seller varsa gelirim :)
  • hayırdır bırader sen kimsinde soulu sahiplenip tekrardan topluyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.