Şimdi Ara

Runes of Magic Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir donanım haber kullanıcısıyım. Oldukça yararlı bir kaynak imiş. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.. Neyse konuyu çok fazla dağıtmak istemiyorum.

Bir süredir Runes of Magic oynamaktayım. Oyuna TR serverında başlasamda, malesef bitmek tükenmek bilmeyen server sorunlarına birde yöneticilerin lakaytlığı ve oyuncularını umursamaması eklenince oyunu EU serverında oynamaya karar verdim ve inanılmaz mutluyum. Herşey çok güzel ve çok eğlenceli gerçekten oyunun hakkını veriyor adamlar.. Özellikle stresli bir iş gününün ardından keyifle oynayıp stres atabiliyorum..

Velhasıl oyunun mübtelası olduğumu söyleyebilirim. Eminim ki, bu forumda da bir çok runes of magic hayranı mevcuttur. Demem o ki, bu oyuna özel bir bölüm açmak çok doğru bir hareket olacaktır.

Öncelikle neden oyuna özel bir bölüm yok? (oynayanı seveni çok fazla bir oyun. 2009 un en iyi çıkış yapan oyunu. En iyi MMORPG oyunu... bunlar benim söylemlerim değil) Bu bölümü açtırmak için ne yapmak gerekli? Son olarakta siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Oyun kendisine bir bölüm açtıracak kadar başarılı bir RPG oyunu değil mi?

Teşekkürler..

• quote:

b] En iyi MMORPG oyunu

Uçmasınlar...C9'u gör sonra konuş derimTabii c9 aksiyon türünede giriyor biraz ama neyse.Runes of magic hakkında bölüm yapılması güzel olur bencede.
  • Pardon yanlış yazdım.. En iyi Free2Play yada en iyi bedava MMO gibi sıfatları var oyunun..

WoW a en yaklaşan oyun. Kısa bir sürede 2 milyondan fazla oyuncusu oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarikvarol

Pardon yanlış yazdım.. En iyi Free2Play yada en iyi bedava MMO gibi sıfatları var oyunun..

WoW a en yaklaşan oyun. Kısa bir sürede 2 milyondan fazla oyuncusu oldu..

Battıkça batıyorsun. Aion'un sırf pre orderi 2milyon sattı. F2P desen bile romdan daha iyi oyunlar var.
  • bunları ben söylemiyorum.. birkaç büyük oyun sitesinin (ign yada gamespot felan gibi) hazırladığı 2009 un en iyi oyunlarını inceleyiniz
  • Adam 2 milyon sattı demiyoki.2milyon oyuncusu var diyo.Ayrıca wowa en yaklaşan oyundur demiş doğrudur..Skiller,grafikler.
  • Evet nedense son 1-2 gündür forumda kim mesaj yazsa nereden laf sokarım diye düşünüyorsunuz.Adam iyi niyetle şuraya birşeyler yazıyor.Sizi ilgilendirmiyorsa yorum yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitiveday

Adam 2 milyon sattı demiyoki.2milyon oyuncusu var diyo.Ayrıca wowa en yaklaşan oyundur demiş doğrudur..Skiller,grafikler.

Oynamadınız sanırım 2 oyundan birini? Ayrıca ne farkı var satmakla oyuncuya sahip olmanın? Teki F2P(herkes oynayabilir) teki P2P(herkes oynayamaz)
    Edit : Ayrıca runes of magic bölümü açılmaz. DH de fazla oynayanı yok çünkü. Topic sayfasının fazla olduğuna bakmayın. Çoğu kişi yeni oyunları görünce bıraktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 5 Şubat 2010; 19:24:32 >
  • Oooo oyunu mesih yaptığınız.Oyunu türk serverini salla zaten tek ırk var insan pk yok... Oyun kasmalık kastıktan snora ne yapçaksınız, son lwl ulaşınca....
  • bende rom a yeni başladım eu serverindayım en yeni açılan alman serveri , yardım edebilicek olan varsa sevinirim daha tam kavrayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Evet nedense son 1-2 gündür forumda kim mesaj yazsa nereden laf sokarım diye düşünüyorsunuz.Adam iyi niyetle şuraya birşeyler yazıyor.Sizi ilgilendirmiyorsa yorum yapmayın.

Gerçekten ya.İnsan mesaj yazarken yazdığı mesaja 4-5 kere bakmak zorunda kalıyor ki bazı insanlar kendince iğneleyici yorumlar yazmasın.Sanki gelmiş burada RoM en güzel oyun diyor.Tamam bende AoC en güzel oyun diyorum,bir diyeceği olan var mı? İnsanlar kendi fikirlerini belirtemez oldu,bazıları şu tartışma olayını farklı algılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shirt

Oooo oyunu mesih yaptığınız.Oyunu türk serverini salla zaten tek ırk var insan pk yok... Oyun kasmalık kastıktan snora ne yapçaksınız, son lwl ulaşınca....

Ben 50/50 yim ama hala yapıcak şeyler bulabiliyorum
  • Evet wowa en cok yaklaşan oyundur doğrudur. Bakınız..

Runes of Magic ...................|
    World of Warcraft ..............................................................................|

Bu şekil :)

Oyunun wowa yaklaştığını aylık 12$ veremeyen kişilerin attığı oylarla ölçemezin.MMORPG.com a gir bak.Atlantica wowdan daha çok oy almış.MMOSite a da girebilirsin orda da öyle.Ama gerçek ne yazıkki öyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 7 Şubat 2010; 14:13:02 >
  • Arkadaşlar, burada RoM iyimidir kötümüdür onu tartışmak istemiyorum. Farkında iseniz sataşmalara ve saldırılara cevap bile vermedim. Şu kaçınılmaz ki, Runes of Magic gerçekten kısa bir dönemde büyük bir oyuncu kitlesine ulaştı. Bunu kimse inkar edemez. Sizler oyunu beğenmiyor olabilirsiniz. Çok daha keyifli f2p mantığı ile sunulan oyunları biliyor olabilirsiniz.. Ben burada sadece kendi oynadığım oyun için bölüm açılmasını istedim. Sizler daha iyi oyunları biliyorsanız onlarında bölümü açılsın (tabii ne kadar türk oynuyor o oyunları önce onu düşünmek lazım.)

Runes of Magic, Türkiye'de inanılmaz reklam ağı sayesinde bir anda bir çok oyunsevere hitap etmeye başladı. Bu anlamda kendisine özgü bir bölüm açmanın uygun olacağı inancındayım halen..

Birtane daha
    http://haber.ekolay.net/Haber/9/683704/runes+of+magic+2009un+en+iyi+cikis+yapan+mmo+oyunu+secildi.aspx

Saygılar !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: tarikvarol

Arkadaşlar, burada RoM iyimidir kötümüdür onu tartışmak istemiyorum. Farkında iseniz sataşmalara ve saldırılara cevap bile vermedim. Şu kaçınılmaz ki, Runes of Magic gerçekten kısa bir dönemde büyük bir oyuncu kitlesine ulaştı. Bunu kimse inkar edemez. Sizler oyunu beğenmiyor olabilirsiniz. Çok daha keyifli f2p mantığı ile sunulan oyunları biliyor olabilirsiniz.. Ben burada sadece kendi oynadığım oyun için bölüm açılmasını istedim. Sizler daha iyi oyunları biliyorsanız onlarında bölümü açılsın (tabii ne kadar türk oynuyor o oyunları önce onu düşünmek lazım.)

Runes of Magic, Türkiye'de inanılmaz reklam ağı sayesinde bir anda bir çok oyunsevere hitap etmeye başladı. Bu anlamda kendisine özgü bir bölüm açmanın uygun olacağı inancındayım halen..

Birtane daha
    http://haber.ekolay.net/Haber/9/683704/runes+of+magic+2009un+en+iyi+cikis+yapan+mmo+oyunu+secildi.aspx

Saygılar !!!

Warhammer Online bölümü var,konular 1 sayfayı geçmiyor! RoM gerçekten iyi bir oyun,üstünde çok uğraşılmış.Bölümü açılmalı,hele Warhammer Online için bir bölüm açılıp konular 1 sayfayı bile geçmiyorsa,RoM bölümünün açılması için bir sakınca yok bence.

• Bu durum için adminler veya bu bölüm modlarına başvurabilirsin, eğer bu oyun için dhde gelişme varsa açılabilir.
  • arkadaşlar öncelikle şunu söyliyeyim, tr sürümünü kesinlikle indirmeyin. çünkü bu kadar reklamını yapan adamlar ilgilenmiyorlar. günleridir süren luncher ekranındaki sorunlar çözülemedi ve adminler cevap vermeye tenezzül bile etmiyorlar. boşuna indirdik yani. belki beta sürümünden kaynaklanıyor dicem ama betada sorunlar dile getirilir ve hemen düzelir, fakat burada sorunlar kalıcı. bu yüzdende oyunu sildim. daha sonra orjinal sitesinden indirip denedim. belki wow clonu ama güzel. sitesine baktığınızda, zaten yapımcıların oyunun geliştirmesi hakkında çok çalıştıkları belli. curse.com'un database ve addon desteği vermeside çok güzel. bunun dışında arkadaş bence güzel bir başlık açmış fakat altındaki saçma sapan eleştiriler konuyu saptırmış. eleştiri yapılırken önce karşı taraftakinin ne dediğini tam olarak anlayın ondan sonra cevap verin. oyunun sevip sevmemek sizin elinizde ama mantıklı eleştiriler yapınki bizde sizi dinleyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: corrie

arkadaşlar öncelikle şunu söyliyeyim, tr sürümünü kesinlikle indirmeyin. çünkü bu kadar reklamını yapan adamlar ilgilenmiyorlar. günleridir süren luncher ekranındaki sorunlar çözülemedi ve adminler cevap vermeye tenezzül bile etmiyorlar. boşuna indirdik yani. belki beta sürümünden kaynaklanıyor dicem ama betada sorunlar dile getirilir ve hemen düzelir, fakat burada sorunlar kalıcı. bu yüzdende oyunu sildim. daha sonra orjinal sitesinden indirip denedim. belki wow clonu ama güzel. sitesine baktığınızda, zaten yapımcıların oyunun geliştirmesi hakkında çok çalıştıkları belli. curse.com'un database ve addon desteği vermeside çok güzel. bunun dışında arkadaş bence güzel bir başlık açmış fakat altındaki saçma sapan eleştiriler konuyu saptırmış. eleştiri yapılırken önce karşı taraftakinin ne dediğini tam olarak anlayın ondan sonra cevap verin. oyunun sevip sevmemek sizin elinizde ama mantıklı eleştiriler yapınki bizde sizi dinleyelim.

Kesinlikle katılıyorum. Bende oyuna TR serverında başlayıp yöneticilerin ilgisizliği nedeni ile bıraktım orayı. Şimdi EU da gerçekten hoş vakit geçirebiliyorum ;) Bir iki gün server ile ilgili bir sorun yaşadık. Oyuna giremedik. Sadece iki gün onunda sürekli değil oyuna bazen bağlanabildik.. ve üçüncü gün düzeldi herşey normale döndü.. ardından iki günlük bakımlar nedeni ile üzgünüz diyerek eşya pazarından item almak için iki tane gift code yolladılar :D
    Gerçekten her haftasonu İtem Shop ta eventler oluyor.. Elmas fiyatları düşüyor haftasonuna özgü itemler ekneliyor falan.. Ayrıca oyunda bir pazar sistemi oluşmuş TR deki durum yok..

Halen char kasıyorum bir iki ay oldu EU ya geçeli. İş nedeni ile çok fazla oynayamıyorum tabii :) ama 53/45 char ım var şu anda.. mage/priest 9.3k HP si ve 5,5k m.attack ı var charın.. tabii 55 olunca daha düzgün olacak char..

Neyse, kısacası oyun oldukça güzel.. Güzel ama EU serverında güzel..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.