Şimdi Ara

runescape

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam runescape diye bir oyun var.Grafiği iyi olmasada bence eğlenceli bir oyun.Oyunda level atliyarak ilerliyosun.Değişik meslekler var mesela fishing,demircilik,odunculuk vb.görevler var görev yaptikca quest point kazaniyosun.oyunu oynamak için üyeliginiz olması gerekiyo.üye olurken 12 yaşın altında demiyin yoksa sizi kaydetmez. oyun indirmeden oynanıyo.www.runescape.com adresinden oyunu oynıyabilirsiniz.
    benim oyundaki levelim:64
    param :91k:91000 coins
    oyundaki adamımın ismi:em 1999 em
    oyunla ilgili herşeyi sorabilirsiniz

• verildi arama düğmesini kullan
  • @runescapekrali

64 Levelsin , 91K var değilmi.

Ben 52 Levelim , 398K var , full rune , full adamant gold-trimmed setim var.Bence daha çok çalışmalısın.
  • kardes sen parayi nasıl yapiyosun ben big bones ve lobs satiyom.
  • @runescapekrali

Bende big bones ve limpvurt root satıyorum ama trade ile degil grand exhange e gidip ordan satıyorum.

Big Bones:400Coin Grand Exchange'de.
    Limpvurt Root:500Coin olması gerek ama fiyatı yükseltebiliyorsun 600 a kadar çıkıyor.

Ama bazen satılmıyor en fazla 2 gün uzuyor.Satılınca Bankadan gidip paranı alıyorsun.Ben Böyle Kazanıyorum.

Yada gidip balık tutarım yada lobster farketmez giderim wilderness in kapısına satarım alan çok oluyor haliyle.
  • cok saol ama big bones toplamak cok zor. sen big bonesi nerden topluyon
  • willdernes neresi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Pvp
    3 ay önce açıldı
    Metin2 pvp serverler
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Big Bones'i Hill Giant öldürerek topluyorum.Hill Giant'lardan düşüyor Big Bones ler.

Willderness herkezin savaştığı yer.
  • saol
  • Önemli değil.
  • bildiginiz hızlı para kazanma yöntemi varmi. biloyosanız noolur söyleyin cok fakirim 90k var 144 k lik rune plate legs (t) alcam.
  • limpvurt root?nedir neyden cikar kaca gider....
  • @runescapekrali

şuan sen ne giyiyorsun eger çok fakirsen sakına sakın rune (t) yada (g) alma benden tavsiye çok istiyorsan al.

limpvurt root Hill Giant lardan çıkar.500-600 coin arası gider.

beni eklersin " killanddead1 "
  • sende beni ekle em 1999 em
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 19 Şubat 2008; 15:30:13 >
  • rune kite(h5)i bana kac paraya satarsınız
  • biri oyunu acıklasın ... :S
  • Valla açıklasın yaw iyi olur merak ettim
  • @The_mAnyaCK @İnfotec

www.runescape.com girin arkadaşlar ordan üyelik alırsanız ama sakın 12 yaşın altındayım diye seçmeyin yaşınızı üye olamassınız üye olduktan sonra girin play a ordan bakın güzelmi kötümü karar verin

Birde Runescape de Klan Kurdum Gelmek isteyenler söylesin ve World 29 a yada 30 a girsin(genelikle 29 dayım).Gelenlerin sırasına göre rütbe verilecektir haberiniz olsun.

Klana girmek için kırmızı bir yüz var onun yanında iki yüz var ona tıklayınız join chat e tıklayıp killanddead1 yazınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hail Hydra -- 20 Şubat 2008; 15:40:19 >

• ben gelirim kanki crz30 29 damı takılıon
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.