Şimdi Ara

Runtime error hatası !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu öncedende acmıstım. bir soru sormustum tam o soruya cvp alckken adminler konuyu kapatmış.ayıp kardeşim işler çözüm noktasına gelmişken niye kapıyosunuz ? ben sorunu çözünce oraya sorunu çözdüm diyip yazcaktım sonra kilitler wea konuyu kapatırdınız!! yaptınız hic mantıklı deil !! vc setup indirdim .silkroadu d ye yükledim. vc setupu d yemi yüklim c yemi ? gerçi böle adminler varken bu soruya cvp alcak kadar bu konunun açık kalacağını zannetmiyorum .... !!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Turkishdevil

Konuyu öncedende acmıstım. bir soru sormustum tam o soruya cvp alckken adminler konuyu kapatmış.ayıp kardeşim işler çözüm noktasına gelmişken niye kapıyosunuz ? ben sorunu çözünce oraya sorunu çözdüm diyip yazcaktım sonra kilitler wea konuyu kapatırdınız!! yaptınız hic mantıklı deil !! vc setup indirdim .silkroadu d ye yükledim. vc setupu d yemi yüklim c yemi ? gerçi böle adminler varken bu soruya cvp alcak kadar bu konunun açık kalacağını zannetmiyorum .... !!!!!!

İlk önce silkroadı sistemden kaldır eğer eklentiyi indirdiysen.Sonra eklentiyi çalıştır.Eklenti setup olmadığı için C'ye yada D'ye kurmana gerek yok.
    Eklentiyi çalıştır o kendini update etmeye başlar zaten kendiliğinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrkN... -- 7 Haziran 2009; 14:42:31 >

• Cevabı üst konuda mevcut oldugu için silindi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL

Cevabı üst konuda mevcut oldugu için silindi.

Üst konudaki yöntemleri yapınca bu hata geçmiyor.Bu hatayı ben kendimde aldığımda üst konuda yazan herşeyi en az 10 kere yapmışımdır.Ama yazanları yapmama rağmen bu hata geçmedi.Bende en sonunda ufak bi araştırma yaptım ve bu çözümü buldum.Sorunu %100 çözüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Checking Media Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.