arkadaşlar bana RunUO nun Gm komutları lazım nereden bulabilirim acabaa?? lütfen acil yardım
[help yazarak oyunda komutlarını gorebılırsın yada Runuo Dosyalarının Icınde Docs klasoru vardır ıcıne gır orada commands.html dosyasini ac komutlar elının altında
eğer kendi evinde açıosan belli başlı komutları söyliyim sana ama 1 2 senedir oynamıorum yanlış olabilir hata varsa düzeltin: [add ekleme [add skeleton gibi [who online listesi [admin admin girişi [move harekt ettirme [m tele ışınlanma - [tele tek haklı ışınlanma [hide - görünmes [unhide - görünür [kill - yere serer [props - infoyu açar [set komutlarına gelelim bunlar baya uzun aslında bunlar propstaki özelliklerin komutla deiştirilmesi anlamına gelir he bide unutmadan bi komutun başına area koyarsan örn: [area set movable false o iki tık verir sana orda bi kare oluşturursun içindekileri etkiler bu olay aklında bulunsun [set movable false/true [set ..... yani o kdr çk ki hatırlayamadım hoşgörüver propsu aç zaten ordan bak ordaki bi bilgiyi kısa yolla deiştirmek için [set bilgiadi deiştirilcekdeğer yaz yeterli tabi değiştirilcek değer o bilgiye uygun olmali umarım yardm etmişimdir kolay gelsin