Şimdi Ara

Rurouni Kenshin (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
643
Cevap
9
Favori
25.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dergul

manga cepheside boş durmuyor. rurouni kenshin - kinema-ban isimli yeni bir uyarlama çıkartmışlar. bu live action ile bağlantılı olabilir.

http://www.mangahere.com/manga/rurouni_kenshin_kinema_ban/c001/

yenı serı dıyorlardı bu o mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73EC99CC3

quote:

manga cepheside boş durmuyor. rurouni kenshin - kinema-ban isimli yeni bir uyarlama çıkartmışlar. bu live action ile bağlantılı olabilir.

http://www.mangahere.com/manga/rurouni_kenshin_kinema_ban/c001/

yenı serı dıyorlardı bu o mu ?

Alıntıları Göster
    emin değilim, olayları akışı ve karakterlerin yerleri değiştirilerek, yeni bir hikaye çıkarmışlar gibi görünüyor. bir nevi bir yemeğin ısıtılıp, önüne konması olmuş. bu yüzden filmle bağlantılı olduğunu düşünüyorum.

• quote:

emin değilim, olayları akışı ve karakterlerin yerleri değiştirilerek, yeni bir hikaye çıkarmışlar gibi görünüyor. bir nevi bir yemeğin ısıtılıp, önüne konması olmuş. bu yüzden filmle bağlantılı olduğunu düşünüyorum.

son ovanın 2. bolumunu beklıyorum bende ılk bolumde baya kalıtelı cızımler vardı ama bazı yerler degısmıstı

ornegın kenshıne kılıcı japon katanası dıye atıyorlardı normalde ovada bakıp sakabato oldugunu gorunce verıyorlar bu tadını kacırmıs bıraz oldurdugunu sanıp sonra fark etmelıydı kılıcı ovada once bakıp saldırdı

• Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Rurouni Kenshin'in filmi konusu, sinema bölümüne açılmayı veya yansıtılmayı hak ediyor bence.

Türkiyede yayınlanacagını sanmıyorum ben.

Ben de sanmıyorum ama olsun; sonuçta film mi film, bitti. Zaten çoğumuz indirip izleyeceğiz. Türkiye'de gösterime girmeyip de konusu açılan birçok film oldu, üstelik "Gösterime girmeyecekse konuyu açmayın" diye de bir kural yok.

Fragmanı yayınlansın acarız hocam

Bu fragman sayılmıyor mu yahu

Trailer bu fark var dıyebılıyorum ben. fılmbolumu ıle pek ılgılenmedıgım ıcın bılen bırılerıne danısıp acabılırım konuyu

Trailer fragmanın ecnebicesi Konuyu ben de açardım da animesever birinin daha ilgili ve özenli davranacağı düşüncesindeyim o yüzden bu kutsal görevi sizlere bırakıyorum. Sinema filme aç konuyu, IMDB kodu içine IMDB linkini yapıştır, filmin konusunu yaz-yapıştır bu fragmanı da yapıştır oraya hatta buradaki linki de konuya yapıştır belki filmi görünce animeyi izlemek isteyen de olur, bu konuya dalar. Ve bitti bu kadar. Ara ara bir güncellik olursa sen veya başkası yukarı çeker zaten konuyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Mayıs 2012; 20:05:51 >

• Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Rurouni Kenshin'in filmi konusu, sinema bölümüne açılmayı veya yansıtılmayı hak ediyor bence.

Türkiyede yayınlanacagını sanmıyorum ben.

Ben de sanmıyorum ama olsun; sonuçta film mi film, bitti. Zaten çoğumuz indirip izleyeceğiz. Türkiye'de gösterime girmeyip de konusu açılan birçok film oldu, üstelik "Gösterime girmeyecekse konuyu açmayın" diye de bir kural yok.

Fragmanı yayınlansın acarız hocam

Bu fragman sayılmıyor mu yahu

Trailer bu fark var dıyebılıyorum ben. fılmbolumu ıle pek ılgılenmedıgım ıcın bılen bırılerıne danısıp acabılırım konuyu

Trailer fragmanın ecnebicesi Konuyu ben de açardım da animesever birinin daha ilgili ve özenli davranacağı düşüncesindeyim o yüzden bu kutsal görevi sizlere bırakıyorum. Sinema filme aç konuyu, IMDB kodu içine IMDB linkini yapıştır, filmin konusunu yaz-yapıştır bu fragmanı da yapıştır oraya hatta buradaki linki de konuya yapıştır belki filmi görünce animeyi izlemek isteyen de olur, bu konuya dalar. Ve bitti bu kadar. Ara ara bir güncellik olursa sen veya başkası yukarı çeker zaten konuyu.

bırazdaha zaman gecsın benım acmam daha ıyı olur ılgılenırım baya ama fılmle ılgılı cok kısıtlı bılgı var suan ıcın

• Yeni başladım, çok iyi ilerliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Yeni başladım, çok iyi ilerliyor

Unutulmaz anime
  • quote:

Orijinalden alıntı: FFAKO

biraz geç oluyor ama gruba benide ekler misiniz?

Alıntıları Göster
    arkadaslar shin kyoto hen ovasının 2.part ı Hikari No Saezuri yayınlanmıstır ıyı seyırler.
  • quote:

arkadaslar shin kyoto hen ovasının 2.part ı Hikari No Saezuri yayınlanmıstır ıyı seyırler.

Ne zamandır bekliyordum, sevindim açıkçası.
  • quote:

Ohhhhh be sonunda.
  • quote:

quote:

Ohhhhh be sonunda.

Alıntıları Göster
    şahsen izlediğim en iyi anıme dir kendısı herkese oneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

şahsen izlediğim en iyi anıme dir kendısı herkese oneririm

Alıntıları Göster
    Shin Kyoto Hen hakkındakı goruslerım.

serı yenıden cızıldı guncel anımelerı katlıyacak bı yapısı oldugunu gene gorduk karakterlerın her bırı zaten baslı basına bı efsane konu butunlugunun kısaltılıp yenıden kurgulanmasını beklemıyordum ama hosuma gıttı s.makatonun kenshı ıle olan son dovusundekı sahne cok garıbıme gıttı olus bıcımı baya vahset verıcı yapmıslar begendım

• quote:

dostum ben seriyi bitirdim fakat ovaları ızlemedım yarım yamalak ızledım bir kaçını . Bu yeni çıkan ova 2. kısım demişsin 1. ve 2. kısımlarının linklerini verebilir misin ? Torrent olur direk izlemek ıcın olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

dostum ben seriyi bitirdim fakat ovaları ızlemedım yarım yamalak ızledım bir kaçını . Bu yeni çıkan ova 2. kısım demişsin 1. ve 2. kısımlarının linklerini verebilir misin ? Torrent olur direk izlemek ıcın olur

pm yolladım
  • quote:

quote:

quote:

pm yolladım

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FFAKO

biraz geç oluyor ama gruba benide ekler misiniz?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar animesi için, 720p kalitesinde bulabileceğim bir site var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahîpkıran

Arkadaşlar animesi için, 720p kalitesinde bulabileceğim bir site var mı?

bakabt
  • quote:

1. ovayı izledim 2. de indi ama altyazı bulamadım . Daha çıkmadı mı altyazı yoksa ben mı bulamadım ?
  • quote:

quote:

1. ovayı izledim 2. de indi ama altyazı bulamadım . Daha çıkmadı mı altyazı yoksa ben mı bulamadım ?

malesef cıkmadı.
  • quote:

quote:

quote:

malesef cıkmadı.

hadi ya , ne zaman çıkartırlar acaba
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.