Şimdi Ara

Rus Büyükelçi’yi öldüren katilin iPhone’u halen açılamadı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
6.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiç inandırıcı değil böyle haberler. Koskoca FBI vs. isteyecek ve Apple karşı koyacak. Biz güvenliyiz, sizi saklarız imajı için hepsi. Çözdüm ben bu durumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Hiç inandırıcı değil böyle haberler. Koskoca FBI vs. isteyecek ve Apple karşı koyacak. Biz güvenliyiz, sizi saklarız imajı için hepsi. Çözdüm ben bu durumu.

CIA ajanları zaten bu firmalarda cirit atıyor. Örneğin Facebook'un gerçek kuruluş hikayesi. İşin Türkçesi kimsenin kimsenin kapısına gitmesine gerek yok. Zaten hepsi aynı yere çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Rus buyukelcisinin sehit edilmesi iki ulke arasindaki iliskileri bozmadi, bozmayacak aksine guclendirecek. Ancak bu isin arkasinda olan kim varsa gun geldiginde hepsinin ipini cekecektir Putin mevkiine bakmadan. Zaten biliyorlar, sadece dogru zamani bekliyorlar. Bu adamlar bu olayi aradan 50 sene gecse unutmazlar buyukelcinin intikami alinana kadar. Telefon acilsa da acilmasa da birsey degismez.

Edit; Herseyden once su adamin buyukelcinin naasinin karsisinda durusuna bakin. Adam sessizce "kanini yerde koymayacagim" diyor.
    Rus Büyükelçi’yi öldüren katilin iPhone’u halen açılamadı

Gerçekten intikam alacağım bakışı var adamda. Lider gibi lider.

Bakın bizimkiler heves etti Rus uçağını vurdu, Rusya şimdiye kadar göstere göstere 10 a yakın askerimizi şehit etti. Peki emri verenlere ne oldu? Davutoğlu gitti, ama BOP projesi kapsamında Erdoğan görevine devam etmek zorunda kaldı. Sonra özür dilediler,fetö yaptı dediler. Yani suçu başkasına atmakta çare buldular. Aynı şeyi büyükelçi olayındada yaptılar.

Hâlâ fetö diyorlar ama gerçek olan akpli polisin büyükelçinin canını aldığı. Ruslarda biliyor dediğiniz gibi sadece zaman bekliyorlar. Yoksa çoktan CB falan demeyip alayını alırlardı. Ordu zaten hiç birşey yapamayacak halde. Karşı koyamazdılar.

• Karamürsel sepetimi sandınız iPhone'nu?

• güzel reklam, kapitalizmde böyle şeyler olmaz, fbi'ya vermemişmiş, abd o şirketi batırır, volkswagen emisyon skandalı boşa çıkmadı, önceleri sanki bilmiyordu abd, konuda da görebileceğiiz üzere kör olmuşları kandırmak için yapılan haber, çoktan telefon incelenmiştir bizimkiler uyuyordur.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.