Şimdi Ara

RUS EDEBİYATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam forumdaşlar. Rus Edebiyatı okumaya hangi sırayla başlamalıyım ve yayınevi önerileriniz nelerdir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İş bankası serisi bu konuda çok iyi. Eser sıralaması da şöyle, mesela Dostoyevski okumaya başlayacaksan ilk yazdığı eserden başlamalı, yazdığı sıraya göre kitapları okumalısın derler. Ben buna pek inanmıyorum, elime geçtiği sırayla okuyorum ama bu sana kalmış. Rus eserleri seviyorum gerçekten, betimleme ve karakter analizi konusunda çok başarılı eserler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heyea'nın dediği gibi İş Bankası'ndan şaşma. Can da olur.
    Bence ill Yeraltından Notlar'ı oku. Dostoyevski'ye bu kitapla girip de sevmeyen görmedim.

• Heyea kullanıcısına yanıt
    Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler değerli yorumlarınız için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gogol'un Palto'su ile başla. Nede olsa herşey oradan başlamış :-)
    Şununla başlanacak diye özel bir sıra yok. Her biri birbirinden güzel çok fazla seçenek var.

Tolstoy, Dostoyevski, Gogol, Turgenyev, Gorki, Çehov, Puşkin ... başta olmak üzere.
  • Rus Edebiyatı tamam da hangi yazar? Hangi dönem? Rus Edebiyatında tek bir yazar yok çokça yazar var ve çoğu da farklı konular ele alıyor. Bazen ortak olarak ele aldıkları eserler olsa da çokça farklılıkları var. Şahsi düşüncem okumak istediğiniz Rus yazarları belirlemeniz,ondan sonra yazarların eserlerinin kronolojik sırayla okumaya başlamanız. Tabi burda hangi yazardan başlamak size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 9 Nisan 2020; 18:25:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rus dili ve edebiyatı
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.