Şimdi Ara

Rusça Nasıl Öğrenirim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rusça acayip zor ya neresi kolay !
  • Rusca cok zor bir dildir arkadaşlar eğer aşırı derece kararlıysanız Türkiye 'de öğrenebilirsiniz

1.5 aydır Rusca dersi alıyorum cok karısık ingilizceye benzemez

Bir de Türkçe bilmeden Rusca öğrenmeye kalkmayın grammeri cok zordur siz Türkçesini anlamadan Ruscasını anlayamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniperci.

Νασιλσιν ?

Bu yunanca.

Alfabeyi öğren gerisi kolay diyen var yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Rusca cok zor bir dildir arkadaşlar eğer aşırı derece kararlıysanız Türkiye 'de öğrenebilirsiniz

Bir de Türkçe bilmeden Rusca öğrenmeye kalkmayın grammeri cok zordur siz Türkçesini anlamadan Ruscasını anlayamazsınız

la olm biz türküz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Otorité

quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

Rusca cok zor bir dildir arkadaşlar eğer aşırı derece kararlıysanız Türkiye 'de öğrenebilirsiniz

la olm biz türküz

Türkçe konuşmak başka şey Türkçe bilmek ayrı şey

• Alfabeyi öğren gerisi kolay diyenler hangi Rusça'dan bahsediyor acaba?

Rusça dilin yapısından dolayı zor bir dildir. Ciddi olarak ilgilenmedikten sonra öğrenmek çok zor. Ben küçük yaşta öğrenmemden dolayı şu an çok zorluk çekmiyorum ama Türkiye'ye geldiğimden beri konuşmadığımdan unutmaya başladım.
  • http://www.netkitap.com/kitap-50-derste-rusca-cdli-peter-norman-natalia-norman-sosyal-yayinlar.htm

bu kitap yardımcı olabilir belki? bugün görmüştüm kitapçıda. alfabeden başlıyor günlük kullanımlarla devam ediyor incelemiştim biraz.

edit: karar verdim yarın alıcam bu kitabı, yararlı olur inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 24 Mart 2011; 23:24:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1989

quote:

Orijinalden alıntı: Sniperci.

Νασιλσιν ?

ιυιλικ πανπα νεδεν υθναν αλφαβεσινι κθλλανιυορσθν

Nasılsın?

İyilik panpa neden yunan alfabesini kullanıyorsun?

Ben de yunan alfabesini çok rahat okuyabiliyorum.
  • ben biliyorum rusça hocam.ulaş bana yardımcı olurum
  • Alfabeyi bir şekilde öğren yoksa ruscayı unut.Bilgisayar alfabesiyle el yazısında yazdığın alfabe de biçin olarak birbirinden farklı.Alfabeyi öğrendikten sonra çekimler isimler fiiller sonrada sıfatları öğren.

Birde çok namkör bir dil 3-5 gün konuşma yazma anında unutmaya başlıyorsun.

BEn iki dönemdir rusca ders alıyorum ilk dönem alfabeyi ve şahısları güç bela öğrendim tabi hem ben üstüne gitmedim hemde akıl almaz bir yoğunluk vardı ilk dönem.Öyle olunca hedefi geçme olarak ayarlamıştım.İkinci dönem biraz daha üstüne düşüyorum epeyde yol aldım ama daha çok var öğrendim dememe.Bu arada rusca dersinden sonra ingilizce dersine girdiğimde anadilim ingilizce gibi hissediyorum.
  • Донские новости Русской Федерации поклонники клуба
  • Aceleye gerek yok yavaştan yavaştan öğrenirsin.

Rusça Nasıl Öğrenirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Донские новости Русской Федерации поклонники клуба

Abi hangi ara öğrendin sen Rusca maşallah

novosti haberler demek Russky federatsii Rus fenedaryonu geri kalanı yok
  • bu arada,

rus hatunların genel düşüncesi, beyaz rusyalılarında dahil türklerin çok tehlikeli olduğu.

al bide burdan yak
  • mike mike öğrenirsin "temel fıkrasıdır "
  • şu anda günlük rus kelimelerini ezber biliyorum. (merhaba, adın ne, ne var) gibi
  • Rusça gramer olarak zor, konuşma olarak basit bir dildir. Eğer ciddi anlamda rusça öğrenmek istiyorsanız mutlaka yerinde öğrenmelisiniz. şuan için Rusya, Ukrayna, belerus gibi ülkelerde dil eğitimleri verilmektedir.

Belarusu önermem köy gibi.. rusya'yı hic önermem ırkclık var ve fiyatlar çok fazla. Şuanda Rusça öğrenebileceğiniz en güzel yer Ukrayna'nın Odessa şehridir. şehir Ukrayna'nın en çok turist alan şehri olduğundan dolayı yabancılara karşı herkes çok daha ılımlı. Ve bu şehirde kolaylıkla insanlar ile sosyalleşebiliyorsunuz. istediğiniz gibi konuşabilirsiniz kimse size birsey demez. Ben odessa'da gece saat 3'te taksi diye sıradan aile arabalarına binip istediğim yere rahatlıkla gidebiliyordum. güzel bir şehir Ukrayna Odessa.

Rusça basit kelimeler ve cümleleri öğrenebilmeniz içinhttp://www.ukraynadarusca.com/rusca-basit-kelimeler-ve-cumleler linkten faydalanabilirsiniz. Ve yinehttp://www.ukraynadarusca.com/fiyatlar buradanda kurs fiyatlarına bakmanızı öneririm çünkü fiyatlar çok uygun ve herkese göre bir konaklama altarnatifleri var.

• Türkiye'deki bütün kızların "arkasını" kaldırdınız sıra Rusya'ya geldi.Yakında Rus kızlarda kezban olacak.Rusya Türkiye'ye savaş açacak.
  • Rusça öğrenmek çok zor değildir. Yeter ki istekli olun ve sıkı çalışın.

1- Rusça ders kitaplarından temin edin. Burada bazı kitaplar var. Fiyatları uygun:
     Rusça Nasıl Öğrenirim.

www.ruscakurs-ruscakursu-ruscakurslari.com/rusca-ders-egitim-kitap-kitabi-kitaplari.html

2- Bilgisayar klavyesi alın. Burada satan bir yer var. Fiyatı uygun:
     Rusça Nasıl Öğrenirim.

www.ruscakurs-ruscakursu-ruscakurslari.com/rusca-klavye-ruscaharfliklavye-satis-satin-alin.html

3- Ders alın. Halk Eğitim Merkezlerinden tutun da dil kursları, özel ders veya yurt dışı eğitim seçeneklerinden size uyanı seçin:

Örneğin şurada saati 30 TL'den hızlandırılmış Türkiye içi illerde kurs var:
    www.ruscakurs-ruscakursu-ruscakurslari.com/rusca-birebir-ozel-ders-dersi-dersleri-kurs-kursu-kurslari.html

Şurada da yurt dışında dil kursları var. 1 aylık için vize yokmuş:
    www.ruscakurs-ruscakursu-ruscakurslari.com/ukrayna-ukrayna-da-ukraynada-odessa-kirim-da-kirimda-yurtdisi-yurtdisinda-rusca-egitim-kurs-ders-ogrenmek-master-doktora-universite.html#odessa-rusca-kursu

4- Mutlaka Türkiye'de ve yurt dışında Ruslarla-Rusça konuşanlarla irtibatta olun. Zaman zaman yurtdışına gidip gelin.

Göreceksiniz Rusça'yı çok hızlıca öğreneceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Донские новости Русской Федерации поклонники клуба

dıbrışka
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.