Şimdi Ara

RUSSELL HOBBS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
6.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Russell Hobbs ile ilgili nette neredeyse bilgi yok bu neden ile konu acma geregi duydum...

Bir ingiliz markasi ama burada birkac urunu Esse'de satiliyor onun disinda hicbiryerde bulamadim. Turkiye sayfalari var ama iletisim kisminda Ingiltere adresi ve telefonlari mevcut... Asagidaki urunleri almak istiyorum tabii bulabilirsem :(

Nereden alabilecegim, fiyat ve performans hakkinda yorumlarinizi rica ediyorum.

http://tr.russellhobbs.com/russell-hobbs-koleksiyonlari/glass-collection/

Saygilarimla,
    Okan

• quote:

Orijinalden alıntı: okanbak

Merhaba,

Russell Hobbs ile ilgili nette neredeyse bilgi yok bu neden ile konu acma geregi duydum...

Bir ingiliz markasi ama burada birkac urunu Esse'de satiliyor onun disinda hicbiryerde bulamadim. Turkiye sayfalari var ama iletisim kisminda Ingiltere adresi ve telefonlari mevcut... Asagidaki urunleri almak istiyorum tabii bulabilirsem :(

Nereden alabilecegim, fiyat ve performans hakkinda yorumlarinizi rica ediyorum.

http://tr.russellhobbs.com/russell-hobbs-koleksiyonlari/glass-collection/

Saygilarimla,
    Okan

Merhaba...Bende evleneceğim için küçük ev aletleri bakıyordum ve Russell Hobbsu buldum...Cottage Floral serisi de benim favorim...Mail attım İngiltereye...Ama çalışan arkadaş sağolsun hiç yardımcı olamadı...Bana en yakın kıbrıs adresi yolladı o da Yunanistana ait kısımda :) Bende sinirlendim ve saydırdım mailde...Dün sitesine baktım Teknosa,Media Markt,YKM,Esse amblemlerini koymuşlar...Belki işine yarar..:)

• Slough S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Ben de aynı durumdayım. İnternette Morhipo ürünlerini satıyor. Sanırım oradan alacağım. Fiyatları da uygun gözüktü.
  • Selamlar

Morhipo'da Russell Hobbs'ların fiyatlarını inceledim. İndirim etiketi yapıştırılan ürünlerin orjinal fiyatları gereğinden fazla şişirilmiş. Oradan alacağın uygun ürün bile mağaza fiyatlarına göre maksimum %5 daha uygun olur ki elektronik grubunda bu riski almaya değmez.

Konuyu daha derinlemesine araştırmanı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.