Şimdi Ara

RUST takım yapmak isteyn 20+ pm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • orta derece bilgim var sürekli oynucak arkaadslar arıyorum her gun 6 gece 1 e kadar oynucak arkdaslar pm atabilirler yas 25 18+ olursa kafa denk veya grup ayak uydururum her turlu muhabete acigim :)

• Klan şeklinde olursa katılmak isterim. Oyunla ilgili sanırsam çok bilgim var desem yeridir. 200 saate doğru gidiyorum oyunda. 3-4 ay önce bırakmıştım, son 110 saattir tekrardan başladım. Finallerden sonra, yani 1-2 hafta sonrasına tekabül ediyor, oyuna klan şeklinde başlamak istiyorum. Normalde 4 kişi team olarak oynuyorduk.
  • mesajım kıvrılsın. serverım vardı kapatmak durumunda kaldım (sürekli gelen güncellemeler sebebiyle pluginlerin güncelleşmesi yetişmiyordu- ayrıca tr serverlarında pinglerin aşırı yüksek olması ve kopmaların yaşanması) OBA server . yakında tekrar açabilirim
    serverdaki bazı özellikler:
    - gezgin silahlı npcler, size ateş edip saldırma özelliğine sahip
    - radyoaktivitenin 30 dakikada 1 10 dakikalığına kapanması
    - pvp leşlerinde ve oynama süresi ile para kazanma ve bu kazanılan parayla blueprint ve silah, cephane gibi eşyaların alınabilmesi
    - anten, radyoaktif bölge güvenli bölge gibi alanlarda ölümsüz eli silahlı, mühümmat, silah , sağlık ekipmanı gibi eşyalar satan npcler(bunlar zaman zaman yanlarına yaklaşan veya saldıran yabani hayvanlara da saldırıp onları öldürürdü)
    - c4 bp sinin kısmen zor yapılması ve lootlardan elde edilmesinin neredeyse imkansız olması sayesinde c4 yağmurundan korunma
    - teleport sistemi
    - arkadaş sistemi
    - resim panolarına istediğiniz bir fotoğrafı koyma
    bu ve daha bir çok güzel özelliği olan bir serverdı umarım yakında tekrar açabilirim.

• kangroo kullanıcısına yanıt
    Kazancı neyden sağlıyordunuz? Sadece gideri mi vardı geliri neydi?
  • Kitmaker kullanıcısına yanıt
    gelirmi? ne geliri gelir ne arar la serverda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.