orta derece bilgim var sürekli oynucak arkaadslar arıyorum her gun 6 gece 1 e kadar oynucak arkdaslar pm atabilirler yas 25 18+ olursa kafa denk veya grup ayak uydururum her turlu muhabete acigim :)
Klan şeklinde olursa katılmak isterim. Oyunla ilgili sanırsam çok bilgim var desem yeridir. 200 saate doğru gidiyorum oyunda. 3-4 ay önce bırakmıştım, son 110 saattir tekrardan başladım. Finallerden sonra, yani 1-2 hafta sonrasına tekabül ediyor, oyuna klan şeklinde başlamak istiyorum. Normalde 4 kişi team olarak oynuyorduk.
mesajım kıvrılsın. serverım vardı kapatmak durumunda kaldım (sürekli gelen güncellemeler sebebiyle pluginlerin güncelleşmesi yetişmiyordu- ayrıca tr serverlarında pinglerin aşırı yüksek olması ve kopmaların yaşanması) OBA server . yakında tekrar açabilirim serverdaki bazı özellikler: - gezgin silahlı npcler, size ateş edip saldırma özelliğine sahip - radyoaktivitenin 30 dakikada 1 10 dakikalığına kapanması - pvp leşlerinde ve oynama süresi ile para kazanma ve bu kazanılan parayla blueprint ve silah, cephane gibi eşyaların alınabilmesi - anten, radyoaktif bölge güvenli bölge gibi alanlarda ölümsüz eli silahlı, mühümmat, silah , sağlık ekipmanı gibi eşyalar satan npcler(bunlar zaman zaman yanlarına yaklaşan veya saldıran yabani hayvanlara da saldırıp onları öldürürdü) - c4 bp sinin kısmen zor yapılması ve lootlardan elde edilmesinin neredeyse imkansız olması sayesinde c4 yağmurundan korunma - teleport sistemi - arkadaş sistemi - resim panolarına istediğiniz bir fotoğrafı koyma bu ve daha bir çok güzel özelliği olan bir serverdı umarım yakında tekrar açabilirim.
kangroo
kullanıcısına yanıt
Kazancı neyden sağlıyordunuz? Sadece gideri mi vardı geliri neydi?