Babam Moskovada yaşıyor ve 1 haftalığına yanına gitmek istiyorum ama babamın dediğine göre vize davetiyesi için başvurduğunda çalıştığın yeri dahi yazman gerekiyormuş ama şuan çalışmıyor kendisi. Nası bir yol izleyebilirim bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Vize kaldırıldı diyecek arkadaşlar olursada, Rusya için sınırlarına girdiğin andan 3 gün içinde ikamet ettiğin adresi beyan etmek gerekiyormuş.
2. AKRABA VE TANIDIK ZİYARETİ VİZESİ
Rusya'daki bir şahıs tarafından davet edilen kişiler, Rusya'da mukim bulunan şahsın Rusya Federasyonu İç İşleri Bakanlığı Pasaport - Vize Şube Müdürlüğüne müracaat edip aldığı resmi davetiyenin aslını ibraz edecekler.
günceldir
Biz gittik,Ne vize gerekiyor ne registration
Vize gerekmiyor.Zaten hangi ülkeye gidersen git aynı kural geçerli.En yakında polis,yabancı şube, bildirilmesi gerekiyor.Kaldığın hotel veya ziyaretçin bunu halleder.Kolay bir işlem.Bir pasaportun varsa atla uçağa git hemen.
quote:
Orijinalden alıntı: genixalfa
Vize gerekmiyor.Zaten hangi ülkeye gidersen git aynı kural geçerli.En yakında polis,yabancı şube, bildirilmesi gerekiyor.Kaldığın hotel veya ziyaretçin bunu halleder.Kolay bir işlem.Bir pasaportun varsa atla uçağa git hemen.
Bunlar zaten genel bilgiler, benim cevap aradığım kişiler rusyada yaşayan türkler, turist olarak gittiğinizden yüzeysel olarak bilgi sahibisiniz. Ama bide olayın iç yüzü var.
Gittim 3 ay kaldım orada .Şirket vizesi ile gittim.Diğer türlü giden türkler vize almadan gidenlerle konuştum.Sıkıntı yok .Olayın iç yüzü derken neyi kast ediyorsun anlamadım.Sadece birini geri çevirdiler oda pasoportu yırtılmış okunmuyormuş.Diğer türlü birşey sormuyorlar gelişte.Dönerken şüphe ederlerse arama yapıyorlar.Para kaçakçısı çok oluyormuş ondan.Bana sordu polisin biri.Yanında kaç para var falan filan diye.sonra birşey yapmadı.Turist olarak gitmedim,davet usulü ile gittim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme