Şimdi Ara

.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rusya karlı olacağından Subaru forester yada performans olarak subaru impreza wrx Stı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 5 Kasım 2015; 14:25:41 >
  • Valla Ferrari F430'a bakmıştım 100 yada 130.000 TL fiyatı vardı galiba. ( Bu yanlış olabilir, az önce F360'a baktım 120.000 civarı, F430 o zaman daha pahalıdır )

Ama Ferrari beni aşar.

Nizhny Novgorod şehrinde yaşıyorum ben, Rusyanın 4. büyük şehri olması lazım. Yaklaşık 1.5 milyon nüfuslu bir yer.

Burda araç almak nasıl hiç bilmiyorum prosedürleri. Araçlardan nasıl vergi alınıyor vs. o konudada bilgim yok.

Ama Audi A5'in 2.0 Turbo 211 Hp 4 çeker versiyonu hoşuma gitti. En alınası bu gibi duruyor.

Aslında gönlümde 4.2 350 Hp almak var ama bilmiyorum , çok yakar diye düşünüyorum. Benzin 1.8 TL sonuçta ama genede bir korku var 4200c motoru duyunca.

Ama bu 98-2002 model civarı Corvette'lerin piyasası neden burda böyle yüksek onu anlamadım.

Aynı şekilde 2006 Mustang 4.0 210 Hp felanda 45.000 TL civarı istiyolarki o arabaya o para verilmez. Mustang güzel ama teknoloji ve donanım olarak geride A5'ten, Bmw 6 serisinden felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 5 Kasım 2015; 17:58:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Ferrari F355'lerin piyasası nasıl?

Ferrari F355'in Rusyadaki fiyatıını bilmiyorum.

Ama bir üst modeli olan F360 Modena 100-120.000 TL civarı.

Aslında 120.000 TL'yi gördüğüm zaman önce şaşırdım, pahalı diye düşündüm.

Ancak sonra Sahibinden.com'a Ferrari F355 fiyatlarını yazınca aslında Ferrari'ninde Rusyada oldukça ucuz olduğunu anladım.

Daha eski ve yavaş olan F355'e millet 400.000 TL civarı rakamlar istiyor Türkiye'de.

Ama Her ne kadar Tr'ye göre Ferrari uygunda olsa, Rusya'da binilecek araç değil bence. Ferrari'lerin biraz nazlı araçlar olduğunu okumuştum.

Bu şehirde onu anlayan usta olacağınıda sanmıyorum ayrıca 120.000 TL benim için çok. 40.000 TL civarı bütçem var.

Keşke şu Corvette C5'ler 30.000 TL civarına olsaydıda alsaydım ama yoki aracı takip ediyorum yıllardır piyasası düşmüyor bir türlü.

3 sene önce Türkiye'de 70-80.000'e vardı , şu an Türkiye'de 120-130'Un altında yok.

2005 Bmw 6 serisi felan 40.000'e satılırken 98 Corvette C5'e nasıl 45-50 istiyorlar hala anlayamıyorum.

Corvette C5'i çok severim hayalimdeki arabadır ama mantıklı davranmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

quote:

Ancak sonra Sahibinden.com'a Ferrari F355 fiyatlarını yazınca aslında Ferrari'ninde Rusyada oldukça ucuz olduğunu anladım.

Daha eski ve yavaş olan F355'e millet 400.000 TL civarı rakamlar istiyor Türkiye'de.

Ama Her ne kadar Tr'ye göre Ferrari uygunda olsa, Rusya'da binilecek araç değil bence. Ferrari'lerin biraz nazlı araçlar olduğunu okumuştum.

Bu şehirde onu anlayan usta olacağınıda sanmıyorum ayrıca 120.000 TL benim için çok. 40.000 TL civarı bütçem var.

Keşke şu Corvette C5'ler 30.000 TL civarına olsaydıda alsaydım ama yoki aracı takip ediyorum yıllardır piyasası düşmüyor bir türlü.

3 sene önce Türkiye'de 70-80.000'e vardı , şu an Türkiye'de 120-130'Un altında yok.

2005 Bmw 6 serisi felan 40.000'e satılırken 98 Corvette C5'e nasıl 45-50 istiyorlar hala anlayamıyorum.

Ben F355 hastasıyım, Testarossadan sonra benim için nirvana (testarossa çok imkansız olduğundan ikinci seçenek f355 )

Sırf bu sebeplerden Rusyaya gidilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood1991

quote:

Cadillac fleetwood al hocam 5.7

• Ferrari Testarossa'yı bende çok seviyorum ama o kadar açılamam.

Ferrari, Lamborghini, Aston Martin vs. tarzı araçlar bana çok.

Zaten bütçemi burda bile aşıyor malesef.

Cadillac Fleetwood 5.7 dede arabası gibi duruyor. Karizma çizilir.

Ama tabi Cadillac Fleetwood'unda arka koltukları baya geniş hani, o açıdan iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 5 Kasım 2015; 18:13:59 >
  • Dostum beyaz tenli değilsen çok dikkat çeken pahalı araçlara bakma derim.Beyazdan kastım rusyadaki beyazlar türkiyede kendine beyazım diyenler bile oranın esmeri kalıyor.Dazlaklara dikkat.Araca her türlü zararı vermekten çekinmezler sanada verirler.Trafikte kavga etmek için durma sakın,baktın diğer araçtakiler indi sen kaç gurur felan yapma.

Şimdi corvette c5 güzel ama bmw 6 serisinin de pek bir eksiği yok ondan.Sen kırmızı c5i çekerim kızlarda beni çeker diyorsun ama rus kızlarını 6 seriside çeker Ha alacağın 45 binlik corvette eski model olur zaten ve yıpranmıştır kazalı vs.Bmw 6 bak audi a5 coupe o da güzel okuduktan sonra hayalinin daha üstüne binersin.Şahsen benim bütçem var 100 bine rahat alırım oradan bir ferrari ama orada okumuyorum başka ülkedeyim.

Hiç biri uymazsa çek bir jugili ak ortamlara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Dostum beyaz tenli değilsen çok dikkat çeken pahalı araçlara bakma derim.Beyazdan kastım rusyadaki beyazlar türkiyede kendine beyazım diyenler bile oranın esmeri kalıyor.Dazlaklara dikkat.Araca her türlü zararı vermekten çekinmezler sanada verirler.Trafikte kavga etmek için durma sakın,baktın diğer araçtakiler indi sen kaç gurur felan yapma.

Şimdi corvette c5 güzel ama bmw 6 serisinin de pek bir eksiği yok ondan.Sen kırmızı c5i çekerim kızlarda beni çeker diyorsun ama rus kızlarını 6 seriside çeker Ha alacağın 45 binlik corvette eski model olur zaten ve yıpranmıştır kazalı vs.Bmw 6 bak audi a5 coupe o da güzel okuduktan sonra hayalinin daha üstüne binersin.Şahsen benim bütçem var 100 bine rahat alırım oradan bir ferrari ama orada okumuyorum başka ülkedeyim.

Hiç biri uymazsa çek bir jugili ak ortamlara

Beyaz değilim Ruslar kadar ama, biri arabama zarar verirse onun anasını....

• quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

" Rusya'ya okumaya geldim. "

• Subaru Levorg

• Sarışın birşey al 4 çeker olsun, yapılabilecek en mantıklı yatırım o olur asla zarar etmezsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yabancı bir ülkede hele rusya gibi bir yerde başkalarıyla takışmak iyi olmaz. Tavsiye olarak da 4 çeker alin derim. 2 sene Almata'da yaşadım orası da 3-4 ay karlı buzlu olur ve arkadan itiş sıkıntılı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazer89 -- 7 Kasım 2015; 2:26:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Hot Hatch düşünürsen Astra OPC oralarda çok ucuz. Kendi sınıfında rakipsizdir.

Adam corvette, bmw 6 diyor, sen astra diyorsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: pazer89

Yabancı bir ülkede hele rusya gibi bir yerde başkalarıyla takışmak iyi olmaz. Tavsiye olarak da 4 çeker alin derim. 2 sene Almata'da yaşadım orası da 3-4 ay karlı buzlu olur ve arkadan itiş sıkıntılı oluyor.

Ben burda şimdiye kadar hiç kavga görmedim.

Audi A5 Coupe'nin de 4 çekerleri var zaten, 4 çeker düşünüyorum bende.

• CLSyi de ekleyin derim seceneklerinize.

Bu arada kavgadan ziyade yabancı olduğunuz için çıkabilecek sıkıntılar yüzünden söyledim. Bizim başımız biraz yandı Almatada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazer89 -- 7 Kasım 2015; 2:59:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Hot Hatch düşünürsen Astra OPC oralarda çok ucuz. Kendi sınıfında rakipsizdir.

Adam corvette, bmw 6 diyor, sen astra diyorsun :)

2002 model 250 binde araç ile 2015 model sıfır araç bir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 7 Kasım 2015; 7:56:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.