Şimdi Ara

Rusya'nın Avrupa'ya 115 dolara, Türkiye'ye 250 dolara sattığı doğalgaz Meclis gündeminde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
8.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
170 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçen kış apt. genel kurulunda "Doğalgaza geçilsin" toplantısında olumsuz görüş belirttiğim için apaartmanda nasıl olduysa son yıllarda çoğunluğu ele geçiren hatunlar benden nefret etti

- İyi de burası güney ili, eğer evde bebek veya küçük çocuk yoksa evde kışın kazakla filan oturursan hiç bir ısıtıcıya gerek yok
    - Karşı çıkan kadınların tamamı ya emekli ya da neyse ney

Bu sene gene konuşsunlar bakalım da görelim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluraydisk

Bu mesaj silindi.
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 3 Haziran 2021; 21:59:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vommel

Adamlar,CHP veya başka partiyi iplemiyor.Almışlar yanına MHP'yi,başkanlığı ve mecliste çoğunluğu her türlü geçiriyorlar..

Edit:Biz,İran ambargolarından sonra en iyi alıcısı ve en yakında bulunan tüketicisi konumundayız.Yine de adamlar acımıyor.

Alıntıları Göster
    şu rahatlığa hayranım,2002den beri asla muhalefeti dinlemediler ve takmadılar.silindir gibi ezip geçtiler.ve bunun adı sandık demokrasisi.hala anlamadığım neden tüm diğer partileri kapatmıyorlar.neden bizde rusya gibi olmayalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 23 Şubat 2020; 22:50:38 >

• Rusya'nın Avrupa'ya 115 dolara, Türkiye'ye 250 dolara sattığı doğalgaz Meclis gündeminde

ATV de Rus filmi yayınlanıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

Geçen kış apt. genel kurulunda "Doğalgaza geçilsin" toplantısında olumsuz görüş belirttiğim için apaartmanda nasıl olduysa son yıllarda çoğunluğu ele geçiren hatunlar benden nefret etti

- İyi de burası güney ili, eğer evde bebek veya küçük çocuk yoksa evde kışın kazakla filan oturursan hiç bir ısıtıcıya gerek yok
    - Karşı çıkan kadınların tamamı ya emekli ya da neyse ney

Bu sene gene konuşsunlar bakalım da görelim..
    Bende bir güney ilinde oturuyorum doğalgaz yok bizde ama güneyde bile olsan şart bence. Tek ısınma olarak değil sıcak suya ulaşma ve tüp değiştirme derdinin olmaması gibi avantajları var. Bazı haftalar soğuk oluyor insan yataktan kalkıp dişini fırçalamaya giderken donuyor doğalgazsız evde. Doğalgaz çok önemli bir şey bence.

• Dünya'nın enayisi biziz gerçekten. Dünya'nın istemediği insanalar bizde. Dünya'nın en fakir ülkelerinden biri olmamıza rağmen en pahalı doğal kaynakları satın alıyoruz. Gerçekten bu kadar salak bir ülke başka var mıdır bilmiyorum.
  • Akp hükümeti 5 liraya alayım, vatandaşıma 6'ya satarım demediki hiçbir zaman. Ona buna 5 ise ben 10'a alırım, vatandaşa da 20'ye satarım mantığı ile ilerlediler bugüne kadar.
  • Bizim ülkede aç kalıp umut satmak daha çok para ediyor. İnsanlar hep umutlu. Bakalım 2023 te ne yapacaklar. Bu sefer 2071 der bunlar. Anadolu'ya ayak basışımızın 1.000. yılı münasebetiyle...
  • Paramız var ki 250 dolara doğalgaz alabiliyoruz
  • Dünya liderimizin kontrolündedir bu konu. Yoksa kainat liderimiz bedava vereceksin dedikten sonra Rusya kim ya? Ey Rusya kimsin sen ya!

Çok şükür bugün de ölmedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 24 Şubat 2020; 13:14:43 >
  • ahmetkep kullanıcısına yanıt
    bazı tarihçilere göre anadoluda türk tarihi 1071'den de önceye dayanıyormuş. dur bakalım daha neler çıkacak. şu arapçılık akımından bir kurtulsak önümüz açık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 24 Şubat 2020; 18:9:25 >
  • TANAP ve Türk Akımı ile doğal gaz fiyatları nasıl etkilenecek ?
  • Niye pazarlik yapsin ki ? Enayi ve keriz parasi sonucta . Kendi ceplerinden cikmiyor ben olsam 300den alırdım kerizlerde allah kitapla kanmaya devam edip heryerde aglayip oturmaya devam etsinler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rüşvet almış akp çocukları.

• O doğalgazı pahalı alma işleri taa eski Rizeli başbakan Mesut Yılmaz dayanır hatta yanlışım olmasın ilk o adam yapmıştır bu pahalı anlaşmayı

• Tek olunca bana 2 tüp (Ocak ve Şofben) yetiyor.
    Kışın yatarken elektrikli battaniye kullanıyorum. Bilgisayar başında iken de ayak ısıtıcısı yeterli oluyor.
    Evde kedi olduğundan Elk.Battaniye 7/24 çalışıyor çalışıyor zaten, onun üşümemesi için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.