Şimdi Ara

Rusya Premier Ligi Artık Tivibuda!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rusya yayın haklarını elinde bulunduran Digitürk. Bu sezon rusya premier ligiini yayınlamıcak ve Rusya Premier ligin yeeni yayıncısı Tivibu!

• Rusya ligini kim izler ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seveni vardır kardeşim ;)
  • kaya__1903 K kullanıcısına yanıt
    Doğrudur seveni vardır da tivibuya fazla kazanç sağlamaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • orası öylede ben seviyordum rusya ligini onun için digitürk almıştım fakat tivibuya geçti :((
  • Zaten Digiturk'ün yayınladığı yoktu (ayda yılda 1-2 maç hariç) NTV nash futbol kanalından izliyorduk gene oradan izleriz :D
  • Derbi maclari öğle vakti diğer liglerin maçları başlamadan oynandığı için ben bazen izliyordum. Digitürk en azindan bu ayarda bir lig yayinlasa iyi olur da saat konusu karisik işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bekkonetto B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ya ben izleyemicem of :(( tivibuyada para vermek istemiyorum bana geçen yıl güzel kazık atmışlardı bende ttnet+tivibu kapatmıştım.Dd
  • aynen kardeşim rusya güzel ligdi fakat her neyse artık zaten premier lig digide. İspanya-Fransa-İtalya-Hollanda boşta çok güzel ligler var inşşllah alır digitürk.
  • sopcasten izleyin beyler kaliteli yayınlar veriyor 2000-3000-4000-5000/ KPSL yayın veriyor rus ligini bende izliyorum yani biliyorsun iddaa oynuyoruz
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    nasıl oluo o djdjdjj
  • Rusya ligi cidden ilgi çekici değil.Boş tribünler,gündüz maçları vs sıkıcı cidden ama seveni vardır illakı.Zaten digi yerini La Ligayla doldurdu,çokda iyi bi hamleydi bu
  • ESAras kullanıcısına yanıt
    aynen öyle tivibu valla keyfi bilir ;) 5-10 tl arası tivibu spor kanallarını açsın tivibu go yani intertten abone olalım:DD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.