Şimdi Ara

RUSYA vs OSMANLI (RUSLARIN EFSANE KOMUTANI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: odb.odb

quote:

Orijinalden alıntı: Persom

quote:

Orijinalden alıntı: muharrembaba

moskofçuların hepsinin kafasını keserim zaten rusya haritadaki kadar buyuk deildir rusyanın cogu yerınde yasam yoktur buzuldur heryer ve rusyanın yarısı tatar türküdür

Uydurma moskofçu seni Rusya diye bir şey yok

Kırım Hanlığının yarısı Rustur.

Zamanında Altın Ordayı yine bir Türkic devlet olan Çağataylılar tarafından yıkmasa görürdük sizin Rusları.
    Herkes birbirini moskofçulukla suçluyor bu konu altında ki Dünyanın en onursuz eylemidir bu dediğim :D

Yo Altın Ordu Kırım yada Timurlar tarafından yıkılmamıştır onlardan sonra bile o tarihlerdeki macaristan ve avusturyadan büyük toprakları vardı.

Ülke tamamen yıkıldığı zaman küçük bir toprak Kırım hanlığında kalırken bütün topraklar olduğu Moskova Knezliğinde kaldı.

Sonra Kırım Moskovanın kendilerinden büyük olduğunu kabul ederek osmanlıya bağlanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• odb.odb kullanıcısına yanıt
    çok komik ergen,git biraz tarih oku sonra milletle dalga geçersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clexa

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selahattın ısık

quote:

quote:

Isimdemi uydurma..

KIRMAkov dan anla işte

Hayal gucu bomba..

Allah ta sizi guldursun..

Teşekkürler abim

Valla beyler ister çatlayın ister kudurun ama bu milletteki şanlı ve gurur duyulası geçmiş, bu milletteki kültür ve bu milletin yaşanmışlık kokan muhteşem halk müziği ve tabiki yemekleri :D çok az milletde vardır.

Aşağlık kompleksine sahip BATI SEVİCİLERİ umurumuzda olmadı hiç bir zaman.Biz batılı değil Anadoluluyuz.
    Bu BATI SEVİCİLER Fatih zamanındada rahatça yaşadı şimdi de yaşayabilir gölge etmeden kenarda takılın.

Rusya batıda mı insanlara garip garip batı sevici deme arap sevici

Rusya kuzeyimizde de senin kafan nerelerde onu anlamadım.
    "Batı Sevicisi" bunların geneline verilen sıfattır. Yani sonuçta hepsi hristyan ve müslümanlığı bitirmeye çalışan pislikler.

Ne diyelim hepsine teker teker "Batı Sevici Kuzey Sevici Güney Sevicimi" diyelim?

Dünyanın batısı Hristyan Doğusu Müslüman evladım neyin kafası. AFRİKALI SEVİCİ seni

Milletin işi gücü yok senin dininle uğraşsın düşüncelere bak hele.devletler kendi çıkarları için savaşır ister uçan atla cennete giden adama inan ister binbir çeşit japon tanrılarına inan.

Bu arada afrikalılar adamdır

Dikkat et Afrikadakilerde Müslümandır bilmeden yanlış bir şey söyleyip sonra üzülmeyesin
    Malum zamanında bizim himayemiz altında mutl ve huzurlu yıllar yaşadı Afrikadaki bir çok devlet.

Sonra senin seviciliğini yapmış olduğun batı oralara medeniyet götürdü kolonileşme yani köleleştirme

Yav sen ne boş bir adamsın kuruş bilgin yok konuşuyorsun.afrikanın tamamı müslüman değil bunu bil bi önce.afrikada himayede huzurla tutulan ülkeler diyorsun lastik sopalarla mı alındı oralar.tunus yetenekli denizcilerimiz sayesinde.mısır da memlüklerin zayıflığını bilen selim sayesinde alındı onun dışında afrikada himayemiz kim var etiyopya mı kolonicilik diyorsun denizcilikte gelişip keşfetseydin zenginliklerden faydalansaydın, az ders çıkaracağınıza boş boş sallamayın şurda

Ulan hayatımda senin kadar cahil ve tarih konusunda bu kadar sallayabilen bir adam görmedim.

Ulan bak, sana ne diyorum afrikadakilerde müslümandır. Orada kastettiğim Afrikanın kuzeyi.
    Neden biliyormusun ?
    Çünkü sen o Kuzeydeki bir kaç ülke hariç aşağıda kalan diğer ülkelerin ismini dahi duymamış kadar cahil bir kişilik olduğun için "Kuzeydeki Müslüman Ülkeler" olarak bahsetme gereği duymadım.
    Şimdi utanman için seni salıyorum ve ağzının payını verip seni sonsuza kadar tarihin arka bahçelerine gömçürüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odb.odb -- 4 Mayıs 2017; 18:19:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Isimdemi uydurma..

KIRMAkov dan anla işte

Hayal gucu bomba..

Teşekkürler abim

Valla beyler ister çatlayın ister kudurun ama bu milletteki şanlı ve gurur duyulası geçmiş, bu milletteki kültür ve bu milletin yaşanmışlık kokan muhteşem halk müziği ve tabiki yemekleri :D çok az milletde vardır.

Aşağlık kompleksine sahip BATI SEVİCİLERİ umurumuzda olmadı hiç bir zaman.Biz batılı değil Anadoluluyuz.
    Bu BATI SEVİCİLER Fatih zamanındada rahatça yaşadı şimdi de yaşayabilir gölge etmeden kenarda takılın.

"Batı Sevicisi" bunların geneline verilen sıfattır. Yani sonuçta hepsi hristyan ve müslümanlığı bitirmeye çalışan pislikler.

Ne diyelim hepsine teker teker "Batı Sevici Kuzey Sevici Güney Sevicimi" diyelim?

Dünyanın batısı Hristyan Doğusu Müslüman evladım neyin kafası. AFRİKALI SEVİCİ seni

Milletin işi gücü yok senin dininle uğraşsın düşüncelere bak hele.devletler kendi çıkarları için savaşır ister uçan atla cennete giden adama inan ister binbir çeşit japon tanrılarına inan.

Dikkat et Afrikadakilerde Müslümandır bilmeden yanlış bir şey söyleyip sonra üzülmeyesin
    Malum zamanında bizim himayemiz altında mutl ve huzurlu yıllar yaşadı Afrikadaki bir çok devlet.

Sonra senin seviciliğini yapmış olduğun batı oralara medeniyet götürdü kolonileşme yani köleleştirme

Yav sen ne boş bir adamsın kuruş bilgin yok konuşuyorsun.afrikanın tamamı müslüman değil bunu bil bi önce.afrikada himayede huzurla tutulan ülkeler diyorsun lastik sopalarla mı alındı oralar.tunus yetenekli denizcilerimiz sayesinde.mısır da memlüklerin zayıflığını bilen selim sayesinde alındı onun dışında afrikada himayemiz kim var etiyopya mı kolonicilik diyorsun denizcilikte gelişip keşfetseydin zenginliklerden faydalansaydın, az ders çıkaracağınıza boş boş sallamayın şurda

Ulan hayatımda senin kadar cahil ve tarih konusunda bu kadar sallayabilen bir adam görmedim.

Ulan bak, sana ne diyorum afrikadakilerde müslümandır. Orada kastettiğim Afrikanın kuzeyi.
    Neden biliyormusun ?
    Çünkü sen o Kuzeydeki bir kaç ülke hariç aşağıda kalan diğer ülkelerin ismini dahi duymamış kadar cahil bir kişilik olduğun için "Kuzeydeki Müslüman Ülkeler" olarak bahsetmedim.
    Şimdi utanman için seni salıyorum ve ağzının payını verip seni sonsuza kadar tarihin arka bahçelerine gömçürüyorum.

Kardeş yaş kaç? Ya çok küçüksün ya da sıkıntıların var allah ailene sabır versin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Isimdemi uydurma..

KIRMAkov dan anla işte

Hayal gucu bomba..

Teşekkürler abim

Neden biliyormusun ?
    Çünkü sen o Kuzeydeki bir kaç ülke hariç aşağıda kalan diğer ülkelerin ismini dahi duymamış kadar cahil bir kişilik olduğun için "Kuzeydeki Müslüman Ülkeler" olarak bahsetmedim.

Kardeş yaş kaç? Ya çok küçüksün ya da sıkıntıların var allah ailene sabır versin.

Hadi evlat senide salıyorum. Sana da tavsiyem Yalvaç Ural'dan (Miniklerimiz İçin Temel Tarih Bilgileri" adlı ilköğretim seviyesindeki kitabı okuyarak başlaman dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odb.odb -- 4 Mayıs 2017; 18:20:57 >

• As ulan bayrakları!

RUSYA vs OSMANLI (RUSLARIN EFSANE KOMUTANI)
  • Zeki adammış vesselam

• Tartışma meselesi nedir dostlar Rusların son dönemdeki askeri ve kültürel reformları osmanlıdan daha iyi idi başarılı oldular,osmanlı 16. ve 15. yüzyılda askeri reformları ve kültürel reformları daha iyi yaptılar başarılı oldular bu iş böyledir hiçbir imparatorluk sonsuza dek var olamaz boşa tartışıyorsunuz.Tabi nüfus olayınıda yabana atmamak lazım.
  • Erkekliğin onda dokuzunu keşfeden adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Tarih

Tartışma meselesi nedir dostlar Rusların son dönemdeki askeri ve kültürel reformları osmanlıdan daha iyi idi başarılı oldular,osmanlı 16. ve 15. yüzyılda askeri reformları ve kültürel reformları daha iyi yaptılar başarılı oldular bu iş böyledir hiçbir imparatorluk sonsuza dek var olamaz boşa tartışıyorsunuz.Tabi nüfus olayınıda yabana atmamak lazım.

Neden şarlken fotosu koydun

• quote:

Orijinalden alıntı: Persom

quote:

Orijinalden alıntı: Just Tarih

Tartışma meselesi nedir dostlar Rusların son dönemdeki askeri ve kültürel reformları osmanlıdan daha iyi idi başarılı oldular,osmanlı 16. ve 15. yüzyılda askeri reformları ve kültürel reformları daha iyi yaptılar başarılı oldular bu iş böyledir hiçbir imparatorluk sonsuza dek var olamaz boşa tartışıyorsunuz.Tabi nüfus olayınıda yabana atmamak lazım.

Neden şarlken fotosu koydun

Şansın ve şanssızlığın birleşmesi kaderin bir sevip bir tokat attığı bir adam ayrıca kendisini de çok severim

• Rus - Osmanlı savaşlarından en iyi komutanımız Plevne Savunmasından Gazi Osman Paşa

RUSYA vs OSMANLI (RUSLARIN EFSANE KOMUTANI)
  • Hahahah !!

Ağzının payını verip kendisini sonsuza kadar tarihin arka bahçelerine gömçürüp birde üstüne "Miniklerimiz İçin Temel Tarih Bilgileri" adlı ilköğretim seviyesindeki kitabı okumasını tavsiye ederek iyice bi kendi içindeki cahilliğinde boğduğum "T-72" adlı üye benim ve kendisinin mesajlarını sildirtmiş

Ne demişler:
    "Sen kimsin"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odb.odb -- 4 Mayıs 2017; 18:51:29 >
  • Tek ben mi güldüm lan ?

• quote:

Hahahah !!

Ağzının payını verip kendisini sonsuza kadar tarihin arka bahçelerine gömçürüp birde üstüne "Miniklerimiz İçin Temel Tarih Bilgileri" adlı ilköğretim seviyesindeki kitabı okumasını tavsiye ederek iyice bi kendi içindeki cahilliğinde boğduğum "T-72" adlı üye benim ve kendisinin mesajlarını sildirtmiş

Ne demişler:
    "Sen kimsin"

Ben sildirmedim kardeş, adminler silmiş
  • Clexa kullanıcısına yanıt
    Üstüne alındığına göre sen de o özenti veledlerdensin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdulhamit zamaninda istanbula kadar gelen ruslari bilmiyorsun heralde

• YAV HE HE RUSYA FENA TOKATLADI OSMANLI'YI HAHAHAHAHA İNGİLTERE OLMASA TOKATLAMAYA DEVAM EDECEKTİ
  • Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük komutanından sonrasını okumadım

• Bu nasil konu lan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.