Şimdi Ara

rütbelerini yükseltmek için millete boş mesaj gönderenler tespit edilyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: Jasinin

ya arkadaşlar böyle rütbem artsın diye millete boş mesajlar cekiyorlar ya sistem tarafından bunlar tespit edilip cezalandırıyor mu merak ediyorum....yane sonucta bunları yapanlar sadece sitenin zarar görmesine sebeb oluyorlar...bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum....

Gereksiz yere konu açtığınız için hakkınızda gerekli işlem yapılacaktır.

• yöneticilerde geldi artık banlırsın artı
    ip banıda olur bidaha giremessin
    böle rütbe atlamayada çalışmassın

quote:

ya arkadaşlar böyle rütbem artsın diye millete boş mesajlar cekiyorlar ya sistem tarafından bunlar tespit edilip cezalandırıyor mu merak ediyorum....yane sonucta bunları yapanlar sadece sitenin zarar görmesine sebeb oluyorlar...bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

yöneticilerde geldi artık banlırsın artı
    ip banıda olur bidaha giremessin
    böle rütbe atlamayada çalışmassın

quote:

la ben bile bildiğim halde tırsmaya başladım

• Konu gereksiz uzamasın. Sorusu olan arkadaşlarımız varsa PM atabilir. Kilitlenmiştir.
  • arada sırada mesaj sayıları azalıyor herhalde o gereksiz mesajları siliyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.